[QUOTE=teo;34337]Ben her büyük darbemde sistemi revize ederim, yine değişti sistem...:)
52400 den short yaptırıp da beni 48100 den çıkaran sistemi ben çöpe atarım,demek ömrü bu kadarmış..[/QUOTE]
Yeni sistem ne diyo?.uyk
Printable View
[QUOTE=teo;34337]Ben her büyük darbemde sistemi revize ederim, yine değişti sistem...:)
52400 den short yaptırıp da beni 48100 den çıkaran sistemi ben çöpe atarım,demek ömrü bu kadarmış..[/QUOTE]
Yeni sistem ne diyo?.uyk
[QUOTE=catedral;34341]Yeni sistem ne diyo?.uyk[/QUOTE]
Kayahan'ın mesajlarını bekle, akıllı ol diyor :)
[QUOTE=teo;34342]uzun vade satda, kısa vade alda, yarına tepkı olacak diyor,[/QUOTE]
Yalan söylüyo.boks.
[QUOTE=catedral;34336]Sevgili Teo
Selçuklu'yu da unutmamak lazım. :) Temennin için teşekkürler.
Fakat sen başta birçok arkadaşın bugünkü kaybı tadımızı kaçırdı.üüüüüüüüü Gönül hepberaber kazanmamızı diler...[/QUOTE]
sevgili catedral teo abi beni tebrik etmişti sabah.. ben fırsat bulup teşekkür edememiştim kendisine.. :( ... geceye uzun girdim ama .. tedirgin oldum birden yarının salı olduğunu unutmuştum ... :D :D ... paimeiyede ihanet ettim. o 52025 maliyet shortlarla devam et diyordu... yarın tokadını yeriz artık... .boks. .boks.
[QUOTE=mbm;34326]hayırlı olsun kardeş...
aldın tabi kısadan 5 günde 7000 puanı... uzun girersin tabi.......:D[/QUOTE]
evet abi aldım 7000 puanı hemen çarçur etmem lazım ... üüü üüü
[QUOTE=catedral;34343]Yalan söylüyo.boks.[/QUOTE]
onu da atarız çöpe olmazsa, sistem bende çok, deneye deneye ömrüm bitti :)
herkese iyi aksamlar arkadaslar butun gun ekran basina gecemedim anca simdi savas alanini geziyorum.
bugun yazilanlarin hepsini okudum an cok bull markete hayret ettim ve gercekten uzuldum.
hatirlarsiniz kendisiyle kisa sureli tartismistik ben yukari gider o ise cokeriz diyordu ve sonunda coktuk.Su anda kendisi margin call dan bahsediyor gercekten uzuldum.
long poz tasiyorum ,zarardayim ancak panik yok cunku asla ve asla aldigim poz 1/10 u gecmiyor.Full poz intihardir.Herseyi tutturursun %100 dogrulukla calisan sistemin vardir hatta 5 yil boyunca 1 tane bile hatali islem yapmamistir full poz alirsin gece icin .Gece istanbulda deprem olur ve sabaha sen erzurumda bitik bir insan olarak uyanirsin !
full poz asla almayin hatta seans ici tradelerde bile almayin gunluk 200-300 puana oynayin eger alirsaniz kapatin ekrani.
1/10 kaldiraci gecmeyin !!
bir ornek vereyim
120.000 ytl portfoy oldugunu dusunun
200 kontrat potansiyel demek
20 taneyi kesinlikle gecmeyin
bugun hisse aldim sattim bana sanki daha guvenli liman gibi geliyor 400 YTL BIRAKTI,20 KONTRAT ICIN 200 PUAN ARBITRAJ DEMEK,200 PUANDA SAT AL YAPTIM 400 PUAN DAHA MALIYET DUSTU.hisse senetleri tamamen bosvermeyin ((EN AZINDAN LOT SAYISI BELLI :):) dibi belli kademesi belli alan belli satan belli vob tam bir KAOS VE TEZGAH AMAAAAA PARADA VOB DA :)
biz voba girdiktan sonra borsayi unuttuk !!!!!
yatirimci ruhumuzu kaybettik ,kismi kumarbaz olduk !!!
bir ornek :
eczaci ilac herkes acsin baksin grafige
f/k oranina bakin 1.45 evet f/k 1.45 ,bazi yatirim ortakliklarina bakin defter degerinin 1/3 oraninda islem goruyor kademesi belli lotu belli caksan lotun kadar cakarsin.Dibi belli zirvesi belli vobda cak yavrum cak ez ezebildigin kadar !
buradaki herkesi yatirimci oldugumuz gunleri hatirlamaya davet ediyorum
evet az kazaniriz ,uzun zamanda kazaniriz ANCAK 1 GECEDE IFLAS ETMEYIZ
nedir bu yaa her sert harekette 1-2 arkadas topu atiyor !
sagduyu lutfen.
pozisyonel saatlik vadeli grafiği aşağıda ... uyumsuzmuş tepmiş biraz ..
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img258.imageshack.us/img258/3976/25756859vc0.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img258/25756859vc0.jpg/1/][IMG]http://img258.imageshack.us/img258/25756859vc0.jpg/1/w485.png[/IMG][/URL]
biraz once okudum ama kimin yazdigini hatirlayamiyorum sanirim vob traderdi
350 kontratla long acacakmis,yav arkadasim caninami susadin bu manyaklara o parayi yem edeceksin??
350 kontrat 210 milyar eder
20 tanesiyle pozisyon al
git geri kalaniyla SAGLAM VE UCUZ KALMIS KAGITLARDA KADEMELI ALIM YAP para kazan.
resmen herifler ihya oldu bu vobdan,yedirmeyin paranizi,risk alacaksaniz bile herseyin siniri vardir.
ha 350 kontrat long acmissin ,ha deniz fenerine bagis yapmissin :):):)
ayni sey !
Ulen ne likit piyasa var şu Amerikalılarda... Lehman %94 düşmüş bi günde 19 cent olmuş yine işlem görüyor çatır çatır.
bir arkadas daha yazmisti gercek hayatta hic kazanan gormedim diye sanirim bull marketti
ben tanimistim bull market
adam 180 milyar parayi 1 haftada kazandi
ama ilerleyen 2 ayda 300 milyar verdi :):)
bu iste kazanmak gercekten cok zor sebebini bilmiyorum
ben voba baslayali tam 1 sene oldu
vobdan once hisse senedinde %80-90 basariyla trade ediyordum hatta
GRAFIGE BASIT INDIKATORLERLE BAKTIGIMDA BILE %90 ORANINDA DOGRU TAHMIN EDIYORDUM VE SISTEMIN NE DEMEK OLDUGUNU BILE BILMIYORDUM.
hatta farkli aracilardaki dealer arkadaslar vobda poz alirken benim fikrimi alirlardi ve guzel paralar kazandilar.Ben portfoyu bosalltigimda onlarda short acarlardi :)
Ben sorardim vob nedir diye :):)
vob a girdikten sonra endeks tahminim %50 e dustu ,hemde cok fazla teknik bilmeme ragmen.SEBEBINI BILMIYORUM !!
HICKIMSE KENDINI SUCLAMASIN BURASI KUMAR MASASI MAALESEF.