-
Bugünlerde yapılacak en büyük hata UYUMSUZLUKLAR la işlem yapmak.. Şimdiye kadar hafif trendlerde ve yatayda öğrendiklerimizi unutmamız daha iyi olabilir. Bugünler İLK KEZ karşılaşabileceğimiz, her seviyeden satanların kazanacağı seviyelerdir belkide..
-
Aig Hisselerinin Acilis Oncesi Islemlerde Kaybi %50'yi Gecti
-matriks-
-
Valla doğru dediniz sn. fahri, henüz bir evvelki dbe dahi gelmedik, bu kadar sert düşüşte o dipler görülmeli en azından, buna görede, hala kısaya para var görülüyor, saygılar.
-
Zaten dibe gelsin alıcaksın biraz bakalım neiş diye, sonra karar verirsin, ama burada sakat oluyor, hergün şurada kısaya para vardı, al sinyali falan gelmedi, ben en az saatlik değerlendirmeden yanayım bu düşüş, saygılar
-
Yarın 41000 -41500 olsun mesela, balıklama dalan illaki vade sonuna kadar bi şekilde kırk kere para kazanmıycakmı, geçen düşütüğündede bunu bahsetmiştim, menzile yaklaştı hazırlık zamanı, yarına lazım olacak, nakitleri harcamayın saklayın:), saygılar.
-
Yuhhh, 6 günde 10.000 puan oynamış ekim vade, voleyi vuran varmı?
-
konu ile alakali degil ancak rysas in grafigine bi bakabilirmisiniz?olmaz boyle bir sey vallahi.
-
[QUOTE=bull market;34601]Yuhhh, 6 günde 10.000 puan oynamış ekim vade, voleyi vuran varmı?[/QUOTE]
sen bunu ongoruyodun resmen bagirdin ama sen bile yapamadin gerisini dusun artik .
-
AIG ve WAMU nun kellelerini almadan rahatlamayacak piyasalar öle görünüyor..
-
Bu ayın en ilginç günü 8 Eylüldür, bu gün içinde yapılanlar spk tarafından incelenmelidir, hem spot, hemde vadeli, farketmez tüm piyasadaki işlemeler 8 Eylüldeincelensin, ne kadar spek, ne kadar alavare dalavere varsa ortaya çıkar, başkada bişey demiyorum, yazık yazık.
-
dün bile kısa yapsak bugün ki karı koyacak yer bulamazdık diorum kendi kendime..belki yarın bu saatlerde hala aynı şeyi söleyeceğiz.. :)
-
[QUOTE=follow;34603]sen bunu ongoruyodun resmen bagirdin ama sen bile yapamadin gerisini dusun artik .[/QUOTE]
Valla yarım bıraktığım fırsata nasılda ters hareket yaptım hala aklım almıyor follow, ekranı parçalayasım geliyor biliyormusun:) üstelik haftasonu pozisyonu ile bunu yapmış olmak tam ecemi işi oldu.