kapattım kısaları..zararına..mutlu mesut bahtiyar ol py..
Printable View
kapattım kısaları..zararına..mutlu mesut bahtiyar ol py..
[quote=Astatin;112694]ula bu ne bi sigara içmeye gittik geldik noolmuş..kaçırdık longingeni[/quote]
lem kudurdun sende yeter lem otur 2 dk...dünde zırlıyordun çarpıldım diye :::
bugünde sinekten yağ çıkaran trader modundasın.bir trader ancak bu kadar dönek olabilir :::
[QUOTE=Astatin;112626]pırotekşınisemostimportınttinkinbankoklayf:..::..:[/QUOTE]
protektwat?yorwolıtyorlayforsamtingels....dng
[quote=unlimitted;112696]aynen...araştırmaya başladım bile.[/quote]
benim sözleşmeler kargoya verildi bile :::
[quote=SEYYAH;112700]benim sözleşmeler kargoya verildi bile :::[/quote]
hangi kurum özelden bi yazar mısın sana zahmet.
mümkünse ayda kontrat başı komisyonu da lütfen.
[quote=SEYYAH;112698]lem kudurdun sende yeter lem otur 2 dk...dünde zırlıyordun çarpıldım diye :::
bugünde sinekten yağ çıkaran trader modundasın.bir trader ancak bu kadar dönek olabilir :::[/quote]
o dün değil öncki gündü..ayrıca ne zırlayacam yaw hala +575 im :) sen kendiee bak hareketi belli ağır kitle:..:
sankonun takas hatları sorunlu ataköy telekom elemanları sabahdan beri uğraşıyor. art niyet yok ortada yedek kurumdan takılın olsun bitsin. hem adamlarda salakmı hareketli piyasada komisyondan gelirinden olsunlar. dün yaptım sankodan 8016 işlem bugün yaptım sankodan 147 işlem mesela :)
[quote=unlimitted;112701][B]hangi kurum[/B] özelden bi yazar mısın sana zahmet.
mümkünse ayda kontrat başı komisyonu da lütfen.[/quote]
[B]EFG[/B] tabiiki... :p
birkaç sayfa evvel forumda sorduğum kurum...kom pazarlığa bağlı.ben at pazarlığı yaptım :::
bugün tokat günü vay acımasızlar..
[QUOTE=unlimitted;112701]hangi kurum özelden bi yazar mısın sana zahmet.
mümkünse ayda kontrat başı komisyonu da lütfen.[/QUOTE]
bende isterim mahsuru yoksa
kurum degıstren arkadaslar ızlenımlerızi aktarırsanız sevinirik..
Bunlar herkesi stoplatmayı ilke edinmişler bugün
Wall Mart bilancosu saat kacta acıklanacaktı bilen varmı ?
full short
sistemler ne durumda arkadaşlar ?
geceye uzun kalırım diyen varmı ?
Full kısa devam...beklentim buralardan 40000 altına düşüş şeklinde, ama bugün kapanana kadar, ama yarın düşer, saygılar...
600 lerde hacim yapıp 875 deki fiboya atak yapıp ,,,, kırarsa 41550 bekliyorum,,,, yoksa aşşaaaaa :)
soran arkadaşlara ben YFAS la görüştüm...orada açacağım hesabı...evrakları istedim...
hem forex varmış ekran hem matriks.matriks alırız olur biter.
650 den yine lonk... dur bakalım 575 i teslimi edeceğiz yoksa 1000 hedefi bizimi bekler
3 saat önce bıraktığım gibi duruyor 40650:D
[QUOTE=bull market;112711]Full kısa devam...beklentim buralardan 40000 altına düşüş şeklinde, ama bugün kapanana kadar, ama yarın düşer, saygılar...[/QUOTE]
banada yarın 3500 puanlık ralli var gibi geliyor sadece his...
wallmart bılancosu acıklandı bekletıler kadar geldı kar..
