-
[QUOTE=cırcır;112393]burdayım sessiz sessiz izliyorum. [COLOR="Red"]bak gözün gönlün açılır belki[/COLOR][/QUOTE]
allahım o ne gözler,kaşlar.. o ne şuh bakışlar..:..: hele o saçlar.. gülüşüne desen vuruldum, aşık oldum..:) gözüm gönlüm açılmakla kalmadı, çarpıldım ben bu avatardaki kişiye cırcır..:..:
-
[QUOTE=jerfin;112395]allahım o ne gözler,kaşlar.. o ne şuh bakışlar..:..: hele o saçlar.. gülüşüne desen vuruldum, aşık oldum..:) gözüm gönlüm açılmakla kalmadı, çarpıldım ben bu avatardaki kişiye cırcır..:..:[/QUOTE]
ee ne duruyorsun ozaman .kendine avatar yapsana. gözün göynün açılır :::
-
[QUOTE=fXci;112396]ee ne duruyorsun ozaman .kendine avatar yapsana. gözün göynün açılır :::[/QUOTE]
yaptım zaten..kom. süper ama değil mi.:). ben bu avatara aşık olmayacak kız tanımam..forumdaki bayanlara hediyem..:..::..:
-
[quote=jerfin;112395]allahım o ne gözler,kaşlar.. o ne şuh bakışlar..:..: hele o saçlar.. gülüşüne desen vuruldum, aşık oldum..:) gözüm gönlüm açılmakla kalmadı, çarpıldım ben bu avatardaki kişiye cırcır..:..:[/quote]
arkadaşın avatarı ondan çarptım .kom
-
[B]Fdow[/B] için yukarı gidebileceği potansiyel..
[URL=http://img145.imageshack.us/my.php?image=fdow.png][IMG]http://img145.imageshack.us/img145/314/fdow.png[/IMG][/URL]
-
Bu gün vob yorumu borsa grafik filan yok.Zaten pozisyonda yok hepsini kapatım kapanışta. Bir BEŞİKTAŞLI olarak mutluyum.Lakin bilirsiniz '' HERKESE NASİP OLMAZ'':..::..::..::..::..:
-
[QUOTE=AMON RA;112400]Bu gün vob yorumu borsa grafik filan yok.Zaten pozisyonda yok hepsini kapatım kapanışta. Bir BEŞİKTAŞLI olarak mutluyum.Lakin bilirsiniz '' HERKESE NASİP OLMAZ'':..::..::..::..::..:[/QUOTE]
bütün beşiktaşlılar çok mutluyuz..+.+.+.
çarşı, bu gece vob yorumlarına karşı..:..:
-
Vob Yakın Vade güncel grafik
Aşağıdaki grafiğe göre Vob x30 Haziran vadeli kontrat
40500 civarının üzerinde kalabilirse düşüşe direnir.
40500 seviyesinin altında ise ,deneyimli traderlar kırmızı kesik çizgili kanalın içerisinde trade çambazlığına devam ederler fakat kırmızı kesikli kanal altında sistemlerimize aksi sinyal gelene kadar sadık kalmamız yararımıza olacaktır.
[IMG]http://i42.tinypic.com/2uo6max.png[/IMG]
-
[quote=marakes;112195]tamam dogru da,teminat yetersz se emrı zaten aracı kurum dırek ıptal etmıomu vob a gondermeden,ona nasıl ceza kesıo vob?mantıksız deıglmı bu.
bu arada şöle bı kıyas yapıym da ıptaldekı maddeye baglı yorum yaptıgm anlasılmasın,temınat yeterszlgnden 100 kontrata 80 ytl gıbı bıceza kesılms..soledgm bu .yoksa ıslem mıktarının cok ustunde emır ıptalınde cuzzı bı para kesılıo onu bılıorm onda sıkıntı yok[/quote]
Eee işte bazı insanlar da istediği kadar emir girme özelliği var.Emir iptal olmuyor.Fazla emir de girebiliyor.Buna ben de dahilim.Pasifte emir varken aktiften işlem yapıyorum.O arada pat o pasifteki emre geliyor birisi vuruyor.Bu gibi durumda ceza geliyor bana.Teminat kontrolu kalksa bazı insanlar bilinçsiz emir yazar.Ay sonu portföyünden bile fazla ceza gelir.Bu arada ben vobaşa 10 milyardan fazla ceza ödedim.Doğru nokta bu iyi yakalamışsınız.Bende de 2000 den fazla iptal var bu ay 1000 lira ödedim.Komisyonumun iki katı.
-
[quote=VOBiX;112201]Diyelimki kısadasın ve 41050 geçici uzlaşmasına göre teminatın 500TL. 40500e 2 adet long yazdınız. Sistem bakıyor longun biri kapatmak için diğeri de zaten temiantınızda 500TL olduğu için izin veriyor. Fiyatlar yükseldi ve 41500 oldu. Geçici uzlaşma da 41450 olsun. Sizin teminat 460TLye düştü ama emriniz borsada siz bu emri iyileştirip 41400 yaptınız diyelim. Sistem bunu kabul eder ama işlem anında kısanızı kapatır ama 2. kontrat için 500 yerine 460TL kaldığından ikinci kontrat iptal olur. Buna da eşleşme anında temiant yetersizliği cezası kesilir.
Verdiğim dosyada yazıyor işlem hacminizin yarısına kadar olan emri iptalleri cezasız ama art niyetle emir yazıp silenlere ceza uygulanacak.[/quote]
Bazı kurumlarda ilk flat olup sonra long yönüne geçirtiyor.Çift emir vermiyor bunu da belirtiyim.Öyle mondofon kurumlar da var.
-
[quote=traderx;112242]sanko tekrar gözüme girdi, helal olsun adamlara
veriden önce kısaladık, veriden sonra 300 puanı görünce dayanamadım 600 e poz kapa girdim baktımki sağolsunlar o arada 1-2 saniye içinde demekki 550 yi görünce 600den değilde 550 den basmışlar benim emirleri gelde bu adamları övme:D
murat bey ve burak bey selam olsun sizlere:D[/quote]
Ya 600 e verdiğinde 625 kalksa idi emrin geç gitse ve oradan 42000 e kadar sert alsalar sen de o 25 puan için inatlaşsan?O zaman o burak ve murata napardın?Emir gönderen sistem işime gelse bile geç iletmeyecek emri.
-
[quote=fXci;112243]gokan lem saatimi 11 doler :::[/quote]
Dışarıda saati 25 kuruş civarı ediyor türk parası.Otelde günlük 11 dolar civarı.Laptoptan başka yerde işlem yapmam.
-
günaydın...
fdow da durum nedir?.dün biz kapanırken 8300 civarındaydı..
-
[B]Günaydın,[/B]
[B][U]14 Mayıs Perşembe Yurtdışı Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/B][/U]
[U]EUR Avrupa Merkez Bankası Aylık Rapor (May) 11:00 Yüksek [/U]
[B][U]USD ÜFE (a/a) (Nis) 15:30 %0,1 -%1,2 Yüksek [/U][/B]
[U]USD ÜFE (y/y) (Nis) 15:30 -%3,9 -%3,5 Yüksek [/U]
[U]USD ÜFE (Gıda&Enerji Hariç) (a/a) (Nis) 15:30 %0,1 %0,0 Yüksek [/U]
[U]USD ÜFE (Gıda&Enerji Hariç) (y/y) (Nis) 15:30 %3,4 %3,8 Yüksek[/U]
USD İşsizlik Sigortası Başvuruları (9 May) 15:30 601K Orta
USD Devam Eden İşsizlik Sigortası Başvuruları (2 May) 15:30 6351K Orta
[B][U]Bazı bilançolar[/U][/B]
[B]Wal-Mart Stores Inc.(WMT) 0.77$ (Açılış Öncesi)[/B]
[B][U]Türkiye Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[B]TCMB Faiz Kararı (Borç Verme) 19:00 %9,25 %9,75 Yüksek [/B]
[B]TCMB Faiz Kararı (Borç Alma) 19:00 %11,75 %12,25 Yüksek[/B]
[B]Bol Kazançlar..[/B]
-
[quote=abka;112415]günaydın...
fdow da durum nedir?.dün biz kapanırken 8300 civarındaydı..[/quote]
8279
[URL]http://www.adblue.de/dow-jones-future.htm?cID=ADBLUE&iFSsymbols=EYMM09&iFScompareTo=&iFSperiod=V&iFSvminutes=5&iFSchartsize=575x300&iFSbardensity=LOW&iFSbartype=BAR&iFSstudies=&iFSohlc=true[/URL]
-
-
-
-
Açılış tahmini alalım, benimki 40500
-
gut mornik VOBORSA,
inşallah hareketli ve bereketli bir gün olur hepimiz için...
-
Günaydın Arkadaşlar Bol Kazanclar .lelele
-
-
-
-
Dün 16,30 dan sonra gelen alımlar bakalım bizi nereye sürükleyecek en son al gelmişti !!
-
günaydın.
40.500 uzun. tepki gelecegini düşünüyorum
-
olaya bak..FDAX artıya geçmiş????
-
son halimiz budur oboya dikkat bu 1
2. ise ana yükseliş trendi desteği 39600 civarı buralardan yukarı devam etme ihtimalleri
yok değil.
[IMG]http://img247.yukle.tc/images/7073zasass.jpg[/IMG]
-
garanti alışları karşılamayıp izin verse piyasa neredeyse eksi bile olmayacak...
-
-
[quote=traderx;112432]son halimiz budur oboya dikkat bu 1
2. ise ana yükseliş trendi desteği 39600 civarı buralardan yukarı devam etme ihtimalleri
yok değil.
[/quote]
2. ihtimal orada oluşmaya başlayan TOBO gereği daha kuvvetli göründü gözüme.
ha bi de operasyonun henüz tamamlanmamış olduğuna inandığımdan belki de. :)))
-
kaçız şuan arkdişler göremiyorum :)
-
[quote=fxci;112436]kaçız şuan arkdişler göremiyorum :)[/quote]
40575
-
beklenenden olumlu başladık güne..
-
[quote=SEYYAH;112424]gut mornik VOBORSA,
inşallah hareketli ve bereketli bir gün olur hepimiz için...[/quote]
Vobjektif olursak BJKas ne olur bugün?.kom
-