[QUOTE=Vob Trader;112827]atlascepkenli helal sanada yönü bildin aslanım
adamımsın bundan sonra
seni himayeme aldım :)[/QUOTE]
ben sabah sabah bugün + kapatacağız dedimdi...üüü
Printable View
adamımsın bundan sonra
ben sabah sabah bugün + kapatacağız dedimdi...üüü
[quote=Vob Trader;112827]atlascepkenli helal sanada yönü bildin aslanım
adamımsın bundan sonra
seni himayeme aldım :)[/quote]
bugün çok bereketli geçti,,, dün vobix e kızmıştım,,, o yüzden gergindim sanırım,,, :D ben dinlenmeye geçer,,,,,
[quote=MMO;112452]Herkese günaydın dünden kalan longlara devam dün bu borsa düşmez fener kupayı alamaz demiştim ,[/quote]
Aynı longları taşımaya devam,
[QUOTE=fXci;112826]5 lik vop grafing
[IMG]http://i42.tinypic.com/t9xhfq.png[/IMG][/QUOTE]
fake kokake ::::::
[IMG]http://i42.tinypic.com/2rh8jty.png[/IMG]
[QUOTE=SEYYAH;112810]aynen yafu bugüne kadar hiç pasiften alışım satışım olmadı.hep aktiften alıp veriyorum.
ve dediğin gibi abi sistemle oynuyorsan aktif işlem olmalı.barın açılış fiyatından işlem yapılmalı.yoksa 50 puan 100 puand derken o kaymalar 1 ayda 1000/1500 puan bile yapıyor.[/QUOTE]
barın açılış fiyatı tehlikeli değil mi bir bakıyon bar yeşil ama diğer bar geçene kadar kırmızıya dönmüş oluyor. Sonraki barın açılış fiyatı ise tamam.
[QUOTE=atlascepkenli;112833]bugün çok bereketli geçti,,, dün vobix e kızmıştım,,, o yüzden gergindim sanırım,,, :D ben dinlenmeye geçer,,,,,[/QUOTE]
yalan dedilermi hiç uğraşmican şak yapıştırcan extreni konuşanı susturcan :)
adamımsın bundan sonra
Halil Hocayı da al. .dng
Kapanış tahminimi yapıyorum
41075 :)
Şuana kadar aktiften pek işlem yapmadım o yüzden bişey sorucam, emir verdiğimiz ekranda piyasa fiyatı nın yanında bir de "En iyi fiyattan" kutucuğu var. Bunu işaretlersek ya da işaretlemezsek ne değişiyor?
[QUOTE=VOBiX;112838]Halil Hocayı da al. .dng[/QUOTE]
Tolga işine bak bulaşma bana
spotta mal yediriyorlar,ama yurtdışı izin verirse biz daha çoook uçarız...
[QUOTE=Vob Trader;112837]yalan dedilermi hiç uğraşmican şak yapıştırcan extreni konuşanı susturcan :)[/QUOTE]
Mennun bile oluruz... kayahan'a da dedim gerekirse özür dilerim diye.
forumu ulaşmak mümkün değil..sayfa tam 15 dakikada açılıyor...
[QUOTE=fXci;112826]5 lik vop grafing
[IMG]http://i42.tinypic.com/t9xhfq.png[/IMG][/QUOTE]
kekoke
:::
[IMG]http://i41.tinypic.com/2hhzqt5.png[/IMG]
hani bana teşkür hani bana yeşil :::
full short cort
[QUOTE=abka;112844]forumu ulaşmak mümkün değil..sayfa tam 15 dakikada açılıyor...[/QUOTE]
Bende bir sorun yok...
[quote=VOBiX;112836]barın açılış fiyatı tehlikeli değil mi bir bakıyon bar yeşil ama diğer bar geçene kadar kırmızıya dönmüş oluyor. Sonraki barın açılış fiyatı ise tamam.[/quote]
Barın açılış fiyatı benim için her durumda geçerli birtek durum hariç. 17:15'den sistem al verecek ise, ertesi sabahın açılış fiyatını beklemeden kapanışım son 1 dk'sında işlem yapmak. (Tabi son 1 dk'da 0.025 lik oynama AL yada SAT sinyalini değiştirecek ise sabahı beklerim, ancak 0.1'luk bir oynamada bile değişmeyecek ise Kapanıştan işlemi yaparım.)