[QUOTE=YAVUZHAN;112710]sistemler ne durumda arkadaşlar ?
geceye uzun kalırım diyen varmı ?[/QUOTE]
ben kalmam büyük ihtimal short.
yatırım finans izmir şube ayda 1200 kontrat üstüne 0,80 den anlaştık
2-3 ay önce
full matriks yanında ama sankonun emir iletme aleti daha avantajlı daha kullanışlı daha hızlı
bugün sankoda olan arada olabilir art niyet yoktur hoş görmek lazım.
ayrıca bana söyledikleri çokmik geldi, diyelim 10000 ytl var 20 kontrat açacam diyorsun
temsilci rsikli görürse buna müdahele edip mesela 15ten fazla poz açmana izin vermyebiliriz dedi, gerçi şimdiye kadar öyle birşey olmadı ama yazayım yinede.
Arkadaşlar ben geçen ay 2000 işlem yapmışım. Ankaradayım, işlem başı 0.7 TL +BSMV komisyon alıyor benim aracı kurum. Matriks bedava, daha iyisini bilen varsa söyler mi acaba? Tera 0.5 alıyordu bildiğim kadarı ile...
625 iyi tuttular ,,, nakış gibi örüyorlar,,,, yukarı:D
[QUOTE=traderx;112719]yatırım finans izmir şube ayda 1200 kontrat üstüne 0,80 den anlaştık
2-3 ay önce
full matriks yanında ama sankonun emir iletme aleti daha avantajlı daha kullanışlı daha hızlı
bugün sankoda olan arada olabilir art niyet yoktur hoş görmek lazım.
ayrıca bana söyledikleri çokmik geldi, diyelim 10000 ytl var 20 kontrat açacam diyorsun
temsilci rsikli görürse buna müdahele edip mesela 15ten fazla poz açmana izin vermyebiliriz dedi, gerçi şimdiye kadar öyle birşey olmadı ama yazayım yinede.[/QUOTE]
Şaka mı bu ya :D
[QUOTE=enorton;112722]Şaka mı bu ya :D[/QUOTE]
vallaha bende ilk başta aynı tepkiyi verdim, sizne başkasının parasından kontrat fiyatı belli ortada parasının yettiği kadar işlem yapar dedim ama adamlar iş bankası kökenliya::::::
vallahi bilmiyorum ama bana pek hayırlı gelmedi bu kurum kaybettim
sankodaki hesap duruyor, ondada niyeyse hep kazandım hala artıda yaklaşık 2 senedir:D
küçük porföyden gunde 2000 işlem yapıyorum nerdeyse komişın 0.90 öduyorum kurumlara bay bay deme zamanı geldi
hieyyt yafrim bee..ayrışta geeellllll..yavuzhan nerdesin ayrılda geel:)
bugün artı kapatacaz belli ettiler ellerini.
bu arada 17:16 da IMF anlaşması açıklanacak.. Ben açıklayacam..Eğer longsam IMF işi oldu diye, şortsam olmadı seneye kaldı diyeceğim :)
benim teknik işliyor bugün :D bide kırsa 875 i,,, ah ulan be
[QUOTE=fXci;112724]küçük porföyden gunde 2000 işlem yapıyorum nerdeyse komişın 0.90 öduyorum kurumlara bay bay deme zamanı geldi[/QUOTE]
yaw gomşu ben daha dusuk oduyorum. yuzbinde 96 nasıl iyimi pehh
PAMBIKKK bak yine sigaraya gidiyorum..dönünce 41000 isterim yambık pardon yamık olmasın
dow artı gelcek fut 8250 olsa bilem artı oluyor
[QUOTE=fXci;112695]e moderatörüm bize forex24 odası açıversen garii ::: lütfen[/QUOTE]
Konuyu kendinde açabilirdinki tembel teneke :D
al açtım
[url]http://www.voborsa.com/forum/forex-24-t5221.html?p=112730[/url]
[QUOTE=Astatin;112731]PAMBIKKK bak yine sigaraya gidiyorum..dönünce 41000 isterim yambık pardon yamık olmasın[/QUOTE]
veri var asti nereyee :(
full short
çgh bunlar
14.05.2009 15:30:12 *abd'de nisanda üfe yüzde 0.3 arttı(beklenti +0.1%, önceki -1.2%)
14.05.2009 15:30:20 *abd'de haftalık işsizlik başvuruları 32 bin arttı(beklenti +10.000, önceki -34.000)