fdow ile barindan indikatorlune kadar bire bir ayniyiz. tam bagimli bir ulkeyiz igneden iplige. ama vatandasa kazik noktasinda bagimli degiliz birtek. onda bagmisiziz.
Printable View
fdow ile barindan indikatorlune kadar bire bir ayniyiz. tam bagimli bir ulkeyiz igneden iplige. ama vatandasa kazik noktasinda bagimli degiliz birtek. onda bagmisiziz.
[QUOTE=bull market;34558]Yapmayın sn jelibon. longdan yeteri kadar sopa yedik tamda kısa aç kapa ve en son kısa yapmıştım.kom, uzuna elim varmıyo :) saygılar.[/QUOTE]
nerden yaptığına bağlı.
10670 kısa vadede kırılmaz önceki destek ise 10827. Burayı delerse oradan kapatırsın.
sevgiler.
Dax saatlikleri düzelme belirtilerinden çok uzak.. Günlükler ise düşüş daha yeni başlıyor der gibi.. Haftalıklarına bakılırsa 2009 dan da ümidi kesmeli..
[QUOTE=jelibon;34561]nerden yaptığına bağlı.
10670 kısa vadede kırılmaz önceki destek ise 10827. Burayı delerse oradan kapatırsın.
sevgiler.[/QUOTE]
10670, 2006 yılının dibi galiba, vay be 2 yıl geriye gitmişiz bile, destek olarak çalışırmı? belkide 5 yıllık bir çıkışın beş yıl önce başladığı noktaya gideceğiz, bu yüzden düşülerde dipler bi şekilde aşağıya birazcık geçilmeliki ilerki haftalarda dahada aşağıya geleceği anlaşılsın, maksat tepkiye girebilecek seviyeler ölçmeye çalışıyoruz dimi?
O zaman ben muhtemel tepki gelme seviyesi 10250-10350 diyorum, olursa tabii, saygılar.
Bizim saatlik tepkiyide unutmayalım, ama olursa yukarda gidecek fazla yer yok, olmazsa aşağıda düşeck yer çok, bugün yada yarın, tepebiliriz biraz o kadar, ben gibi hata yapıp uzun kalmayın bak, sonra iyi olmuyo, tepsin kısayı teptiği yerden yaparız stratejisi daha güzel :) ,saygılar.
[QUOTE=bull market;34563]10670, 2006 yılının dibi galiba, vay be 2 yıl geriye gitmişiz bile, destek olarak çalışırmı? belkide 5 yıllık bir çıkışın beş yıl önce başladığı noktaya gideceğiz, bu yüzden düşülerde dipler bi şekilde aşağıya birazcık geçilmeliki ilerki haftalarda dahada aşağıya geleceği anlaşılsın, maksat tepkiye girebilecek seviyeler ölçmeye çalışıyoruz dimi?
O zaman ben muhtemel tepki gelme seviyesi 10250-10350 diyorum, olursa tabii, saygılar.[/QUOTE]
her gece flat bu aralar.
hedef 9750, ama hemen değil.
sevgiler.
[QUOTE=jelibon;34565]her gece flat bu aralar.
hedef 9750, ama hemen değil.
sevgiler.[/QUOTE]
Ooo ooo, oda bişeymi, benim hedef senin hedefi döver bi kere, nihai 2008 yılı düşük hedefi [B]8450[/B].lelele
sevgiler benden.
Hadi bi uzun yapayımmı, düşmüyo kerata, uzun yapıyım maksat değerli arkadaşlar siz kazanın, ben nasılsa battı balık yan gidiyo durumundayım :) idare ederim bi şekilde :) .
Flat kalaım yukarı giderse kısalarız en iyisi bu, saygılar.
Bu hindistan borsasının kodu neydi arkadaşlar, bide para birimi neydi bunların? saygılar.
he he. 12 den.
[url]http://finans.mynet.com/newsDetail.asp?typec=AnaSayfaHaberler&id=O1221565791898&date=16Eylul2008&type=anasayfa[/url]
[B]Avrupa merkez bankaları para pompalıyor [/B]
Avrupa Merkez Bankaları, piyasalara taze para verdiler.
Avrupa Merkez Bankası (AMB), Lehman Brothers sonrası sıkışan piyasaların likidite sorunun çözmek için bugün 70 milyar avro piyasaya sürdü.
Avrupa Merkez Bankası, dün de 30 milyar avro piyasaya vermişti.Öte yandan, İngiltere Merkez Bankası ise piyasalara 25,2 milyar avro nakit sağladı.
İsviçre Merkez Bankası da, piyasalara 5 milyar avro enjekte etti.Avrupa'daki merkez bankaları tarafından piyasaya verilen nakit paranın, bankalar tarafından anında eritildiği vurgulanıyor.