[QUOTE=Vob Trader;34452]aig %60 eksi bununda selası verilir yakında[/QUOTE]
kARDEŞ YAŞ 40 IN ÜZERİNDE Mİ?.
Printable View
[QUOTE=Vob Trader;34452]aig %60 eksi bununda selası verilir yakında[/QUOTE]
kARDEŞ YAŞ 40 IN ÜZERİNDE Mİ?.
[QUOTE=BULUT;34454]kARDEŞ YAŞ 40 IN ÜZERİNDE Mİ?.[/QUOTE]
sana ne ulan. sen benim muhatabımmısın
Cümleten günaydın bol kazançlar herkese.
sp gece aigenin kredi notunu da kesmiş vay be
[QUOTE=Vob Trader;34455]sana ne ulan. sen benim muhatabımmısın[/QUOTE]
Seni 40 ın üzerinde diye tahmin ediyomda. Bizde yaşlı bir teyze var, tanıştırayım da biraz sakinleş. Belki sela mela işleri ile daha fazla ilgilenirsin.
Seni çok agresif ve saldırgan görüyorum. Böyle görünce de bir atasözümüzü hatırlıyorum, 40 ından sonrası için...
günaydın bol kazançlar herkese.
[QUOTE=BULUT;34459]Seni 40 ın üzerinde diye tahmin ediyomda. Bizde yaşlı bir teyze var, tanıştırayım da biraz sakinleş. Belki sela mela işleri ile daha fazla ilgilenirsin.
Seni çok agresif ve saldırgan görüyorum. Böyle görünce de bir atasözümüzü hatırlıyorum, 40 ından sonrası için...[/QUOTE]
git işine be * yüreğin akmaz gelmişin bana akıl verion adamı hasta etme sabah sabah
Vob Trader, longsun galiba, sinirli olduğuna göre... Sen söylemeden ben söyleyeyim beni ilgilendirmez, muhatabın değilim ama olsun ben yine de söyleyeyim stop'unu sıkı tut...
Ben söyleyeyim bak 100.000'den shortum, al-satlar ile maliyeti 100.000'e çektim...
[QUOTE=açık-pozisyon;34462]Vob Trader, longsun galiba, sinirli olduğuna göre... Sen söylemeden ben söyleyeyim beni ilgilendirmez, muhatabın değilim ama olsun ben yine de söyleyeyim stop'unu sıkı tut...
Ben söyleyeyim bak 100.000'den shortum, al-satlar ile maliyeti 100.000'e çektim...[/QUOTE]
flatim poz moz yok. olsada 2-3 * için canımı bile sıkmam ben de 500 binden şortum töbe töbe ya
dun aksam ben yattiktan sonra bayagi bir olay olmus
dow gocmus forum birbirine girmis.
insan keske diye dusunuyor keske akp KESKE AKP KAPATILSAYDI BU BOGA TUZAGI OLUSMAZDI !
bence aig nin sikintisi lehman iflasindan daha buyuk bir dert
gercekten cok sikintili.
pis uzadım
vob trader ne oluyor arkadasim sana ?? tarzini sempatik bulduk sevdik ama filmi kopartiyosun,cizmeyi asiyosun ! varsa bir derdin git arkadasa ozelden yaz !sabah sabah *,*okuyacak halimiz yok EFENDICE YAZAMAYACAK BIR SURE YAZMASIN NEDIR BU YAAA !