flatladım
Printable View
flatladım
[quote=truva;112652]fdji trend grafiği var mı hazırda
yollayabilirseniz çok iyi olur[/quote]
Buradan kendiniz bakabilirsiniz..
[URL]http://www.adblue.de/dow-jones-future.htm[/URL]
vadeli 5 dk sistemi al veren var mı
infilak bekliyorum peh
benimki vermişti 10 dk önce
[QUOTE=Fantom;112658]infilak bekliyorum peh[/QUOTE]
yukarı mı aşavımı enfilakh :::
SANKO hasretle öpüyorum seni :mad:
[QUOTE=SEYYAH;112661]SANKO hasretle öpüyorum seni :mad:[/QUOTE]
forextenmi gonderiyonuz emirleri ? bende forexden gonderiyorum kuccuk fortföyde emma sorun yok
fdji sat sinyalininin hakkını vermeye başladı
[QUOTE=truva;112663]fdji sat sinyalininin hakkını vermeye başladı[/QUOTE]
yok yok sankhi bizi yatayda delikh deşhik edecekler daha ::: öyle beleşh mani yok deyyolar
vadeli bugun shortlara para kazandırmayacak galiba
2 kere stop oldum
uzun kısa durumu degıl 100 150 puan bntta asıl hareket oncesı kımı carpabılıyolarsa carpıyolar..bence 2 taraf da eşit şansa sahip yön olarak..kademeler hızlı yıkılıyo ve hızlı kalkıyo..tam çarpma havası
[quote=fXci;112664]yok yok sankhi bizi yatayda delikh deşhik edecekler daha ::: öyle beleşh mani yok deyyolar[/quote]
vadeli bende bugun hep yatay ama bu sistemi daha yeni çözüyorum
o yuzden hakkını veremedim
[QUOTE=truva;112665]vadeli bugun shortlara para kazandırmayacak galiba
2 kere stop oldum[/QUOTE]
uzunlarda kazanmıyor 750 350 bandındayız
[quote=fXci;112662]forextenmi gonderiyonuz emirleri ? bende forexden gonderiyorum kuccuk fortföyde emma sorun yok[/quote]
emir gönderiyon emir ortada yok.arıyon kendileride göremiyor zart zurt...
hatlarda sorun varmış cart curt...
neyse yafu sinirlenmeyeyim...bilerek yapılacak bişey değil.ama olmamalı trilyonlar dönüyor burada.para bu...
dow asagı gidebilir gıbı ama bizim topestolar yayı gerdıkce gerıyolar,kırılırsa bu beklemeyı telafı edıcektır
40,650 kırarsak ilk durak 41,000...!
wayy beahhh. bugun 11 den sonra 100 puan marjda trade eden adam köşe oldu :) ben en son 600 den fantazi şort yaptım az pilav
selamm kolaygelsin
dax da 60 dk trend destegi çatırdamaya başladı
[quote=fXci;112662]forextenmi gonderiyonuz emirleri ? bende forexden gonderiyorum kuccuk fortföyde emma sorun yok[/quote]
sanko emirleri foreksten gönderilemiyor.
1 tarafı kandırıyolar ama hadi hayırlısı
[quote=SEYYAH;112669]emir gönderiyon emir ortada yok.arıyon kendileride göremiyor zart zurt...
neyse yafu sinirlenmeyeyim...bilerek yapılacak bişey değil.ama olmamalı trilyonlar dönüyor burada.para bu...[/quote]
az önce aynı şey oldu. deneme olsun diye 41.500e satış yolladım.
emir yok ortada. şimdi gel de güvererek aktiften işlem yap...
üstelik de çarpılmışız, kenardan seyretmek zorunda kalıyoruz zarar çıkarma hakkımız bile yok.
hasbiiiiiiin...
vadeli sıkı duruyor shortcu çok demekki
Kac yüz tane otel var caminin dibinde otel bulmuşum bu budist ülkede.Çok duygulandım.Hoca akşam ezanı okuyor.
Fenerbahçe %14 düşüyor... Beşiktaş %16 yukseliyor... Buarada Beşiktaş nisan ayı başından buyana %200 artmış durumda. Biz Voba bakarken ne hisseler kaçıyor :(
[quote=mersiyk;112675]selamm kolaygelsin[/quote]
sayın modaratör
eger vaktiniz varsa
alım satım emirlerinizi eş anlı yazarmısınız
erkeklerin cogunlukta oldugu piysada sanırım farklı bakış açısıyla çok avantajlısınız
çok çok yavaş bir şekilde yurtdışından ayrışıyoruz çaktırmadan. Açılıştan beri FDJI dan %0.5 oranında ayrışmışız...
sabahtan beri artıda olan jujitsu bile göçüyor emme bizde tıh yok
[quote=enorton;112682]Fenerbahçe %14 düşüyor... Beşiktaş %16 yukseliyor... Buarada Beşiktaş nisan ayı başından buyana %200 artmış durumda. Biz Voba bakarken ne hisseler kaçıyor :([/quote]
21.11.2008 de 1,16 imiş fiyatı şu anda 6,05 hey yavrum bee... %500 ün üstünde prim yapmış 6 ayda...
[B][SIZE=5]KARTALIM[/SIZE][/B] beeeee UÇ beeeeeee :::
[quote=misafir;112672]40,650 kırarsak ilk durak 41,000...![/quote]
emniyet kemerlerinizi bağlayın :)
[QUOTE=SEYYAH;112669]emir gönderiyon emir ortada yok.arıyon kendileride göremiyor zart zurt...
neyse yafu sinirlenmeyeyim...bilerek yapılacak bişey değil.ama olmamalı trilyonlar dönüyor burada.para bu...[/QUOTE]
Emir görünmeyince platformu kapatın - açın emir görülebiliyor...
40775 short stop
aynı yerden long
41000 ustune atarsa geceye de long
[quote=enorton;112682]Fenerbahçe %14 düşüyor... Beşiktaş %16 yukseliyor... Buarada Beşiktaş nisan ayı başından buyana %200 artmış durumda. Biz Voba bakarken ne hisseler kaçıyor :([/quote]
Evet. Bence Bunlar Takım Tutuyo...dng
[quote=hilm;112688]Emir görünmeyince platformu kapatın - açın emir görülebiliyor...[/quote]
daha kolay bir çözüm buldum ben.kurum değiştiriyorum.cart diye bi haber düşse pozun tersine 1000 puan bassalar veya alsalar ne olacak?
o nedenle bana müsade...
[QUOTE=truva;112683]sayın modaratör
eger vaktiniz varsa
alım satım emirlerinizi eş anlı yazarmısınız
erkeklerin cogunlukta oldugu piysada sanırım farklı bakış açısıyla çok avantajlısınız[/QUOTE]
şekerim işlerimden işlem yapamıyorumki. haftaya inşallah başlarım :)
ula bu ne bi sigara içmeye gittik geldik noolmuş..kaçırdık longingeni
[QUOTE=mersiyk;112693]şekerim işlerimden işlem yapamıyorumki. haftaya inşallah başlarım :)[/QUOTE]
e moderatörüm bize forex24 odası açıversen garii ::: lütfen
[quote=SEYYAH;112692]daha kolay bir çözüm buldum ben.kurum değiştiriyorum.cart diye bi haber düşse pozun tersine 1000 puan bassalar veya alsalar ne olacak?
o nedenle bana müsade...[/quote]
aynen...araştırmaya başladım bile.