-
[quote=flexy;430713]"Renko" adıyla indicator builder'a ;
[B]VarI:=Cum(1); [/B]
[B]VarII:=((HHV(H,LastValue(VarI-PREV+PREV)) - LLV(L,LastValue(VarI-PREV+PREV))) / 25);[/B]
[B]VarII[/B]
Renkobar adıyla indicator builder'a ;
[B]K:= LastValue( Fml( "Renko") ) ; [/B]
[B]RenkoLine:=If(Cum(1)=1,CLOSE, [/B]
[B]If(PREV>=0, [/B]
[B]If(CLOSE<PREV-2*K,-(PREV-2*K), [/B]
[B]Floor(Max(C-PREV,0)/K)*K+PREV), [/B]
[B]If(CLOSE>Abs(PREV)+2*K,-PREV+2*K, [/B]
[B]Floor(Max(Abs(PREV)-C,0)/K)*K+PREV))); [/B]
[B]RL:=Abs(RenkoLine); [/B]
[B]RL;[/B]
[B]BW:=If(Cum(1)=1,0, [/B]
[B]If(RL>Ref(RL,-1),+1,If(RL<Ref(RL,-1),-1,PREV))); [/B]
[B]BW[/B]
1 olunca renko yeşil,-1 olunca renko kırmızı.Metastock formülü bu,matrikste çalışması için ufak bi değişiklik yaptım ama denemedim..[/quote]
haci burda renko brick-input değeri hangi parametreye denk geliyor?
-
[quote=Astatin;430732]haci burda renko brick-input değeri hangi parametreye denk geliyor?[/quote]
metastockta tam "0.533000" 'a denk geliyor patron.
-
ver hacı ver kalmasın dışarda..
-
-
[quote=ATHLON;430746]e verio bu la..:)[/quote]
versin hacı versin... dün 101900 lerden ve 102575 den açtığım 2 kaldıraç ek şortlar rüayama girdiydi valla:D 6 kaldıraç şort devam..boru deil 6:D
-
[quote=Astatin;430747]versin hacı versin... dün [B]101900 lerden ve 102575 den açtığım 2 kaldıraç ek şortlar rüayama[/B] girdiydi valla:D 6 kaldıraç şort devam..boru deil 6:D[/quote]
bu kısmını kapattım..1000 bereket versin..4 galdıraç devam..doru deil 4
-
[quote=Astatin;430748]bu kısmını kapattım..1000 bereket versin..4 galdıraç devam..doru deil 4[/quote]
700 den gapanan o gısmı reşortmak için 12125 e emir yazdıydım ama 025 den dönmüş..o emri iptal ettim..gerçekleşse eyiydi.. o kısmı yine 800 den filan refilatardık..
Treydelim beyler hadi....cenazeyemi geldik..treyd bir sudur iç iç gudur:D
-
hülülülülülü
lilililililil
-
treydelim beyler....hahahaha...surf bu boru deil...şort++ like c++
-
matıneler devamlı..filmler konulu...yürü be olm grandekinoks..:))
-
-
[quote=ATHLON;430753]matıneler devamlı..filmler konulu...yürü be olm grandekinoks..:))[/quote]
Senarist: Sümbülzade Vehbi
Başrol: Şortcular Organize Çıkar Örgütü
-
[quote=Astatin;430755]Senarist: Sümbülzade Vehbi
Başrol: Şortcular Organize Çıkar Örgütü[/quote]
hacı bizim memu inşallah taşıodur kısaları..aklım kaldı yeminle..
-
[quote=ATHLON;430757]hacı bizim memu inşallah taşıodur kısaları..aklım kaldı yeminle..[/quote]
valla benim de aklımda o var..şortların cefasını çektiydi... inşallah sefasını da sürüyordur şu an
-
dünkü L nin altında gapatsak eyiydi..ve tabi olmuşken 99xxx olsun..suyundan da olsun
-
-
alem böyle kamaşullah görmeyeli çooh zaman olduydu.eyi eyi
-
[quote=Astatin;430767]alem böyle kamaşullah görmeyeli çooh zaman olduydu.eyi eyi[/quote]
he walla özledıydık
-
bi espri yapammı...
