-
Risk kontrolü...
[COLOR=black][FONT=Verdana]Sayın bull market,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Sanırım herkes son kale dayanıp zıplama olacakmı, bizim dahi öngördüğümüz seçimlerin kaybedilme riskine rağmen (ne yapsalar kaybedecekler ya...) ve şu zamana kadar dayanmalarına rağmen ve bizim söylemlerimizle enkaz devretme pahasına da olsa son birkaç hamle daha yapacaklar mı? Yoksa ne yapsak ta bu katil ayılar seçime kadar nasılsa bastıracaklar deyip yenilgiyi kabul mü edecekler? sorularının cevaplarını tahmin etmekle meşgul.Çünkü tahmin edebilen kazançlı çıkacak gibi.Çöküş senaryosunu bilse dahi zamanlaması iyi olmazsa sıkı darbe alacağa benzer bu oynaklıkta.Zor günler...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]En iyisi aslında köşe dönme planlarını bırakıp günlük tradelerle oyalanmak desekte dayanamıyoruz sanırım.Hergün yeni çizgilerle günlük değişen senaryolara neden olan oynaklıklar bizi körleştirmesede gözümüzü bozduğu kesin.Bir yanda kriz demek fırsat demek, bir yanda oynaklık demek batmak demek.Soru çok, istikrar yok, korku ve umutla yoğrulmuşluktan çıkmak zor.Birde kitle psikolojisinin yapabileceklerini düşününce yoğurdu üfleyerek mi yesek diyecek çoğu kişi.Sanırım bu günlerde konsantre olmamız gereken en önemli şey, kaybetmemenin kazanmak kadar değerli olduğu.Risk kontrolü ile ilgili dökümanları yeniden yeniden tekrar tekrar okumak gerekecek.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Bol şanslar…[/FONT][/COLOR]
-
Şaka bir yana hakikaten bu piyasadan ekmek yemek çok zor. Acaba diyorum iddaa olayınamı girsem 4 maç bil tamam araya 2 de sürpriz atarız olmazsa sistemli oynarız.Bu kadar emek göz nuru kafa patlatma yahu akşamları oturup adam gibi bir film bile izleyemez olduk. Elde var sıfır! üüüüüüüüüüüü
-
Ev halkı tarafından aforoz edileceğiz yakında...
-
Bende öyle diyom zaten poker bundan bin kat iyidir, hiç olmazsa yüzyüze laflıyoruz, burada kör döğüşü oluyor resmen, vaktiyle diğer forumda sn. sardes [B]körler sağırlar birbirini ağırlar[/B] demişti :)o lafı tutmuştum, ama birbirimizi ağırlamaya devam ettik bi şekilde, şimdi ya birbirimizi yolmanın başka yolunu deneyeceğim, yada bayramdan sonra ortamını bulup, insanlarla karşılıklı oturup rest çekeceğim:) , saygılar.
-
Oooooh oh oh, kısacılara suyundan da koy durumu olacak galiba:), dow futur 10860 falan oldu şu dakikalarda.sp futur 1181.
-
-
Şu mark mobius varya, bu heriftende kıl kaptım, dolarlarını alsın gitsin en iyisi, tam zamanıdır, yoksa o dolarların üzerine bi yattıkmı bi daha alamaz, Arjantin moratoryum ilan edince aynen hesaptan günde 1000 dolardan fazla alamıyordu kimse, bizde böyle bir karar çıkarsa mobius un dolarlar bir daha ülkeden çıkmamak üzere girmiştir diyeceğiz haberi olsun:)
Günlerdir yaptığı yorum bu
[B]Mark Mobious, gelişmekte olan piyasa hisse senetlerinin haklı görülebilecek seviyenin üzerinde düşüş gösterdiğini söyledi.[/B]
Sonuçta çok düşmüştük ona göre, daha düşmezmişiz gibi konuştu durdu, şimdide sallamaya devam ediyor.
kıl adam,
pardon kel adam,
Yav bu resmen hem kel hem fodul dediklerimizden.kom, nası bu kadar parayı emanet ederler buna ki, soyguncunun dik alası olduğundan olmalı, saygılar.
-
Japonya %-4,79 oldu
NIKKEI 225(Osaka: ^N225)
Index Value: 11,629.24
Trade Time:
9:02PM ET
Change: 585.52 [COLOR="Red"][B](4.79%) [/B][/COLOR]
Prev Close: 12,214.76
Open: 12,028.45
Day's Range: 11615.72 - 12028.45
52wk Range: 11,691.00 - 17,489.
-
Singapur borsası %-2
Çok değil yaaa, çok fena değil yani.
