-
[quote=ordi;247788]Sn.Saraylı grafik ekledim anlatımınızı görselleştirmek açısından.
Belki daha iyi olur diye düşündüm.
Not:Al-Sat sonradan eklenmiştir.Daire ile işaretlenmiş yerler Sn.Saraylının bahsetmiş olduğu alım-satım seviyeleridir ve bolinger bantının önemini de işaret etmektedir.
[URL="http://i46.tinypic.com/97usk0.jpg"][/URL][/quote]
ordi,
dema 55 değil ema55 olacak,
bir de mav lar ağırlıklı olacak,
benim graf bundan farklı ,aman dikkat...:rolleyes:
-
-
cümleten günaydın bol kazançlar ..
-
cümleten günaydın ve bol kazanclar
-
selçuklum ,
2196 no.lu gönderiyi okur musun...
-
[QUOTE=saraylı;247775]dalga yapın doğru da çıksa yanlış ta çıksa bir akşam Bebek'e gelin ,içkiyle aram hiç yoktur ama sizi güzel bir mekanda ağırlamaya hazırım ,
selçuklum...:)
güzel bir daytrader akşamı yapalım isterseniz,
yalnız, gelenlerde flat olma zorunluluğu aranacaktır...:..:
sayı da önemli değil,istediğiniz kadar daytrader gelin,
teker teker de gelmeyin,hepiniz beraber gelin...:..::D:..:
öfff; "challenge" oldu bea....:..:
kendimi tutamadım...:rolleyes:;)
:..::..::..:[/QUOTE]
abi inşallah ..bi toplantı ayarlayaylım .. daytrade clubun .. ilk toplantısı ... .brv.brv.brv:D
-
herkese günaydınlar.
göstergeler + gap demişti. bizimkiler kafa kafaya açtılar.
dimeh ki neymiiş, dimeh ki yurtdışına bakan adamı kesecekleri zamanlar da varmııış. :..:
-
str uygulaması açısından:
şu anda ema55 ,aşağı yönlü ve 70.270 te yaklaşık..
demek ki wma lar yukarı yönde kesişse bile ,giriş için ema55 değerinin üzerine fiyatların çıkması gerek...
-
günaydın hayırlı seanslar
-
[quote=saraylı;247802]ordi,
dema 55 değil ema55 olacak,
bir de mav lar ağırlıklı olacak,
benim graf bundan farklı ,aman dikkat...:rolleyes:[/quote]
Saraylı abi uyarı için TEŞEKKÜR ederim. şimdi tekrar kontrol ettim MAV'lar ağırlıklı orada sorun yok
Matriks te EMA ind. olmadığından(veya ben bilmediğimden) DEMA kullandım.
-
altın düş düş düş :) altın düşşşş :)) abeyler fed faiz artırıcıımış , altını fena katakullıye getirir bu , soyle bi saglam dustu sayılır gece amme bıraz daha dusse fena olmaz bızım shortlar iş yapsın biraz :)
-
[quote=ordi;247824]Saraylı abi uyarı için TEŞEKKÜR ederim. şimdi tekrar kontrol ettim MAV'lar ağırlıklı orada sorun yok
Matriks te EMA ind. olmadığından(veya ben bilmediğimden) DEMA kullandım.[/quote]
ordi,
ema=üstel diye geçmeli matrikste ya da üssel ....:)