-
[quote=Strategist;259752]Piyasa fezaya çıktı,
Long'lar gol oldu,
Şelale yine hikaye oldu,
Gelmedin ey Selpatros...
EW'cilerin gözleri yaşlı,
Projeksiyonun ampulü patladı,
Sistemler sensiz ters köşeye yattı,
Gelmedin ey Selpatros...
Dax'mış pariteymiş anlamam,
Bugün nasıl gap yemedim hala çözemem,
Açgözlüyüm karı alıp çıkamam,
Gelmedin ey Selpatros...
[COLOR=red]Demek dünkü düşüş komple numaraydı,[/COLOR]
[COLOR=red]Bu fake hareketler artık baydı,[/COLOR]
[COLOR=red]Sensiz topic yetim kaldı,[/COLOR]
[COLOR=red]Gelmedin ey Selpatros...[/quote][/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
.brv.brv.brv.brv
[COLOR=#ff0000]bir de günün anlam ve önemine vurgu yapan metafizik temalı bir şiir alsak çok mu yorarız seni stropatro[/COLOR]
-
göstergeler diyo ki, pela pitstop'ta benzin aldı ::::..::..:
-
flat flat bekliyoruk memü..tırsıyorum long olmaktan
[IMG]http://i45.tinypic.com/2iafucm.png[/IMG]
-
[quote=seagate;259781]o işte kar yok abi
deep hystemde durumlar nedir taban olurmu vob :D
:)
:cool::::[/quote]
Deep Hystem diyor ki, pazartesi AYM den beklenenin aksine iptal çıkmayabilir ve piyasadki derin kulaklar bunu önceden hissetmiş!!!!! olabilir.
Yok aksi ise bugün ikinci seans PELA bir superposition yapıp pozisyon ayarlayacaktır...Deep Hystem der ki, deep throat pardon :..:deep threat yolda..az bi kenarda dur..az bi waterloo
-
[QUOTE=Astatin;259784]flat flat bekliyoruk memü..tırsıyorum long olmaktan
[IMG]http://i45.tinypic.com/2iafucm.png[/IMG][/QUOTE]
Astiiii al işte sana lonK sebebi! Tırstığın yöne gidiyo bu meziyetsiz!;)
-
[quote=AMON RA;259787]Astiiii al işte sana lonK sebebi! Tırstığın yöne gidiyo bu meziyetsiz!;)[/quote]
:p:p %95 sistemi....doğru deyon ama bi kenarda durayımaz..
bu arada aman ra, neediyon bu ara:D
-
[quote=Astatin;259782][/color]
.brv.brv.brv.brv
[COLOR=#ff0000]bir de günün anlam ve önemine vurgu yapan metafizik temalı bir şiir alsak çok mu yorarız seni stropatro[/COLOR][/quote]
Yıllardır uğraşırım çözemem şu VOB'u,
Bilmem ne olacak bu işin sonu,
Zaten sistem mistem hikaye demişti nunu,
Ne diyeyim harbiden zor konu...
Ne Konfiçyus'u, ne Kant'ı, ne de Marx'ı,
Hiçbiri çözemez yatay piyasayı,
Altı aydır 70.000'deyiz sabır kalmadı,
Gelse artık şelale, çeksek üstümüze short'ları...
Önemli veri olunca Pala hep yataya bağlıyor,
Korkarım veriden sonra pis verecekler,
Otobüs bekleyen analistler pis pis bana bakıyor,
Galiba gelip dövecekler...
:..:
-
[QUOTE=Astatin;259788]:p:p %95 sistemi....doğru deyon ama bi kenarda durayımaz..
bu arada aman ra, neediyon bu ara:D[/QUOTE]
Yav neediim ev taşıdım izin aldım. İstirayahat ettim şimdi geldik başladık! Hulem çok zor oldu sendromlandım gene! :..:
-
[quote=Astatin;259786]Deep Hystem diyor ki, pazartesi AYM den beklenenin aksine iptal çıkmayabilir ve piyasadki derin kulaklar bunu önceden hissetmiş!!!!! olabilir.
Yok aksi ise bugün ikinci seans PELA bir superposition yapıp pozisyon ayarlayacaktır...Deep Hystem der ki, deep throat pardon :..:deep threat yolda..az bi kenarda dur..az bi waterloo[/quote]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=2]Yargı çevrelerinden aldığım ve pek de olası görmediğim kulis bilgisini geçenlerde okurlarımla paylaşmıştım. Bu bilgiye göre Adalet Bakanlığı kararname taslağını bilerek geciktirecek ve 5 Temmuz tarihine kadar HSYK’ya göndermeyecek. Nedeni ise, Anayasa Mahkemesi’nin HSYK‘nın yapısını da değiştiren Anayasa değişikliği ile ilgili davada “yürütmenin durdurulması”nı da [B]5 Temmuz[/B]’da karara bağlayacak oluşu. Anayasa Mahkemesi [B]5 Temmuz’da anayasa değişikliğini referanduma götürülmesine yeşil ışık yakarsa[/B], Bakanlık özellikle unvanlı hâkim ve savcılarla ilgili taslağı kurula götürmeyecek, referandum sonrasında Bakanlığın daha çok etkili olacağı yeni yapıdaki HSYK’ya götürüp karara bağlayacak. Yok Anayasa Mahkemesi HSYK‘nın yeni yapısına dur diyecek “yürütmeyi durdurma” kararı alırsa, kararname taslağı HSYK‘ya 5 Temmuz’da sunulacak. Sonraki süreçte de Bakan ve Müsteşar, Kurul’un yüksek yargıdan gelen diğer üyeleri ile satrancı aratmayacak oyunlarla görüşmeye başlayacak...
----
sırf bu belirsizlikten son saatte satış gelir pehhh üwwwwwwwwwww :D:D
üwww emayada az kaldı
[/SIZE][/FONT]
-
[quote=Strategist;259789]Yıllardır uğraşırım çözemem şu VOB'u,
Bilmem ne olacak bu işin sonu,
Zaten sistem mistem hikaye demişti nunu,
Ne diyeyim harbiden zor konu...
Ne Konfiçyus'u, ne Kant'ı, ne de Marx'ı,
Hiçbiri çözemez yatay piyasayı,
Altı aydır 70.000'deyiz sabır kalmadı,
Gelse artık şelale, çeksek üstümüze short'ları...
Önemli veri olunca Pala hep yataya bağlıyor,
Korkarım veriden sonra pis verecekler,
Otobüs bekleyen analistler pis pis bana bakıyor,
Galiba gelip dövecekler...
:..:[/quote]
.:D:D:D teprik ederim..10/10..hatta 11/10
-
öffffffff..sıkıldım...1 adet long şekil olsun diye 175
-
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/e18e698a.png[/IMG]
güllü de sat vermüş üwww emayı eşşe geçince heralde bu kadar parametre çarpilmez shortlasam diyom üühühühühü
-
[quote=unlimitted;259697]ordi nerde yaw...
göstergelerin değeri her artmaya yakın olduğunda arazi oluyo farketmedim sanmasın :::[/quote]
gene mi farkettin yaw, :..:
yaw kardeşiiiimmmm sobelenmeye bıktım ben yaaa:..:
-
Sayın, bay, beyfendi, arkadaşım vb. Unli sen tatile çıkıyorsun, ben pazartesi van'a çalışmaya gidiyorum. benim de işler yoğun onları yetiştirmeye çalışıyorum.
tüm topic arkadaşlarıma iyi seanslar
sıkıldığımda açıyorum, yazılarınızı okuyorum, millet bu gene kendi kendine gülüyor diyor ama ben mutluyum sağolun varolun.
-
FLAŞ FLAŞ FLAŞ FLAŞ................
Kılıçlı Selpatros Paşa'nın slav diyarlarına yaptığı sefer hakkında flaş haber;
Kılıçlı Selpatros Paşa nın Ukrayna sahillerinden bir gece baskınıyla karaya çıkıp hızla kiev e intikal ettiği, orada 2 hainin üstesinden geldiği, daha sonra yol yorgunuyum deyip düşmanlarla daha sonra cenge devam etneye karar verdiği, sabah kahvaltısını müteakiben 2 düşmanın daha hakkından geldiği, hızını alamayıp önce letonya sonra bratislava ya ordan da dubrovnik e sefere çıkmaya karar verdiği rapor edildi...
-
saglam bir kacak short acıldı.. eğer işlem büyük abilerce yapıldıysa ebeye dedeye bay bay diyebiliriz aksi takdirde yukarı gideriz seans açılışıyla ...
-
hakkınızı helal edin full short ühühühühüüh :(
-
[quote=Astatin;259797]FLAŞ FLAŞ FLAŞ FLAŞ................
Kılıçlı Selpatros Paşa'nın slav diyarlarına yaptığı sefer hakkında flaş haber;
Kılıçlı Selpatros Paşa nın Ukrayna sahillerinden bir gece baskınıyla karaya çıkıp hızla kiev e intikal ettiği, orada 2 hainin üstesinden geldiği, daha sonra yol yorgunuyum deyip düşmanlarla daha sonra cenge devam etneye karar verdiği, sabah kahvaltısını müteakiben 2 düşmanın daha hakkından geldiği, hızını alamayıp önce letonya sonra bratislava ya ordan da dubrovnik e sefere çıkmaya karar verdiği rapor edildi...[/quote]
bunun nesi flaş lem, adamın her gün yaptığı rutin iş :D
-
geldim.....
yeter uşaklar bu kadar uzun....
birazda kısa bekleyelim....69100 den kısaladım bakalım.....
-
[quote=seagate;259800]hakkınızı helal edin full short ühühühühüüh :([/quote]
helal olsun!
helal olsun!
helal olsun!
