Heeehe, çadır komedisi, bizim çadırdakilere de gün doğmuş oldu tabii sn. teo
Printable View
Heeehe, çadır komedisi, bizim çadırdakilere de gün doğmuş oldu tabii sn. teo
[QUOTE=teo;34283]Kesinlikle şu an da yahudiler toplamaya başlamışlardır, global oyun bu, borcu var diye şirket iflası olurmu, Borcu varsa, birisi öder.Ve alır.
Milletide bu dangalak haberlerle uyuşurdular.
Benim fabrikam varsa şu an, borcu var diye iflas mı edeceğim, birisine satarsın, ucuz ,pahalı.
Tam bir çadır komedisi yaşıyoruz şu an...[/QUOTE]
Bu adamlar (Soros filan) hisselerini daha önce satmış olmasın ya da put opsiyonu filan...Yalandan bir haber geçtiler belki Soros hisselerini artırdı diye yemlemek için...Önce fabrikanızın hissesini açığa satın ya da opsiyon yapın sonra yalandan bir haber verin basına şirketim battı diye sonra aşağıdan toplayın hisseleri...güzel iş valla...:D
Geceye uzun!
GOLDMAN 140 DOLARDAN TEKRAR DÖNDÜI !
Yarin bilanco öncesinde shortcular GOLDMAN da covering yapmaya
başladılar. Bu yüzden 140 lara kadar giden GOLDMAN şu an 149 da.
geceye kısa
Bu lehman işi daha sürer demiştim zaten, fakat bizimkiler biz kısada değiliz diye fırsat bildi düşürdü piyasayı, başka zaman olsa ancak akşam dow açılışında düşerdi, ne biçim iş, 45000 altı hala kısa der, fakat yarın 45200-45300 açılış olması muhtemel, dow un düşüşünü fiyatladık, çok absürd çıkarsa yarın bizde hareket olur, değilse olmaz, olmayacağına göre yaraın yatay oluruz, fakat lehmanında yarın öğleden sonra kurtarır bunlar, dow o vakit düzelebilir, saygılar.
geceye 625 ten 1/3 poz uzun sistemsiz duygusal
Sn. bozok ne yaptınız?
Geceye 1/2 uzun 44700den...
geceye yarım uzun girdim...son işlem...44475.....
geceye uzun
uzuna devam bull kardeş yarın bir sürpriz olurda yukarı yaparsak elimde biraz kontrat kalır yoksa hepsi mc olacak