garandan güç olarak poz kapa long
Printable View
garandan güç olarak poz kapa long
Son anlarda kısaların hepsini kapadım, ama sadece kapadım:)...
41.125 long...
41100 e kadar verdiler sonra yukarı 400 puan pehh..
[quote=unlimitted;113243]41.125 long...[/quote]
41.450 flat...
Allahtan çok sert almadılar 41400 deyiz biraz izleyecem kısa devam bakalım ne olacak.
Biraz daha alsınlarda, yukardan tekrar kısalmayı düşünüyorum:) saygılar....
[QUOTE=Vob Trader;113241]garandan güç olarak poz kapa long[/QUOTE]
devam
Dow açılırken 42000 e doğru alırlar diye düşünüyorum...saygılar...
GARAN %4,73 artı oldu
700 üzerine atarlarsa, yine longlarım...
her ne kadar kısa olsamda şimdi 41000 altına inerseler (ki hayal gibi görünsede ihtimal var hala) kulaklarının çınlatacam hepsinin.
biri 500 kademesine 100 yazim derken 1000 alış yazdı derinlik bakmıyorum bilerenk[B] iş[/B]ti sanki (gözucuynan baktım):::
16:15 teki sanayi üretimide önemli yarım saat var.
şimdi niye almıyor bunlar veri öncesi 250-350 idik şimdi 350-500 arası tam fıtık ettiler ya
kısa devam.
Nooldu beyawf, pek ateşliydiler niye almıyolaR :) hadi alın uleynnnn....
[URL="http://img193.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1.jpg]"][URL=http://img193.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1.jpg][/URL][IMG]http://img193.imageshack.us/img193/5654/screenhunter1.jpg[/IMG][/URL]
%50 olan portföyümün%25 ini 5 lik sat derse diğer bölümünüde 15 sat derse verecem yoksa yok.
data sonrası yukarı zıplama durumu değiştirmedi..
kısa ya devam..
[QUOTE=traderx;113254]16:15 teki sanayi üretimide önemli yarım saat var.
şimdi niye almıyor bunlar veri öncesi 250-350 idik şimdi 350-500 arası tam fıtık ettiler ya
kısa devam.[/QUOTE]
Alamıyolar, yan geldi galibaaaa hahahahahahah.kom
Yan gelsede alır bunlar diye tahmin ediyorum...flat devam....saygılar....
Çok pis alıyorlar sanki.
Onlar alamasada ben basmaya başladım hafif hafif:) yanlış anlaşılmasın shortları basmaya başladım....ama alacaklar sanırsamsam:..::..: 500 den accık, yukarı gittikçe accık daha basarım:p saygılar...
Gül gibi kısalarımı gaptırdım
Son 5 aydır bu kadar zarar etmemiştim.En büyük zararım son 5 ayın gün içindeki.Akşama artı kapatma şansım çok az da olsa var.Ama o müthiş zararın yarısını veride çıkarttım.Kalanı da 1 saatte çıkarabilirim.İnanabiliyormusunuz 1400 puan zarar ettiğime.6 hareket hepsi zarar.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;113263]Son 5 aydır bu kadar zarar etmemiştim.En büyük zararım son 5 ayın gün içindeki.Akşama artı kapatma şansım çok az da olsa var.Ama o müthiş zararın yarısını veride çıkarttım.Kalanı da 1 saatte çıkarabilirim.İnanabiliyormusunuz 1400 puan zarar ettiğime.6 hareket hepsi zarar.[/QUOTE]
tayland adamı çarpar gokan sen akşam dediklerime kulak ver bemce :::
16:00 bir veri daha var
sonra 16:15 de bir tane daha var hatırlatayım, kısa devam.
Adamalr AKBNK, TCELL gibi kademesi daha boş hisselerle manipüle ediyordu şimdi GARAN gibi kademesi milyonluk lot taşıyan hisseyle yapıyorlar. Yeni para geldi herhalde.
450 short
[QUOTE=GOKHANFINDIK;113263]Son 5 aydır bu kadar zarar etmemiştim.En büyük zararım son 5 ayın gün içindeki.Akşama artı kapatma şansım çok az da olsa var.Ama o müthiş zararın yarısını veride çıkarttım.Kalanı da 1 saatte çıkarabilirim.İnanabiliyormusunuz 1400 puan zarar ettiğime.6 hareket hepsi zarar.[/QUOTE]
İnanırım... Nerden aldın nerden sattın yaz bari buraya Gökhan....
Valla bu veri işleri sakat dedim full kısalarıma kavuştum nihayet, dalga geçmeye gelmiyor, saygılar....
5 dakkalıklarda sanki sağ omuzumu yapıyorlar gibi görünüyor.
şş gıpraşman fazla..flat eyüdür
Bir Soru :
Sizde de 60 dk'lık grafiklerde 14 barı, 20 dk'lık grafiklerde 14:40 barında Vob Endeks 30 grafiğinde inanılmaz bir işlem hacmi gözüküyor mu ?
Not : Sistem hala Short'ta bekliyor.
[QUOTE=sazan;113272]Bir Soru :
Sizde de 60 dk'lık grafiklerde 14 barı, 20 dk'lık grafiklerde 14:40 barında Vob Endeks 30 grafiğinde inanılmaz bir işlem hacmi gözüküyor mu ?
Not : Sistem hala Short'ta bekliyor.[/QUOTE]
aynen öyle, kısa devam öpecem bunnarı başka çare yok.:..:
gösterge oynaklığı tınlamadan usulca gerilemeye devam ediyor..
41400 altında satış baskısı devam eder diye düşünüyorum.
saatlik ortalama 41300 e demir attı aşağı yukarı hareketler sebebiyle.bu seviye günlük destek noktası olarak çalıştı şimdiye kadar.bakalım günün kalanındada çalışacakmı?
41300 altına sarkan bir piyasa olumsuzluğu daha uzun periyotlara sirayet ettirebilir..
[IMG]http://i42.tinypic.com/149sj7r.gif[/IMG]
[quote=sazan;113272]Bir Soru :
Not : Sistem hala Short'ta bekliyor.[/quote]
bende anormal bir hacim gözükmüyor her iki periyot barındada.
programım foreks..
[quote=VOBiX;113167]Bendaha yeni gördüm Destek Türevden yurtdışı borsalarda işlem yapılıyoruş petrol filan da varmış. VOB tarafı spk tarafından denetleniyor en azından ama bu diğer işlemlerde de bir güvence varsa. Boşuna fx aracıalrıyla uğraşmamış olursunuz.[/quote]
Kazıklanıp o yamyamlarla çalışacağıma.Kötü kurumda onlar yesin parayı.Full longum 250 görmeyecez yeniden.Düşmeyecez.Bu garanla burası artar.
selam .... uzun devam ... bence ralli oalcak yeni tepe görecek endeksler ...
spot 30 senetlerinin para giriş çıkışlarını atabilecek biri varmı acaba.
matriks yanıltmıyorsa 30 küsür milyon olan para girişi 24 e düştü şu anda
[QUOTE=fXci;113264]tayland adamı çarpar gokan sen akşam dediklerime kulak ver bemce :::[/QUOTE]
Neden gidersiniz şu Taylanda falan anlamam ki... Geçen sene kuzenlerim italyaya gitti aç kaldılar, herşeyde domuz yağı var diye. Hele tayland falan gibi yerlerde ne yedikleri hiç belli değil. Memleketimin gözünü seveyim. Param olursa önce Umreye gidicem sonrasına bakarız...