-
[quote=ordi;259796]Sayın, bay, beyfendi, arkadaşım vb. Unli sen tatile çıkıyorsun, ben pazartesi van'a çalışmaya gidiyorum. benim de işler yoğun onları yetiştirmeye çalışıyorum.
tüm topic arkadaşlarıma iyi seanslar
sıkıldığımda açıyorum, yazılarınızı okuyorum, millet bu gene kendi kendine gülüyor diyor ama ben mutluyum sağolun varolun.[/quote]
kolay gelsin ordi patron. unutmayasın bizi.
para birikti mi 300 milyon dolar için uğraşma 1 milyon dolardan sonrasını güzel saaa uygun bi vadeye yayarık. .dng
-
[quote=saraylı;259803]helal olsun!
helal olsun!
helal olsun!
:..:[/quote]
iyi adamdı sigeyt patron üvvv :D
-
[quote=unlimitted;259804]kolay gelsin ordi patron. unutmayasın bizi.
para birikti mi 300 milyon dolar için uğraşma 1 milyon dolardan sonrasını güzel saaa uygun bi vadeye yayarık. .dng[/quote]
abicim, güzel abicim, bak, allah seni inandırsın, Van gölüne maya çalmaya gidiyom.:..: şerefsizim göl maya tutsun inşallah helalleşir ve takside bile bağlamaya gerek kalmaz beyaaaaa:..:
-
[quote=unlimitted;259805]iyi adamdı sigeyt patron üvvv :D[/quote]
evet yaa,
çok iyi çocuktu,:D
süper espri yapıyodu,.brv
hep gülüyodum,.lelele
artık itiraf edebilirim,...:..::..:
-
[quote=unlimitted;259801]bunun nesi flaş lem, adamın her gün yaptığı rutin iş :D[/quote]
Flaş olan 4adet/gün ile yetinmesi:D
-
[QUOTE=unlimitted;259801]bunun nesi flaş lem, adamın her gün yaptığı rutin iş :D[/QUOTE]
he bende şahidim....
seans bitince gidiyo ger gece....
sabaha geliyo tekrar......
bugün ukreyn deki karşı kuvvetler tarafından esir alınıp işkence !!! yapılmasından endişeleniyorum.......
normalde bi ses verirdi her gazadan sonra...
iyi adamdı selçuklu reis... üüvüüüüvvüüüvvvüüüüü
-
Benim öncü sistemlerden biri saat 14,15 barı ile kalıcı sat verdi.
-
1 dene daha long memü..100 den..üwwwww...göstergelik lem....
-
tarım dışı datası nasıl bekleniyormuş arkadaşlar ?
-
[quote=mbm;259810]he bende şahidim....
seans bitince gidiyo ger gece....
sabaha geliyo tekrar......
bugün ukreyn deki karşı kuvvetler tarafından esir alınmasından endişeleniyorum.......
normalde bi ses verirdi her gazadan sonra...
iyi adamdı selçuklu reis... üüvüüüüvvüüüvvvüüüüü[/quote]
ben de şüphelendim zati geçenlerde:
"gısa ve bekar devam" demişti,:..::D;)
bence döner,
kılıcı keskindir...:..::..:
-
[QUOTE=saraylı;259814]ben de şüphelendim zati geçenlerde:
"gısa ve bekar devam" demişti,:..::D;)
bence döner,
kılıcı keskindir...:..::..:[/QUOTE]
yarıldım gülmekten.....
he kılıcı keskindir..... ha hahahahaha:):):):):)
-
69100 deki uzun ortalama alttan üstten teste tabi tutuluyor sabahtan beri..
-
Ky kaybeder teorisine göre yeni yüksek göstermeleri gerekir , eğer gösterilirse ortam değişir :))
-
piff kazıklandım gene ühühüühühü vay anasını :(
-
2 adet long 275 den filat..ehuhuhu 125 pivan kar..eheh..üwww
-
15 dklık grafta, kartal görüntüsü var..kanatlarını hangi yöne çırpacak acaba
-
[quote=YAVUZHAN;259813]tarım dışı datası nasıl bekleniyormuş arkadaşlar ?[/quote]
patron kimin beklediğine bağlı.
misal ben iyi bekliyorum. ama asti patron habire şelale kraşiyenç filan böyle bi pesimistlik bi karamsar ruh hali içinde rezillik bekliyor tarımdışında. avatarına da yansımış bu pesimist bezgin hali.
ama gözleri çakmak çakmak bakıyo dikkat edersen. fazla dikkat etme, çakmak çakmak bakarken çakabilir. :D:D
-
hayret arkadaş yaww...onca kötü verinni peşine tarım dışı verisi de nasıl olsa kötü gelir pazartesi felan da AYM olayı var deyu, çoktan vermeleri lazımdı ama..durii iştee.
-
[quote=Astatin;259812]1 dene daha long memü..100 den..üwwwww...göstergelik lem....[/quote]
Sistem Al damı Asti beyefendi :)
-
[quote=YAVUZHAN;259813]tarım dışı datası nasıl bekleniyormuş arkadaşlar ?[/quote]
abi ben tarım dışında isithdam edilmiş durumdayım..bizim sektör hakkında bilgi verirdim aam ABD de istihdam edilmediğim için işine yaramaz..üwww