-
Bugün spot sıkıcı bir ikinci seans yapar, 89000-89500 arası sıkıcı bir seans, buna görede vob olsa ne sıkıcı olacak.
Adamların işi bu, vade sonunu tepelerde bekleyecekler, kaç bin puan yukarı hareketten sonra günlük böyle dar alanda kısa paslaşmaların başka anlamı yok, trend boyunca taktikleri hep aynı oldu, ah ky bi ele geçirse bunu yapanları, linç ederler linç, o derece yıldırdılar milleti.
-
-
spota bak çay demle arada ki makas dağ gibi oldu tam pala için biçilmiş kaftan :mad:
-
[QUOTE=fXci;301275]zelamns[/QUOTE]
Aleyküm selaaaaam hoşgeldin fXci patros.:)
-
[quote=bull market;301265]Ralli ara verdi gibi geliyo bana ondan, şimdi yeni zirve nerede olur kestiremediğimden, eski tepe geçsin short taktiğini deniycem.:)))[/quote]
sen dün demedinmi yarında yukarı gitsin 89700 den shortlarımı diye :confused:
-
[QUOTE=fXci;301275]zelamns[/QUOTE]
hoşgeldin sayın patron fxci .. .lelele
-
[QUOTE=negrolino;301283]sen dün demedinmi yarında yukarı gitsin 89700 den shortlarımı diye :confused:[/QUOTE]
Evet ama yarın oldu yukarı gitmedi önce düştü:) öle oluncada iş değişti negrocum, okeymi:)
-
650 den tekrar içerdeyim :(
-
asteton patron ... altın 5 dk grafta runningmi var ne ... üvvv
-
Bugün 89100 altına dümen kırarsa pala tekrar shortlarıma kavuşurum. short sartlarını belirliyorum şimdilik, uzun düşünmüyorum.
-
15 dk gene flama oldu diyeceğim eüaeüaüe :D:D
-
belirleyici KY gösteregsi olarak shortlarımı kapattım .. sisstem ala gecti.. ben flat..
-
parite bu seviyelere inmişken , dowun kararsızlığı, daxın abartılı durumu netleşmediği için ve hisselerin yükselişe hazır olmadığından dolayı yeni zirve beklemem .durumlar netleşene kadar gün içi karlara bakılacaktır 90.000 üzerini satış fırsatı görürüm sabah alınanlar o civardan satılacaktır..
-
piyasada şuda var düşmek istemiyor istese bugün gayet müsaitti ama çıkmayada şartlar uygun değil... yavaş yavaş geri çekilmesi olası..
-
Nerde o eski çıkışlar 60 dklıklar hala satta onlar ala geçmeden çıkış beklemiyorum
onlar ala geçerse çıkış devam edebilir.Tabi 1 saat sonra onları sata geçirmesse
palanın son zamanlarda yaptığı şeylerden biri de bu 60 dklıkları sata veya ala
geçirip ardından ters istikamete çevirmek.
-
aehaü filama fil hortumu gibi olacak üwwww hani rally nerde üwww ucuna geldi başlaması lazım ayıp oliyir üwww longcu var cört için sırada olan var
-
5 dakkalıı yakınlaştıraymda takibi golay ossun gayri.
[IMG]http://img151.imageshack.us/img151/7420/sibop.png[/IMG]
-
-
Vay be ne bastılar, short.....
-
sibop 60dk da cort dedi saat kapanışında :::
üstteki 5dk sibop alttaki 60dk sibop
[IMG]http://img249.imageshack.us/img249/7420/sibop.png[/IMG]
-
[QUOTE=Kennym;301294]belirleyici KY gösteregsi olarak shortlarımı kapattım .. sisstem ala gecti.. ben flat..[/QUOTE]
peeeeeeh
demesem.. demesem...
-
İlave short yok, ilave short şartı es kaza 91000 e giderse yada yeni zirve olursa olacak:)
-
[QUOTE=Kennym;301309]peeeeeeh
demesem.. demesem...[/QUOTE]
geçmiş olsun kardeş..Çok ürkütmüştü..Az kalsın bende kapıyordum...
-
Aşağıda 88000 e geldiğindede ilave short düşünüyorum. olur olur:)
-
Eldeki short 89400 üzerinde taşınmaz, duruma göre stop yeresi 89400:)
-
Günlük bugün sata geçti, bu sat sinyali bozulsun diye 90650 geçilmeli, hain pala bunu yaparmı yapar, sonra oradan kamikaze, bu hep böyle oldu ama bu sefer nasıl olacak bakalım.
-
bi dışarı çıktım şelalecik olmuş pehhh gene badem ettiler sinyali teprik ederim :)
-
:DHaydi bu sefer 88000 e, bastır pala kim tutar seniiii:) oaradan ilave short yapacaz ya.kom:D:D:D
-
ASTİ NERDE YA MSQ NE ALEMDE ACEP ?
ULEN 600 DEN KAPAYINCA NE DİYE BULAŞTIKKİ 525 PUAN GİRDİ HİÇ YOK YERE .dng
-
BENDEKİ NE SİSTEM BE KARDEŞİM HALA SAT GELMEDİ YUH SANIRIM MATRİSK GENE TIRLADI STOPLAMASAM AYVAYI YEMİŞTİM GERÇİ 525 DE ÇOK OLDU BE :o
-
-
aeahü ziezztems ofline üwwww
dip not flama formasyonu neymiş *********
-
Nooldu yaa bu yine yukarı gidiyor?
Daha karpuz kescektik 88000de ilave short vardı:) söz bak gel gitme gel.dng
-
475 te durmazsa karışmam, demiştim 475 i gün sonuna saklıyorlar diye... :)
-
Şu çıbıkların boyuna baq arkadaş... İyice kumarhaneye döndü... Spk imkb gurur duysun...
-
Pala beni özlemiş, bunun başka açıklaması yok, buraya gel diyorum geliyor, köpeğim ol pala emi:)
-
altında tobo var gibi ... ... poz artırdım .... yeni dip gelirse .... görüntü bozulur ...:o
-
[QUOTE=seçilmiş böcük;301342]Şu çıbıkların boyuna baq arkadaş... İyice kumarhaneye döndü... Spk imkb gurur duysun...[/QUOTE]
Gurur duymakla kalmasınlar kına yaksınlar ama kınanın içine biraz kekik yağı koysunlar onlara bu paklar
gazinolar buranın yanında zemzem suyuyla yıkanmış kalıyor.
-
SİSTEME BAK GİDE GİDE 600 DE SAT VERDİ ÖLME EŞŞEĞİM ÖLME :p SİSTEM ZARARI 725 BENİM Kİ İSE 525 ÜHÜÜÜÜ İNGAAAAAAAAAA ASTİ CRASHHH
-
piiuuuuuuuuuu..hacılar naaptınız yaww..insan beklemezmi beni...üww..neyse 89675 deki long kavırlarım mikemmel olmuş....teprik ederim.. ZASAN ı da teprik ederim...vallada