bunlar burdan da asagı salmaz sımdı..300 e degıp geldıler..heralde zıplıycak dow yukarı
Printable View
bunlar burdan da asagı salmaz sımdı..300 e degıp geldıler..heralde zıplıycak dow yukarı
[quote=MMO;113140]29000 den al veren sistemim 40800 altınsa sat verecek 40800 dikkatle izlenmeli diye düşünüyorum bilgilerinize.[/quote]
40.500 altında benim düşüncem de saniye long durulmaması şeklindedir.
oradan gelecek olan dalga kartopu şeklinde olmaz, çığ şeklinde olur...
925 üzerinde kalamayan piyasa yine dönmüş aşağı.
hala aynı düşüncemi koruyorum.
700 üzerine atacak bir piyasa bugünü 42 üzerinden kapatır diye tahmin ediyorum.
şu anda alttaki ilk destek ise 41.250de. altına inerse 40.800 çok sağlam destek olarak çalışır ve ilk etapta geçilmesi çok zor diye düşünüyorum.
[quote=SEYYAH;113157]41.000 e versinler şenlik başlasın,çalsın davullar zurnalar,halaylar çekilsin...boğa kesip ateşte çevirelim :::
asti lem yohsam sen vejeteryan trader mısın? :p
vejeteryan dedim sazan abi geldi aklıma. B.C. 2000 den bu yana kahvaltı ve öğle yemeği yemiyorum demişti.kaç kilo acaba? çırpı gibi bişeydir muhtemelen :::[/quote]
yok be dostum kesmıyelım eşekten düşenin haline anca dusen anlar kımse kesılmesın ve bu global ceteye yutulmasın hep yutalım
[QUOTE=Astatin;113155]sürpiz toplantı...475 den filat..75 puanmış bu işlemde gadder... etti +350[/QUOTE]
Toplantı tazminstı iste :D
[quote=SEYYAH;113157]41.000 e versinler şenlik başlasın,çalsın davullar zurnalar,halaylar çekilsin...boğa kesip ateşte çevirelim :::
vejeteryan dedim sazan abi geldi aklıma. B.C. 2000 den bu yana kahvaltı ve öğle yemeği yemiyorum demişti.kaç kilo acaba? çırpı gibi bişeydir muhtemelen :::[/quote]
Gördüm seni, Pammıııııhhhhhh..dng Arkamdan iş çeviriyon, dedikodu yapıyon.
Boy kilo endeksi ile tam uyumlu kilodayım. Ancak ben bunu diyet için yapmıyorum sadece alışkanlık.
[quote=mmo;113123][ımg]http://www.borsamatik.com/images/haber/kucuk/iheva-1.jpg[/ımg]
[ımg]http://www.borsamatik.com/images/temmettu_endeks.jpg[/ımg]
mayıs ayı sonuna kadar ımkb 30 bünyesindeki 8 şirketin nakit temettü ödemesi
olacaktır.
8 şirketin endekse etkisi 669 puan olup, toplamda % 1.6 endeksi mayıs sonu
itibariyle aşağı çekecektir.
Buna göre tcell 289 puan ile endekse en fazla etki edecek olan hisse iken, ttkom
179 puanla onu takip etmektedir.
Endeks 18 mayıs pazartesi günü % 0.72, 27 mayıs çarşamba günü %0.49 temettü
ödemeleri nedeniyle düşecektir.
13.05.2009 itibariyle imkb 30 endeksi haziran kontratı teorik fiyatı: 42.050
bugün imkb 30 endeksi haziran kontratı piyasa fiyatı: 40.750
endeks kontratı teorik fiyatın % 3 oranında altında işlem görmektedir. Ancak bu
teorik fiyatta temettü ödemeleri ihmal edilmektedir.
Piyasa ise bunu ihmal etmemektedir. Temettüler ödendikçe teorik fiyata
yaklaştığı görülecektir.
Ek'teki dosyada 30 şirketin temettü tablosunu ve mayıs ayında ödeme yapacak 8
şirketin gün gün endekse etkisini görebilirsiniz.[/quote]
namazda (allah kabul etsin) ve yemekte olanların dikkatinden kaçmış olabilir haftaya dikkaty edilmesi gereken bir konu,
avrupa ve amerikan future larını takmadan halen direniyor piyasa..
Bendaha yeni gördüm Destek Türevden yurtdışı borsalarda işlem yapılıyoruş petrol filan da varmış. VOB tarafı spk tarafından denetleniyor en azından ama bu diğer işlemlerde de bir güvence varsa. Boşuna fx aracıalrıyla uğraşmamış olursunuz.
heya bende onu diyecktim..eyle yemek falan yemiyorsa Bay SAZAN, sazn değil olsa olsa istavrit gibi bir şeydir bencede...görmee bari bu yazıklarımı..pambıkkkk
Full long.
bu son düşüş balon bence birazdan alıcaklar endeksi
tahmin ettiğim 750 hareketini çektiler ama 650 ye güçleri yetti:D
sizi gidi pis leş gargaları sizi:..:
[QUOTE=jerfin;111821]GARAN'ı 3,50 de gördüğünüz an short vakti gelmiştir.. gösterge garan..:)[/QUOTE]
Nihayet bugün 3,50 üstüne çıkarak 3,60ı gördü.
Deutsche GARANı boyuyor
pozitif ayrıştık yine :)
avrupa ve amerikan future ları kayıplarını çoğaltırken biz yukarı denemeler yapıyoruz..
dış borsalarda tersi bir durum görürsek demekki uçup gidecekler yine..
matriks beni yanıltmıyorsa endeks düştüğü halde acaip para girişi var
[QUOTE=MMO;113165]namazda (allah kabul etsin) ve yemekte olanların dikkatinden kaçmış olabilir haftaya dikkaty edilmesi gereken bir konu,[/QUOTE]
Sn mmo bu konu geçen ay da Tupras için dile getirilmişti ve bu yüzden makas kapanacak deniyordu ama ben endeksin duştuğunu hatırlamıyorum bile. Ya bu olay endekse etki etmiyor ya da çok etkiliyor...
[QUOTE=traderx;113134]şu tecrübeyi edindim kendi sistemimle ilgili,
veri öncesi sistemim hangi taraftaysa piyasa o tarafa gidiyor 10 tanesinden 9u böyle oluyor, verinin iyi yada kötü gelmesi önemli değil ama verilere genelde hep doğru pozda giriyorum şükür.[/QUOTE]
O zaman veri öncesi yakın ilgini bekliyoruz
[quote=booth;113176]matriks beni yanıltmıyorsa endeks düştüğü halde acaip para girişi var[/quote]
garanti bankası kaynaklı 20 trilyona yakın para girişi var..
gelde kısaları kapatma kardeşim ya.
şealemi geliyor rallimi belli değil.
Alan savunması yapıyorlar :p:p
[QUOTE=unlimitted;113161]40.500 altında benim düşüncem de saniye long durulmaması şeklindedir.
oradan gelecek olan dalga kartopu şeklinde olmaz, çığ şeklinde olur...
925 üzerinde kalamayan piyasa yine dönmüş aşağı.
hala aynı düşüncemi koruyorum.
700 üzerine atacak bir piyasa bugünü 42 üzerinden kapatır diye tahmin ediyorum.
şu anda alttaki ilk destek ise 41.250de. altına inerse 40.800 çok sağlam destek olarak çalışır ve ilk etapta geçilmesi çok zor diye düşünüyorum.[/QUOTE]
41250 nin asağı kırılması demek iki gündür yükselen tirend desdeğini asağı kırar
hemde ayın 7 sinden bu yana olusan direnci yukarı dün kırmıştı onuda asa kırar bu da ballı kaymaklı kadayıf olur tabii sort cular için
uzadık bakalım.
Full kısaların ne turşusunu kurarmışım ama :..::..::..:, devam ....şelaleye az kaldı.lelele.lelele.lelele
Kaç gündür ne kımıldanııyolar burada yaaa:) pardon kıvranılyolarmı demeliydim yoksa...
Herneyse, kısalara ölüm yok henüz, 40500 e beklerim... keyfim gelirse oradan biraz azaltır hafta sonuna girerim, değilse henüz histemim full kısaları kapatmam için sinyal vermedi...saygılar...
[quote=Astatin;113168]heya bende onu diyecktim..eyle yemek falan yemiyorsa Bay SAZAN, sazn değil olsa olsa istavrit gibi bir şeydir bencede...görmee bari bu yazıklarımı..pambıkkkk[/quote]
Ahhaaaahaha bunu da gördüm ve yazdım kenara. :mad: 41.3'u tutuyorlar dikkaattt.
fdjı burdan yukarı döner
Sanki dünkü filmi seyrediyorum yeniden. Yurtdışı göçtü, vadeli göreceli sağlam...
dünün tıpatıp aynısı...
birileri benim 350 deki alışlarımı boyayıversin bir zahmet:D:D:D
Asti senin toplantı yok muydu ? Git kardeşim toplantına, bekletme arkadaşlarını.
[QUOTE=oguzhan;113182]41250 nin asağı kırılması demek iki gündür yükselen tirend desdeğini asağı kırar
hemde ayın 7 sinden bu yana olusan direnci yukarı dün kırmıştı onuda asa kırar bu da ballı kaymaklı kadayıf olur tabii sort cular için[/QUOTE]
veya bi dudaktan bi yanaktan bi gıdıktan moduyla yatayda mıncıklarlar :::
[QUOTE=sazan;113186]Ahhaaaahaha bunu da gördüm ve yazdım kenara. :mad: 41.3'u tutuyorlar dikkaattt.[/QUOTE]
Sn sazan, 41300 tuttularsa şimdi biraz yatay giderler 41500 ortalamalı, sonna 41700-41800 e alır yukarı gider gibi yapar saat 15:00 sonrası çakarlar heralde:) ordan 41100 gibi bişey işte, hep aynı hareketler, saygılar....
fdjı çanak tutuyor voba.
full lonk.
infilak geliyor aha
Çizgide dans...
[URL=http://img194.imageshack.us/my.php?image=ser.jpg][IMG]http://img194.imageshack.us/img194/8479/ser.jpg[/IMG][/URL]
[URL="http://img198.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1.jpg]"][URL=http://img198.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1.jpg][/URL][IMG]http://img198.imageshack.us/img198/5654/screenhunter1.jpg[/IMG][/URL]
fdjı alt çizgi açılınca yukarı yaparlar gene terse işe bak.
fıçır dow 8240 tutuyorsa vobu bırakmazlar :::
flat !
pastadaki alıcılar 2500 kontrata yakın üstünlük kurdu..
sakat bi durum,çok sert hareketler görebiliriz..
kısa için 41275 görürse sat emri yolladım..
[IMG]http://i43.tinypic.com/11l5yu1.gif[/IMG]
525 den zor kapattım 1 kademe zararla kısaları
ama al gelirse oda sıkıntılı olacak gibi.