Vadeli Islemlerde Fed'in Faizi 25 Baz Puan Indirme Olasiligi % 100 Oldu - Cnbce
Printable View
Vadeli Islemlerde Fed'in Faizi 25 Baz Puan Indirme Olasiligi % 100 Oldu - Cnbce
Tamam bakalım, bizim py flat kalanları avlamaya başladı galiba, artık ölmek var dönmek yok, saygılar.
[QUOTE=jelibon;34582]bir %3 aşağı ihtimali var diyebiliriz.[/QUOTE]
Bu ihtimal iyimiş, saygılar.
[quote=bull market;34585]Tamam bakalım, bizim py flat kalanları avlamaya başladı galiba, artık ölmek var dönmek yok, saygılar.[/quote]
o iş biraz zor, kendi kendini avlasın, tek piyasa vob değil:D
rusya -11,52
londra -3,86
bız sadece fdow ve daxa odaklandık
tsunamı bu olsa gerek
[QUOTE=haguan;34530]Grafiğe bakınca 43800 üzerinde kalabilirsek ,tepki için 43800 destek ve yukarı yönelmek için kuvvetin toplanacagı bolge olmalı ki bu yetmiyor çünkü Günlük grafik ,saatlik grafik , 15 dakikalık grafik sat konumunda hala. 5dakikalık grafikte aradabir başını kaldırsada tekrar düşüş akımının sürmesi için çabalıyor.
Normal bir tepki için 43800 üzerinde kalıp en azından alt periyotları olumluya cevirmemiz lazım gibi gözüküyor sn sentinus.
Yoksa 41700-42000 seviyesine kadar satışlar sürebilir.[/QUOTE]
saol abi azdaha shortları kapıycaktım
Vay be, son 40 dakikada 1000 puan oynadı yine
Abd'de Redbook Perakende Satis Endeksi Yuzde 1.1 Azaldi (onceki:%-0.8)
-matriks-
Buralar tam Ekim vadelinin bundan sonraki hareketlerinin merkez noktası gibi bişey diyorum, buranın aşağısı ve yukarısı var işte, saygılar
Günlüklerde RSI 30 altında 2. gün. 2008 başında başlayan düşüştede dikkat edilirse büyük düşüşler RSI bu seviyenin altında gerçekleşmiş. Kesinlikle tepki beklemekten uzak durmak gerekir.
Dax RSI hala 30 altına inmedi.. Saatlik günlük ve Haftalık görüntüsü felaket. RSI Dax için Günlüklerde 30 seviyesi altına gelmesi ile düşüş sertleşebilir..
inek gibi sabahtan beri ekran bakip 75 puan bile kazandirmiyorlar 5 dk ka kalkiyorsun 1000 dusuyor gercekten ilginc seyler yasiyorum yasiyoruz.
[QUOTE=nyse-dj;34594]inek gibi sabahtan beri ekran bakip 75 puan bile kazandirmiyorlar 5 dk ka kalkiyorsun 1000 dusuyor gercekten ilginc seyler yasiyorum yasiyoruz.[/QUOTE]
nezaman poz açıp dışarı çıksam geldigimde buyuk karlar bırakıyor..ekran başına kitlendgiim günlerdede oluyor ama dışarıya çıktıgım gunlerdeki kadar değil :)