ralliieynseynç...heheheh..neeyyy gredü notumu artacakmış...ehuhe..neeeyyy dow tavanmı olacaymış gah gah ga... neyyy 2 inci sınıf yabancı memurlarla telegonferans mı yapılacakmış...kih kih kih...
ver küsküyü ver küsküyü bitsin bu gurbet..yada
bol gelir osman aga bol gelir palama 6 hane bol gelir....heheh
aman yolla giyotine yolla...canım yolla giyotine yolla lonkları (gontratlar...şahıslar deil kastım)yollaaaa...ah ulen Candan Erçetin apla geldi aklıma... I wish she is your yenge...heheheh
-
RMI pozitif...
Trend desteksiz olmaz. RMI desteği şart...
-
Hacı yannız kahve falım sekmiyo farkındasın demi..ehehehe..dur bakalım bugün geçti yarın içerük bie kafke daha
-
hacı..97 filan yapmasın ya la bu
-
GARAN haftalık yükseliş trendi desteine gelmiş...ilk seferde gırar mı leee...gırsın **..çıkarken hiç sormuyodu fiyatlara sen dirençmisin deilmisin diye
-
sabah yatayda gnam gnam style..öleden sonra yam yam style...
hey yawwrum 350 yide yamyamladı
-
[quote=Astatin;430147][I]Şunu bilin ki Prensim, Kabaran endekslerin ayuları,[/I]
[I]ve onların oğullarını yutmasından hemen sonra,[/I]
[I]Dünya’da o güne kadar görülmemiş bir çağ başlamıştı.[/I]
[I]Güçlü boğaların doğduğu bu çağda,[/I][I]Dünya üzerindeki ayular ve yafruları,[/I]
[I]gökteki yıldızların mavi pırıltıları kadar dağınık fakat belirgindi.[/I]
[I]İşte bu sıralarda Astatin geldi.[/I]
[I]Çelik bilekli eline şortları alan bu kara saçlı, şahin gözlü yiğit,[/I]
[I]tüm lonkları sandallı ayağının altında çiğnemek istiyordu.[/I][I]bir de 8 usd den Sony hissesi almak istiyordu..10 dolar da olur **.[/I][/quote]
öne alalım.. hacı bişi sorcam...Sony de düşer dimi bugün..üww:D
-
nueeeee 6.5 haneli kar mı?...alma bunu benden,alma vururum...
-
Hacı...şu bizim VOB TV yayında olsa varya, şu geyikle ratingin kralını almıştık..prime time ımımız normal TVlerden farklı olarak bu saatlar olurdu ve reklamdan da paranın ** duk.. :)
-
[quote=Astatin;430781]Hacı...şu bizim VOB TV yayında olsa varya, şu geyikle ratingin kralını almıştık..prime time ımımız normal TVlerden farklı olarak bu saatlar olurdu ve reklamdan da paranın ** duk.. :)[/quote]
hacı sorma yaaaa..sorma hacı yaaa.hala haber beklıom...
-
[quote=ATHLON;430784]hacı sorma yaaaa..sorma hacı yaaa.hala haber beklıom...[/quote]
Hacı yeminle, Harem dizisindeki Sebile yi hemen canlı yayına çıkarır Harem imn son bölümünde bbiiplenen diyaloglarını yaptırırdım...:D hala gülüyorum yawww
-
[quote=Astatin;430786]Hacı yeminle, Harem dizisindeki Sebile yi hemen canlı yayına çıkarır Harem imn son bölümünde bbiiplenen diyaloglarını yaptırırdım...:D[/quote]
ahahahaa:))
ciddi olalım..short devam...
:)
-
o yeaaaa...bir daha çal sam..
-
[quote=ATHLON;430787]ahahahaa:))
ciddi olalım..short devam...
