[QUOTE=Vob Trader;21578]şu uzlaşma işini deşifre ettiniz elemanlar ezber bozuyor:)[/QUOTE]
nasil ben tam bilmiyorum madem ortaya cikmis tam anlatirmisiniz nedir nasildir.
Printable View
[QUOTE=Vob Trader;21578]şu uzlaşma işini deşifre ettiniz elemanlar ezber bozuyor:)[/QUOTE]
[QUOTE=nyse-dj;21606]nasil ben tam bilmiyorum amdem ortaya cikmis tam anlatirmisiniz nedir nasildir.[/QUOTE]
aşşa düşerken uzlaşma değiştiği zaman alıyorlar; yukarı giderken de uzlaşma değişince veriyorlar %80 %20 ihtimal dahilinde tabiki
[QUOTE=nyse-dj;21606]nasil ben tam bilmiyorum amdem ortaya cikmis tam anlatirmisiniz nedir nasildir.[/QUOTE]
aşşa düşerken uzlaşma değiştiği zaman alıyorlar; yukarı giderken de uzlaşma değişince veriyorlar %80 %20 ihtimal dahilinde tabiki
dow 5 dak uyumsuzmuş... artı açması lazım.....
dow 5 dak uyumsuzmuş... artı açması lazım.....
sp 1240 da durulmazsa 1219 da durulur. Altı çok tehlikeli.
sp 1240 da durulmazsa 1219 da durulur. Altı çok tehlikeli.
Usd/jpy 240 dakikada çok harika bir fincan kulp yaptı...
Usd/jpy 240 dakikada çok harika bir fincan kulp yaptı...
dönduk başa grafik attım
[IMG]http://img387.imageshack.us/img387/6830/125il4.png[/IMG]
dönduk başa grafik attım
[IMG]http://img387.imageshack.us/img387/6830/125il4.png[/IMG]
Uzlaşmaya göre oyanayacaklara yöntemi yazayım.
Uzlaşmayı hep arkana alacaksın...
Örnek uzlaşma 44000 ,fiyat 43900 short
Uzlaşma 44.000 ,fiyat 44200 long..
Py de o şekilde oynuyor,taktiklerini yazıyorum diye umarım bana kızmıyorlardır,Gerçı kızsa ne yazar, ben oynamıyorum,
Sevgiler....
Uzlaşmaya göre oyanayacaklara yöntemi yazayım.
Uzlaşmayı hep arkana alacaksın...
Örnek uzlaşma 44000 ,fiyat 43900 short
Uzlaşma 44.000 ,fiyat 44200 long..
Py de o şekilde oynuyor,taktiklerini yazıyorum diye umarım bana kızmıyorlardır,Gerçı kızsa ne yazar, ben oynamıyorum,
Sevgiler....
petrol gidiyor gene bu gece katliam olabilir dowda
petrol gidiyor gene bu gece katliam olabilir dowda
vob dan ayrılmakla hatamı ettim nedir..ben bıraktım sistem çoştu....
vob dan ayrılmakla hatamı ettim nedir..ben bıraktım sistem çoştu....
short devam ediyorum beklemeye devam
short devam ediyorum beklemeye devam
[QUOTE=abka;21614]vob dan ayrılmakla hatamı ettim nedir..ben bıraktım sistem çoştu....[/QUOTE]
genelde oyle olur sistemlileri bıktırırlar bıktırırlar sonra piyasaya adam cekmek icin sistemleri mukemmel calıstırırlar sonra bidaha av sezonu baslar
[QUOTE=abka;21614]vob dan ayrılmakla hatamı ettim nedir..ben bıraktım sistem çoştu....[/QUOTE]
genelde oyle olur sistemlileri bıktırırlar bıktırırlar sonra piyasaya adam cekmek icin sistemleri mukemmel calıstırırlar sonra bidaha av sezonu baslar
sat a yakınız..ama 16,45 ticki tamamlansın
sat a yakınız..ama 16,45 ticki tamamlansın
gonderdiim graf yere doru koptu
[QUOTE=hexen;21611]dönduk başa grafik attım
[IMG]http://img387.imageshack.us/img387/6830/125il4.png[/IMG][/QUOTE]
gonderdiim graf yere doru koptu
[QUOTE=hexen;21611]dönduk başa grafik attım
[IMG]http://img387.imageshack.us/img387/6830/125il4.png[/IMG][/QUOTE]
sistem hala güçlü al da..bu ne ya...
sistem hala güçlü al da..bu ne ya...
[QUOTE=hexen;21616]genelde oyle olur sistemlileri bıktırırlar bıktırırlar sonra piyasaya adam cekmek icin sistemleri mukemmel calıstırırlar sonra bidaha av sezonu baslar[/QUOTE]
busefer bıkan sistemciler piyasada olmaz tam geri donmeye karar verirler o sıra sistemler calsmaz
sıkışmanın içine girdik yine.dng
[QUOTE=hexen;21616]genelde oyle olur sistemlileri bıktırırlar bıktırırlar sonra piyasaya adam cekmek icin sistemleri mukemmel calıstırırlar sonra bidaha av sezonu baslar[/QUOTE]
busefer bıkan sistemciler piyasada olmaz tam geri donmeye karar verirler o sıra sistemler calsmaz
sıkışmanın içine girdik yine.dng
Dayanamadık 43800 shortladık bakalım.
Dayanamadık 43800 shortladık bakalım.
[QUOTE=Vob Trader;21613]petrol gidiyor gene bu gece katliam olabilir dowda[/QUOTE]
evet biraz artmis ama 138 bile gecemedi daha.
*FREDDıE MAC HıSSELERı GERıLEMEYE DEVAM EDıYOR, YÜZDE 23 DܺܺLE 7.90 DOLAR'A GERıLEDı
peh be dususe bak.
[QUOTE=Vob Trader;21613]petrol gidiyor gene bu gece katliam olabilir dowda[/QUOTE]
evet biraz artmis ama 138 bile gecemedi daha.
*FREDDıE MAC HıSSELERı GERıLEMEYE DEVAM EDıYOR, YÜZDE 23 DܺܺLE 7.90 DOLAR'A GERıLEDı
peh be dususe bak.
1000 puan makasla imkan yok long kalamam
geceye kesin shortum
1000 puan makasla imkan yok long kalamam
geceye kesin shortum
Gold Ve Petrol koftiden artıyor, indiaktör kımıldamıyor bile , bol kepçeden yükseliyor,ilerleyen dakikalarda short fırsatı bulacağım sanırım bunlarda...
Gold Ve Petrol koftiden artıyor, indiaktör kımıldamıyor bile , bol kepçeden yükseliyor,ilerleyen dakikalarda short fırsatı bulacağım sanırım bunlarda...
izninizle yuh demek istiyorum hemde buyuk harfle YUHHH.
dow kangolune dondu bile hala bizimki artiyor ben bu isi birakiyorum bugun itibariyle. herkese tesekkurler.
izninizle yuh demek istiyorum hemde buyuk harfle YUHHH.
dow kangolune dondu bile hala bizimki artiyor ben bu isi birakiyorum bugun itibariyle. herkese tesekkurler.