hevesmi kaldı bee
Printable View
hevesmi kaldı bee
[QUOTE=bozok;34401]çok geç dostum çok hisse senedi piyasasında zaten toz olmuştum son umut vob dedim ve girdim elimde son kalan ne varsa gerisi malüm sadece bilgisayarım kaldı:)[/QUOTE]
sn bozok inancınızı kaybetmezseniz inanın ummadıgınız zaman ışık birden yanar siz inancınızı kaybetmeyin.
sayın karahan kardesım, burada düşün öngören bir sen değilsin, öyle bır hava olusturdun kı, sankı tum forum rallı beklentısınde de bır tek sen düşüş ongörmüşsün gıbı, mesele senın ongorunde değil, tarzında. Bunu farkettın değil mi kardeşim, kac gundur yalvar yakar senden grafık ıstıyor arkadaslar, ıngılızce almanca gonderılerının cevırısını ıstıyor, hadı vaktın yok, barı ıcınden can alıcı ıkı cumleyı tercume et anlayalım dıyorlar, kısaca herkes senın ıyı nıyetını gormek ıstıyor ama sen ısrarla aynı tutumu devam ettırınce de işte böyle ipler kopuyor... Kusura bakma ama ya amacın burada ınsanları ajite etmek, ya da baska bırsey... İyi niyetle bılgı paylasımı yaptıgına ben de ınanmıyorum.
[QUOTE=rcp;34405]sayın karahan kardesım, burada düşün öngören bir sen değilsin, öyle bır hava olusturdun kı, sankı tum forum rallı beklentısınde de bır tek sen düşüş ongörmüşsün gıbı, mesele senın ongorunde değil, tarzında. Bunu farkettın değil mi kardeşim, kac gundur yalvar yakar senden grafık ıstıyor arkadaslar, ıngılızce almanca gonderılerının cevırısını ıstıyor, hadı vaktın yok, barı ıcınden can alıcı ıkı cumleyı tercume et anlayalım dıyorlar, kısaca herkes senın ıyı nıyetını gormek ıstıyor ama sen ısrarla aynı tutumu devam ettırınce de işte böyle ipler kopuyor... Kusura bakma ama ya amacın burada ınsanları ajite etmek, ya da baska bırsey... İyi niyetle bılgı paylasımı yaptıgına ben de ınanmıyorum.[/QUOTE]
adam birde kör sagır numarası yapmazmı..
canımı sıkanda o zaten... sanki bu yazılar başkasına yazılıyor..
hiç üstüne alınmıyor......
işine gelmeyince birde hav diye hırlıyor....
tam çattık......kendi topiği var.. hala burda adamın canını siıkıyor..
işine geleni duyuyor.işine gelmeyeni duymuyor.....
[QUOTE=mbm;34406]adam birde kör sagır numarası yapmazmı..
canımı sıkanda o zaten... sanki bu yazılar başkasına yazılıyor..
hiç üstüne alınmıyor......
işine gelmeyince birde hav diye hırlıyor....
tam çattık......kendi topiği var.. hala burda adamın canını siıkıyor..
işine geleni duyuyor.işine gelmeyeni duymuyor.....[/QUOTE]
sn hellime bi uyarı yaptım kayahana ceza verdi şansa bak :)
sevgılı bozok kardesım,<kaç yaşındasın bılmıyorum ama, en azından bu forumda bır anket duzenlesen kımler nerelerden gecerek gelmıstır bu gunlere, olmadı soyle bır cevreye bak, sokağa bak, dik durdugun surece fırsatlar hep cıkacaktır karsına. daha da olmadı BEN BU İŞİ KIVIRAMIYORUM DERSIN VE KENDINI İSPATLAYACAĞIN BASKA BIR ALANDA kanıtlarsın kendını, belkı burada verdıklarını mıslıyle kazanırsın, kendını asla bırakma. para senın elının kiri olsun be kardesım, kazanırsın yıne.
kayahan yuzunden bozok kardeşimizede destek olamadık .sitede bi kaos ortamı yarattıki sormayın suratına fener tutulmuş tavşana döndük resmen
eyvallah kardeşlerim siz elinizden gelen desteği vermeye çalıştınız ama kısmet olmadı genç yaşta girdiğim yüklü miktarla borçla battım ne yapcam onu düşünüyorum
geçmiş olsun bozok kardeş. Allah yardımcın olsun
[QUOTE=bozok;34401]çok geç dostum çok hisse senedi piyasasında zaten toz olmuştum son umut vob dedim ve girdim elimde son kalan ne varsa gerisi malüm sadece bilgisayarım kaldı:)[/QUOTE]
Allah yardımcın olsun sevgili kardeşim. üüü
[QUOTE=bozok;34410]eyvallah kardeşlerim siz elinizden gelen desteği vermeye çalıştınız ama kısmet olmadı genç yaşta girdiğim yüklü miktarla borçla battım ne yapcam onu düşünüyorum[/QUOTE]
geçmiş olsun sn bozok.....
çok inatlaştınız.cumamıydı..perşembemiydi...
umarım kısa zamanda telafi edersin...
Tarıhı bır surecten gecıyoruz, eskı fed baskanı yuzyılın krızı dıyor, bır baskası tsınamı dalgalarından sozedıyor, aman sevgılı dostlar, zararı cıkarayım dıye ınatlasıp sermayeyı teketmeyın, ben sızler kadar eskı sızler kadar deneyımlı değilim ancak, zamanında baska arkadaslara yaptıgınız tavsıyelerı kendınıze de uygulayın, tepkıye oynayıp uc kurus kazanma dusuncesı, yıkılan enkazın altında kalmaya da yol acabılır. aman dıkkat...