Benden bu günlük bu kadar. Short yada Close Long sinyali gelirse vermeye çalışırım.
ne uğraşacam milletin gırgırıyla,,,, ben burayı arkadaşların görüşlerinden kendimce faydalanmak için okuyorum,,,, veriler datalar iyi gelio bazen,,,,,,,,,
yarın şenlik bekliyorum,,, yukarı doğru yazmıştım,,, ama bugün şerefine flatım,,,, paraların üstüne yatacam :D :D :D bide cigara yakayım,,,, :D
[QUOTE=fXci;112846]hani bana teşkür hani bana yeşil :::[/QUOTE]
hep bana vereceksiiz yeşilleri hep ban alacam ben en büyüğüm. niye baaa yeşil vermiyosunuz heç ::: ::: :D
[quote=VOBiX;112836]barın açılış fiyatı tehlikeli değil mi bir bakıyon bar yeşil ama diğer bar geçene kadar kırmızıya dönmüş oluyor. [B]Sonraki barın açılış fiyatı ise tamam[/B].[/quote]
VOBIX yapma lüffen...elbetteki sinyalden sonraki barın açılışı...
sistemi short veren varmı ?
dow yamuk yapmazsa kapanışa 41500 ü gösterirler.
Dow akşama 8200 altına sarkarsa, yarın açılışınıda 8000 altında yaparsa diye bi senaryo var....en kötüyüde senaryolamak lazım, malum epey yükselmiş durumdayız....bellimi olur...saygılar....
[QUOTE=marakes;112853]sistemi short veren varmı ?[/QUOTE]
Anna long dedi emma güven olmas hortumu su altında kaldı :::
geceye uzun gibi zarar yazdık ama bugün ... vay anasını ... üüüüüüüüüüüüüğüğüüüüüü
ANNA
hortumu su altında kalmış şindi su üstünde hortuma gerek yok diyenler olablr emma anna deniz gızı asıl su üstünde hortum levazım
[IMG]http://i40.tinypic.com/2po1svk.png[/IMG]
uzlasmaya long giriyom
[QUOTE=selçuklu;112857]geceye uzun gibi zarar yazdık ama bugün ... vay anasını ... üüüüüüüüüüüüüğüğüüüüüü[/QUOTE]
he uzun kesin.... devam uzuna......lelele.lelele
fdow gece 8231 altını görür sonra topuklar yukarı...
senin şu şelale ve yılanlar dursun biraz lo....
41550 civarındada inen kanal varmış... üstü ralli olur ......
tam dirençdeyiz..
dji en fazla 8350-60 aralıgını gorup gerı doner dıye dusunuyorum geceye flat
500 e de degdık
[QUOTE=mbm;112860]he uzun kesin.... devam uzuna......lelele.lelele[/QUOTE]
[IMG]http://images.businessweek.com/ss/07/03/0312_wikiguide/image/4-nascar.jpg[/IMG]
[QUOTE=traderx;112854]dow yamuk yapmazsa kapanışa 41500 ü gösterirler.[/QUOTE]
gösterdiler, 475 full uzunlar kapandı ekstra olarak şort.
ağalar ölene kadar mokoko diyorlar.
41-42 aralığından mal yedirmeye devam.
belli ki ellerindeki mallar bitmemiş. ya da bitmiş, şort ayarlaması yapıcaz diyolar...
[QUOTE=QUEEN;112861]tam dirençdeyiz..[/QUOTE]
ralli bence hacı direnci flan dinlemez. ... vazgeçtim ayılıktan sisteme uyacağım ..
tobo çalıştı vay anasını ... hahahhahahha
ne var ne yok long geceye inanmayana extre mevcut
[QUOTE=SEYYAH;112852]VOBIX yapma lüffen...elbetteki sinyalden sonraki barın açılışı...[/QUOTE]
Sistem satan bir site var ya onun sistemlerinden biri Open değerini dikkate alıyor da o yüzden dedim.
[QUOTE=TIFIL;112799]41500 kapanış tahminim...bence...[/QUOTE]
.lelele.lelele.brv
Geceye long, En son geçen hafta bugün süper kar yazmıştım. Ondan sonra 5 gün üst üste zarar yazdım. Çok şükür bugün yine iyi kar yazdık. Zararda olanlara Allah sabır versin...