84700 nire 83850 nire işte bazen sistem böyle kearı almadanda işlem yaptırabiliyor malesef :::
Printable View
84700 nire 83850 nire işte bazen sistem böyle kearı almadanda işlem yaptırabiliyor malesef :::
şu anda nk emaları negatif bölgede bu yüzden işlem yapmayacağım hep çarparlar çünkü sistem 15 satta hala nk ise negatif olduğundan flatladım :(
bir müddet nk siz olarak tüm işlemleri yapacağım ,kar zarar neyse....:::
vadeli kalici olarak 85000 uzerinde tutunursa AYI seneryolari cope gider.:)
[quote=a.kaya;322536]84700 nire 83850 nire işte bazen sistem böyle kearı almadanda işlem yaptırabiliyor malesef :::[/quote]
aylık kara odaklanman gerek,
her sistemin az karında böle üzülürsen sistemci olamazsın kaya...:::
Az verun canudan,çok verun maludan demuş pela bizu canudan çok sevoy kaya
Birude bu işiler lastukle değul teknukle oliy kaya.
Offfli Atasoziii:::
Benum ogulan vardu koçi derudum ona o okumuya gidunce bana devrettu bu işu sisitemele bak buba dedu benude sısıtemle bakarum buna 5 isum verudu teknukta bunulara bak buba dedu.Koçi ne deduysa o olir o gelunce yazumayu bırakurum
Koçi deyunce gozlerum yaşardu gene çok severum keratayu
Yahu sistemde problem var galiba 15 lik takıldı kaldı mı ne hala al vermedi iyi nk den dolayı kapamışım sinyal falanda gelmedi tuhaf :(
[quote=a.kaya;322580]Yahu sistemde problem var galiba 15 lik takıldı kaldı mı ne hala al vermedi iyi nk den dolayı kapamışım sinyal falanda gelmedi tuhaf :([/quote]
kaya takılsaydın ya brs ye abim...;)
is......................84.125
[quote=saraylı;322589]kaya takılsaydın ya brs ye abim...;)[/quote]
DÜŞÜNMEDİM DE DEĞİL USTAD AMA O ZAMAN SİSTEMİN PERFORMANSI KARIŞIRDI DİSİPLİN OLAYI YANİ :o BEKLEDİM GELMESİNİ AMA TUHAF OLAN 20-30 AL VERMİŞ 1 SAAT ÖNCE 15 LİK DE İSE TIK YOKKK :D :D :D