-
[quote=Astatin;113077]sistem 700 fiyatta sat okunu kıpraştırmayya başlıyo...bar kapanışında fiyat burası veya altında olursa şortlar duble paça olur...paça çorbası az üstüne arnavut ciğeri[/quote]
pambbııkk..şu satırları yazıp sana laf yetiştireceğim derken fiyat 475 görüp 575 e geri gelmiş.. beni kötü etkiliyosun bak..kesin filatlardım 500 den..neyse farkı senden alırım terse gelirsek
-
bu borsa bu işsizliğe bile banamısın demiyorsa
bugün 42800 üde geçeriz.
-
-
kısa ortalama test edildi ve çalıştı ilk etapta..
41500 altına sarkma uzun kapa sinyali,41250 altında kısa !
[IMG]http://i41.tinypic.com/2hedpg4.gif[/IMG]
-
[QUOTE=YAVUZHAN;113083]kısa ortalama test edildi ve çalıştı ilk etapta..
41500 altına sarkma uzun kapa sinyali,41250 altında kısa !
[IMG]http://i41.tinypic.com/2hedpg4.gif[/IMG][/QUOTE]
sabahki gapıda doldurduk iyi oldu bu hareket
dediğin gibi 500 altı hacim olursa tehlike uzunları kaparız.
-
ilk adımda 700'ü, 2. adımda 925'i yukarı geçerse, şortlar dikkat etsin derim.
-
Benim sistemde 5 dklıklar satta biraz aşağıdan yukarı tekrar dönmeli ondan sonra tekrar asa 15 likler sata gelmeli esas düzeltme olsun
kafamdaki senaryo.
-
kısalar bana görede çok tehlikeli sanki.
-
XU100 endeksi 32 000 - 34 000 arasında dalgalanıyor, bir tarafa kırmadan her iki yönde tehlikeli...
-
küçük portföy büyük portföy ne var yok long:)
-
[QUOTE=Leblebi;113087]kısalar bana görede çok tehlikeli sanki.[/QUOTE]
Şu an tehlikeli birazdan durum ne gösterir bakmak lazım bakalım geriye ne kadar dönecek yukardan tekrar nasıl dönecek göstergelerin durumu o ana neolacak
-
[quote=SaNCaKTaR;113003]Vob dan para kazanamıyorum bari kitabını yazıp kaybettiklerimi kazanmaya çalışıyım. yanlız kitap piyasa ya çıktığı anda itibaren PY nin tüm kirLi çamaşırları ve Vob un gerçeklerinden oluşaçagından Vob da sanırım ondan sonra öpucek KY bulamayacak :..: buda atın intikamı olur sanırım.:..:
desteklerinizi beklerim.[/quote]
Pynin kirli çamaşırlarını biliyorsanız zaten tersini yaparsanız kazanırsınız.Yanlışmıyım.
-
Benim 5 lik sistem saat 10,00 da sat verdi 850 den ardından 10 luk ve 15 likler sat dedi ama 20 ve 30 luklar fake gibi gösterdi bundan sonra belki sata düşerler
-
[quote=GOKHANFINDIK;113091]Pynin kirli çamaşırlarını biliyorsanız zaten tersini yaparsanız kazanırsınız.Yanlışmıyım.[/quote]
Buyuk bir araştırmaya girdik gokhan ekibe alalım seni :..:
-
işsizlik datasıyla kısa pozisyon açanları sıkıştırabilirler yeniden 42 bin üzerine bir atakla..
ortalama destek olarak çalıştı,gösterge istifini bozmadı 600 puan düşüşte..
-
[IMG]http://img247.yukle.tc/images/7074zokur.jpg[/IMG]
-
Shortum artık.Vob çok kötü oldu.Baskı var artık düşüş yönünde.Yazamıyorum daha byeee.Yoğunum.
-
[IMG]http://i44.tinypic.com/lzmeg.jpg[/IMG]
-
büyük portföy longları 650 kapadım ecnebiler arttıkça vob artmıyor.
-
41750 üstünde yeniden bir 42000 denemesi gelebilir. ikili dibe benzer bir şey yapıyorlar.
-
içimden bir his bugün 42600 leri göreceğiz diyor.(sadece hislerim)
-
küçük portföy macera başladı 650 şort:D
-
Benim 5 lik sistem tekrar ala dönmek istiyor
-
[quote=VOBiX;113099]41750 üstünde yeniden bir 42000 denemesi gelebilir. ikili dibe benzer bir şey yapıyorlar.[/quote]
sende bitiremedin ikili dipleri...yok mu şöyle ikili tepe, OBO, zart zurt...
-
yayı çok gerdiler.
700 üzerinde buralar yıkılır...
-
bugün öğlen çok veri var yurtdışında
o yüzden fdji yi baskı altına almaya başlayabilirler...
-
[QUOTE=SEYYAH;113103]sende bitiremedin ikili dipleri...yok mu şöyle ikili tepe, OBO, zart zurt...[/QUOTE]
ters bayrak versek olur mu? 41475 altında 41200 ve 40850 hedefli.
-
efg çıktı meydana..
41400 - 41300 aralığı aşağı kırılmadıkça yukarı iştah bitmeyecek gibi ?
en kısa periyotlu sistem yorgunluk belirtileri göstermeye başladıysada halen tüm ortalamaların üzerindeyiz..
41400 stop 41300 altında kısa stratejisiyle uzuna devam..
-
[quote=VOBiX;113106]ters bayrak versek olur mu? 41475 altında 41200 ve 40850 hedefli.[/quote]
yoh arhadaş olmaz öyle kıl tüy hedefli formasyonlar iş görmez.yok mu elinde şöyle 2009 model 10.000 puan hedefli bir OBO filan :::
-
Kimse yazmamış, e ben yazayım bari. Beklentiler alınır gerçekler satılır. (Banka bilançoları). 42 üstüne son bir yukarı hareket sonrası, gerçeklerin satışının geleceğini sanıyorum.
Not : Sistem hala Long'da bekliyor.
-
Haftaya temettü ödemeleri var 0,7 endekse düşüş olarak yansıyacak
-
-
[quote=sazan;113109]Kimse yazmamış, e ben yazayım bari. Beklentiler alınır gerçekler satılır. (Banka bilançoları). 42 üstüne son bir yukarı hareket sonrası, gerçeklerin satışının geleceğini sanıyorum.
Not : Sistem hala Long'da bekliyor.[/quote]
ne güzel konuşuyorsun abi, ne tatlı şeyler söylüyorsun...şiir gibi,şarkı gibi, ninni gibi :::
-
Cuma'nız mübarek olsun Cıkmam gerek b[B]ol kazanclar [/B]
-
[quote=unlimitted;113104]yayı çok gerdiler.
700 üzerinde buralar yıkılır...[/quote]
yıkıldı...
shortlar 925 üzerinde dikkat...
-
bugün kısacıların hiç şansı yok gibi..
-
[QUOTE=SEYYAH;113103]sende bitiremedin ikili dipleri...yok mu şöyle ikili tepe, OBO, zart zurt...[/QUOTE]
bak bi de beğenmiyordun ikili dibi. Gerçi bu ikili dipten ziyade başka bi şey oldu.
-
veriye kadar çok sert hareketler olmaz bence..
-
-
Pariteler dönüş başladı diyor fakat borsalar hala yukarıyı işaret ediyor, bakalım hangisi doğru yönü işaret ediyor...