[QUOTE=nemaproblema;322486]bak palacığım burdan da ilave şort açaıyorum:D hadi bakem:yü:[/QUOTE]
biraz erken oldu ama burdan da ilave long açıyorum:D hadi gene ters hareket et lafımın:dü:.uyk
Printable View
[QUOTE=nemaproblema;322486]bak palacığım burdan da ilave şort açaıyorum:D hadi bakem:yü:[/QUOTE]
biraz erken oldu ama burdan da ilave long açıyorum:D hadi gene ters hareket et lafımın:dü:.uyk
[quote=izmirli;322478]Arkadaslar bugun Babamin olayi ile bugun NTV ye cikiyorum...[/quote]
Saat kaçta? ben izlemek isterim..
sensex'i takip ederse bizimki gerisin geri gelmeli en azından 83800 civarına yoksa sensex'ten başka bisex'e döner bu:)
Cuma bernaruke konişacak oni dinleyup onu gore yon alur
NK sakata geliyor gibi sanki Al gelecek bakalım sistemi ne kadar okuyabiliyom :::
is...................84.600
Sistemlerin al seviyelerine geldi durdu ve döner gibi yapıyor.. son yarım saatte açılan toplu yeni pozisyonları küçük yatırımcı açmadığına göre pala büyük bar hazırlığı yapıyor :)
BRS...........84.600.............:yü:
2 dk geçmeden büyük bar oluşmaya başladı... sistemcilerin havaya attığı puanlar olmasa nerden beslenicen merak ediyorum...
S= 12675-10*0.325*100= 13.000.-
84700 den flat 200 puan içinmiydi her şey şimdi ühüüüüü ingaaaa:..::..::..: Nk dan dolayı flatladım
DOLAR/TL...................1.5600...............:yü: