47300ün geçilemeyeceğine şartlandırıldık iyice. Geçilince kalakalacak bir çok fil...:D
Ya da tersi...
Printable View
47300ün geçilemeyeceğine şartlandırıldık iyice. Geçilince kalakalacak bir çok fil...:D
Ya da tersi...
Ya da tersi...
47100-125 long
düşmüyor bu meret
eksi makasa da güvenerek longladım
bakalım ne yapacaklar
47100-125 long
düşmüyor bu meret
bakalım ne yapacaklar
[QUOTE=Ronaldinho;17599]47100-125 long
düşmüyor bu meret
bakalım ne yapacaklar[/QUOTE]
fatih terim söyledi şimdi.canlı yayında...
en karanlık zaman sabaha en yakın olan zamandır diye......:D
[QUOTE=Ronaldinho;17599]47100-125 long
düşmüyor bu meret
bakalım ne yapacaklar[/QUOTE]
fatih terim söyledi şimdi.canlı yayında...
en karanlık zaman sabaha en yakın olan zamandır diye......:D
Fatih terim fillerden bahsediyomu?bende tekrar long oldum elimizde patlamaz insallah.
Fatih terim fillerden bahsediyomu?bende tekrar long oldum elimizde patlamaz insallah.
Brent ve NYMEXte flama oluşuyor gibi. ıngilterenin ıran bankasının hesaplarını dondurması ve Bushun açıklamaları petrol fiyatlarını olumsuz etkileyebilir binanaleyh bugün DOW düşebilir.
Brent ve NYMEXte flama oluşuyor gibi. ıngilterenin ıran bankasının hesaplarını dondurması ve Bushun açıklamaları petrol fiyatlarını olumsuz etkileyebilir binanaleyh bugün DOW düşebilir.
[QUOTE=follow;17601]Fatih terim fillerden bahsediyomu?bende tekrar long oldum elimizde patlamaz insallah.[/QUOTE]
yine megolaman megaloman konuşuyor... he heeee:D
[QUOTE=follow;17601]Fatih terim fillerden bahsediyomu?bende tekrar long oldum elimizde patlamaz insallah.[/QUOTE]
yine megolaman megaloman konuşuyor... he heeee:D