[QUOTE=bull market;34507]Datalar kötü geliyo bizim vob yukarı tepiyo, ne ters iş yada ters algılatıp sonradan çakacaklar, saygılar.[/QUOTE]
Almanya ZEW endeksi beklenenden iyi geldi DAX toparlıyor diye VOB toparlıyor.
Printable View
[QUOTE=bull market;34507]Datalar kötü geliyo bizim vob yukarı tepiyo, ne ters iş yada ters algılatıp sonradan çakacaklar, saygılar.[/QUOTE]
Almanya ZEW endeksi beklenenden iyi geldi DAX toparlıyor diye VOB toparlıyor.
Düşüşü günlük bazda incelersek, çok çok büyük bir düşen piyasanın şekillendiğini görüyoruz, yani bu düşüş dalgası bu hafta sonlansa ve tepse dahi, ardından ilerki haftalarda gelecek düşüş dalgasına karşı tetikte olmak gerek, şimdi benim yakalndığım gibi yakalanacağına, yılbaşına kadar tüm vadelerde shortta kal en iyisi olacak görülüyor, dolardada uzun tabii, saygılar.
[QUOTE=VOBiX;34509]Almanya ZEW endeksi beklenenden iyi geldi DAX toparlıyor diye VOB toparlıyor.[/QUOTE]
Hımm, beklenenden iyi geldi, ama kötü sonuçta, zaten dax ın toparlandığı falanda yok, bugün dax toparlanmaya başılyor demek için 6018 i yukarı geçip yükselişe gemeye başlamasıyla oluşur, yani henüz bugünlük dediğim olayı yapması için çok çalışması gerekir, o da bu ahavada zor galiba, saygılar.
Dax 6000-6018 üzerine atarsa bizim vobda bunun karşılığı 44050-44100 oluyor galiba, görüntü bu şimdilik, bu havada yani, saygılar.
Selamlar,
Matriks'de yabanci takasini gosteren sembol neydi acaba?
[QUOTE=abka;34504]aman aman kimse hisselerdeki %10 luk marja itiraz etmesin.yaşasın taban- tavan limit....düşünsenize 6,00 dan akbnk almışsın hop olmuş 1,00...[/QUOTE]
oyle bir dususte taban ise yaramazki alici biter hemen kimse satamaz. obur seans yine ucbes alim olur yine biter uc gunde kimse satamadan dip olur sonra gleip alirlar dipten. hic yasamadinmi ihevada hep olur.
ABD fuçırları artıya geçti bizim ağalarda bi çekingenlik var. Acaba Deniz Feneri davasının sonuçlanmasını mı bekliyorlar?
Foreks kullanan arkadaşlar, şu an foreks çalışıyor mu?
[QUOTE=Kanarya;34513]Selamlar,
Matriks'de yabanci takasini gosteren sembol neydi acaba?[/QUOTE]
YABTKSORAN
[quote=sentinus;34515]ABD fuçırları artıya geçti bizim ağalarda bi çekingenlik var. Acaba Deniz Feneri davasının sonuçlanmasını mı bekliyorlar?[/quote]
Kısa vadeli sistemlerin dirençleri bulunduğumuz yere yakın seyrediyor.(Toplu olarak 43900-44600 arası.)
Bu bölgeler aşılırsa kâr realize , stop ve yeni long açımındna dolayı çıkış hızlı olur ama şimdilik pozisyon bozmaya gerek duyulmuyor gibi.
[QUOTE=volki76;34517]YABTKSORAN[/QUOTE]
Tesekkurler.
YABTKS olarak cikti sembol. %68.8
Spot 30 günlük grafiğine bakıyordum, indikatörler gayet güzel sinyal veriyor burada, düşecek deyip durmamın sebebi bunlardır.
Şimdi düşdüğümüz bölge, aslında alt bandımız, yani spot 30 için bundan sonra 45000 li seviyeler bandın üstü, yani satış düşünülmesi gereken yerler, bandın altıda bir önceki dipler oluyor 40000 ler diyelim kısaca.
Bu durumda, düşüş öyle bir geliştiki, bir üst alım satım seviyelerinde iki gün oyalandık, en tepede zaten sat konumunda günlerce fazladan oyalanmıştık.
Bundan sonra 40000-45000 bandına göre vob da pozisyon düşünülmeli diyorum, buna görede bugün bulunduğumuz seviyeler aslında üst banda yakın, henüz diplemedik, bu hafta diplememiz gerekir diye düşünüyorum, saygılar.
[IMG][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img523.imageshack.us/img523/4813/den30ig9.png[/IMG][/URL][/IMG]