STI(SES: ^STI)
Index Value: 2,436.53
Trade Time: 9:27PM ET
Change: 50.02 [COLOR="Red"][B](2.01%) [/B][/COLOR]
Prev Close: 2,486.55
Open: 2,417.96
Day's Range: 2412.34 - 2429.75
52wk Range: 2,480.28 - 3,906.16
-
[QUOTE=teo;34417]Sayın Bozok, [B][U]bu iş allah havale edilmekle olmaz,[/U][/B] ben çok batıp çıktığım için nenler hissettiğinizi çok iyi anlıyorum.
Trade olayında para önemli değildir.200.000 YTL kaybettiniz. Son 1000 YTL niz kaldı.
1000 YTL ile bu para çıkarmı, inanın çıkar ama nasıl 2 senede 3 senede 5 senede..
Ama nasıl çıkacak, çalışan bir yönteminiz varmı? Yeterli bilgiye sahipmisiniz.
Elinize çakı ile vahşi ormana girmeye benzer bu vob, Yeteri derece bilgi deneyim tecrübe ve sisteminiz yoksa, isterseniz 1 milyon dolar koyun yine gider.
1000 YTL niz olsun,ama üstte yazdığım bilgiler olsun.Yoksa uzak durun, bıçağa yumruk atmayın.
[B][U]Forumları konsmatris gibi geziyoruz.Bir sürü mankafa ,ruh hastası var, (istisnai dostlarımdan bahsetmiyorum).
Yardım etmeye çalışıyoruz,adam anlamıyor, hele aralarında bir öküz var ki, yanlışlıkla Msnden bloğunu kaldırdım adam msnden ana avrat küfür ediyor,Zavallı nın birisi,Sorsan davar trade etmite, psikolojiyi bilirmişte, bol götten sallıyor,[/U][/B]
[I][B]Kayahan vakası da aynı, bunlar zavallı çoçuklar, hayatlarında başarılı olamamış,sanal dünyanın arkasın saklanan, kendilerini tatmine çalışan manik depresif,şizofrenik çoçuklar.[/B][/I]
Sağlık önemli para bir şekilde gelir,bakın bende kaybettim dert etmiyorum, çünkü geri kazanacağımı biliyorum.
Ormana yeniden gelmeden önce hazır olun,cahil cesareti ile yeniden dönmeyin..
Bu konuda her türlü yardıma hazırım.
Özel mesaj bölümümü kapattım, bundan böyle pasif okuyucu olacağım.Birisi fikrimi isterse cevap veririm,aksi takdirde bu yaşta böyle davarlarla uğraşmaktan bıktım,
[B][I]Hayatında simit parası bile kazanamış, baba parası ile vob oynayan , sidikli bebelerle uğraşıyoruz.[/I][/B]
Sevgiler...[/QUOTE]
teo bu yazı olmadı şimdi. herkes bir varlıkdır. kimseyi sıfatlama hakkın yok. adam sana msn de sövdüyse senin de aleni şekilde sövüosun burda ne fark kaldı. hala geri dönerim zararımı geri alırım diosun. çakı diosun orman diosun dam diosun kapı diosun. full longum fulledim dedin burda cuma. bugün zaten sen eksi bakiyeye bile geçersin. gönül isterki kimse kaybetmesin. ama neymiş kimseyi küçümsememek gerekmiş. allahın sopası yokki. ruh hastaları da insandır unutma bunu. hele sdikli bebe lafı nedir ya. bu nasıl bi laftır ya. nerden biliosun kimin vob oynadığı paranın kaynağını yada şöle diyim sana ne bundan. herkes şapkasını önüne alıp düşünmeli bence. yazılar sana yakışmadı maraba. önce sana hep ağa derdim artık maraba dicem. çünkü ağa adam böle yazı yazmaz:mad: Bişeye ALLAH izin verirse olur. sen yapabildiğin en iyi sistemi yap eğer Yüce ALLAH C.c. izin vermesse nah kazansın. Yüce ALLAH c.c. ye laf atarken de iki kez düşün. destur de
-
bi yazım ise genel ve yönetime hitaben ben aq yazıom ***** yazıom engelleniom banlanıom. teo orgazmdan penisden masturbasyondan bi giriyor. davardan sidikden götten çıkıor. nerde kaldı şimdi demokrasi??? teoya şapur şupur vob tradere yarabbi şükür. ya bana da gönlümce sövme sayma hakkı verin forum da yada teo marabanın da alın elinde sövme sayma hakkını
-
indirin artık şu benzin fiyatlarını ya 90 dolar petrol aq