:)[/quote]
ivit bence de ciddi olalım... cısss..daha 97xxx mission ımız var...cıvımayalım..deettt
-
[quote=ATHLON;430789]o yeaaaa...bir daha [COLOR=red]çalsam[/COLOR]..[/quote]
çal hacı tutan mı var:D:D tutsa tutsa kim tutar...Muslera tutar..heheh ama o da VOB da deil:..:
-
-
[quote=Astatin;430792]yannız...pupular var :)[/quote]
ei ei olsun..:)
-
hay**..yine toplantı var..döndüğümde 97xxx olmazsa senden bilirim aftlo..ü[URL="http://www..bye"]www..bye[/URL] (98025 de olur)
-
çok üzgünüm astatin abi :( çarşamba günü yatırım müdürleri gelmişti ziyarete bana kafamı karıştırdılar not diye... erdem başcı öbür zafer çağlayan vs. not deyince kafam çok karıştı... bekledim bekledim... ben ısrarlıydım ama huzursuz olunca binemedim yalan yok bende :( tüm inişi seyrettim... long yok bende biliyon :( bu kadar olur.. onun için yeni bişey yok zarar ettim..
her bokunu inceledim bu şerefsizin... dow çıkarken tak diye kesti almayı terse gitmeyede başladı perşembe günü ama.. olmadı... tepesini vs. ni de buldum durumda müsaitti.. binemedim not diye... 105 dende not gelmeyince... amk dedim açmadım bi daha... kısacası bu..
-
trend devam ediyormuş bilmem ne ********* hacmi görmediniz mi pazartesi sondu dedim.. yok mudi felan dedi.. ben zaten huzursuzdum... bekledim not gelmedi bu...
he neden ogün geldiler bende 3 haneli short vardı o gün.. flatledim... yardım edeceklermiş short bekliyoz diye... martta 10 bin puan düzeltme bekliyolarmış vs. vs. hikaye sonuç böyle oldu zarar büyük...
hepsinin ********** koyim
he sonuçta eksideydim ve bi not bokunu daha kaldıracak psikoloji kalmamıştı suçlu aramaya da gerek yok orasıda ayrı.. ben bu işi beceremiyorum...
-
[quote=seagate;430798]çok üzgünüm astatin abi :( çarşamba günü yatırım müdürleri gelmişti ziyarete bana kafamı karıştırdılar not diye... erdem başcı öbür zafer çağlayan vs. not deyince kafam çok karıştı... bekledim bekledim... ben ısrarlıydım ama huzursuz olunca binemedim yalan yok bende :( tüm inişi seyrettim... long yok bende biliyon :( bu kadar olur.. onun için yeni bişey yok zarar ettim..
her bokunu inceledim bu şerefsizin... dow çıkarken tak diye kesti almayı terse gitmeyede başladı perşembe günü ama.. olmadı... tepesini vs. ni de buldum durumda müsaitti.. binemedim not diye... 105 dende not gelmeyince... amk dedim açmadım bi daha... kısacası bu..[/quote]
:(:(:(:(:(Üzgünüm memü... laf olsun diye demiyorum..hakikaten üzüldüm...:(:(:( keşke besilileri dinlemeseydin:(:(:(
-
[quote=seagate;430801]trend devam ediyormuş bilmem ne ********* [B]1.hacmi görmediniz mi pazartesi sondu dedim[/B].. yok mudi felan dedi.. ben zaten huzursuzdum... bekledim not gelmedi bu...
[B]2.he neden ogün geldiler bende 3 haneli short vardı o gün[/B].. flatledim... yardım edeceklermiş short bekliyoz diye... martta 10 bin puan düzeltme bekliyolarmış vs. vs. hikaye sonuç böyle oldu zarar büyük...
hepsinin ********** koyim
he sonuçta eksideydim ve bi not bokunu daha kaldıracak psikoloji kalmamıştı suçlu aramaya da gerek yok orasıda ayrı.. ben bu işi beceremiyorum...[/quote]
1.laf olsun diye üzüldüm demiyorumun nedenlerinden biri buydu:( biliyordun, hissetmiştin..hatta benim gibi azılı sayılabilecek bir ayunun bile işlem yapmaya cesaret edemeyeceği Aralık vadede neredeyse tarihi zirveden şort yapmıştın...görümüş aksiyonda almışsın ama 3 üncü tekil besili şahısların lafına kurban etmişin kendini:(:(
2.Belkide 3 haneli şortunu gördükleri için kasten gelmiş ve/veya gönderilmişlerdirüüüüüüüüü
üzgünüm memü...