Shortların yarısı (Histem ile) 41'de kapatılır yarısı sistem al yada flat sinyalini bekler.
Printable View
Shortların yarısı (Histem ile) 41'de kapatılır yarısı sistem al yada flat sinyalini bekler.
[quote=unlimitted;113493]hoca, yenilere karşı çok nazik davranılan bir ortamdasın, bilmiyorum farkettin mi.
ama yeniler de yeniliğini bilecek, cümlelerini daha saygılı kuracak değil mi.
rica başka şey, emir başka şey...
biraz daha dikkat.[/quote]
iyi de muhatap sen değilsin ,niye alındın anlamadım.
fdow düşecek yeri kalmamış gözüküyor
borsalar yukarı gidecekse burdan dönmeli
aşağısı olursa zaten beklenen realizasyon başlar
ben long tarafındayım
1/4 kısayım 41050 den..gap sonrası ilk sinyal tehlikelidir ama..
41300 altında kaldığımız sürece satış baskısı devam eder görüşündeyim..
daha önce kuvvetli destek olarak çalışan 40300 seviyeleri dikkatle izlenmeli..
[quote=yesilova;113495]iyi de muhatap sen değilsin ,niye alındın anlamadım.[/quote]
alınmadım. rahatsız oldum.
bu forum benim babamın değil. forumun polisliğine de soyunmadım, mbm'in avukatlığına da. zaten bu en başta o kişiye saygısızlık olur, kendi cevap veremez miydi düşüncesiyle...kendisini de tanımam ayrıca.
özelden yazsan, muhatap ben olmazdım.
ama bilmiyorum farkettin mi, yazdığın yer bir forum. ve tarzını belirlerken burayı 1 kişinin değil 100'e yakın kişinin okuduğunu bilerek yazman gerekir diye düşünüyorum.
burada desteklediğim düşünceleri de yazacağım, rahatsız olduğum şeyleri de. msn veya özelden mesaj değil de forumda yazılmasının amacı budur.
düşüncemin genel tarafından bilinmesini sağlamak.
ve burada eskilerin bildiği bir huyum vardır. aynı konuda 3. mesajı yazmam.
2 mesajda anlaşılamadıysam, gerisi gereksiz olur.
amaç kim haklı kim haksızı bulmak değil, doğruyu bulmak.
selametle...
[QUOTE=yesilova;113495]iyi de muhatap sen değilsin ,niye alındın anlamadım.[/QUOTE]
muhatab benim bana sor ne soruyosan ...
[QUOTE=mbm;113489]fdow tobo olabilir........[/QUOTE]
ralli ralli ralli ....
[quote=selçuklu;113500]muhatab benim bana sor ne soruyosan ...[/quote]
karamurat benim gibi olmuş :..:
[quote=selçuklu;113500]muhatab benim bana sor ne soruyosan ...[/quote]
nayır..kara murat benim, hayır benim, hayır benim :)
patron günaydın..yılanlar napıyo şimdi? vay canına..
[quote=unlimitted;113499]alınmadım. rahatsız oldum.
bu forum benim babamın değil. forumun polisliğine de soyunmadım, mbm'in avukatlığına da. zaten bu en başta o kişiye saygısızlık olur, kendi cevap veremez miydi düşüncesiyle...kendisini de tanımam ayrıca.
özelden yazsan, muhatap ben olmazdım.
ama bilmiyorum farkettin mi, yazdığın yer bir forum. ve tarzını belirlerken burayı 1 kişinin değil 100'e yakın kişinin okuduğunu bilerek yazman gerekir diye düşünüyorum.
burada desteklediğim düşünceleri de yazacağım, rahatsız olduğum şeyleri de. msn veya özelden mesaj değil de forumda yazılmasının amacı budur.
düşüncemin genel tarafından bilinmesini sağlamak.
ve burada eskilerin bildiği bir huyum vardır. aynı konuda 3. mesajı yazmam.
2 mesajda anlaşılamadıysam, gerisi gereksiz olur.
amaç kim haklı kim haksızı bulmak değil, doğruyu bulmak.
selametle...[/quote]
İyi niyetine inanıyorum.kastım saygısızlık değildi , yazdığımı saygısızlık olarak algıladıysa mbm den hoşgörmesini dilerim.
[QUOTE=Astatin;113503]nayır..kara murat benim, hayır benim, hayır benim :)
patdon günaydın..yılanlar napıyo şimdi?[/QUOTE]
ralli olacak patron ...üüüüüğğğğğğğüüüüüüüüü.. yılanlara kaval çalıyorum ..
41000 şort takviye
Şelale ilk hedef 40000!
[quote=selçuklu;113505]ralli olacak patron ...üüüüüğğğğğğğüüüüüüüüü.. yılanlara kaval çalıyorum ..[/quote]
kaval zamanı geçtimi ne ?
yılanlar kuru kavala çıkmayacak gibi :)
orkestra falan lazım sanki :)
gut mornik VOBORSA,
hayırlı ve bol kazançlı bir hafta hepimize...
cuma günü ucu ucuna AL da kalan sistem sabah GAP i yedi ve k_ç_nın üstüne oturdu.şans anasını satayım.GAP yemesek 450 gibi SAT verecekti.
40550 stoploss ... uzun devam .. .. işler yoğun.. çıkmam lazım ..
düşmek istemiyor gibi..
[quote=YAVUZHAN;113508]kaval zamanı geçtimi ne ?
yılanlar kuru kavala çıkmayacak gibi :)
orkestra falan lazım sanki :)[/quote]
selçuklu yılanlarının ne zaman ne yapacağı belli olmaz..hatırlarsanız, 2 günde jübile nin eşiğinden, gala nınkralına taşımıştı selçukluyu o yılanlar
41.075 üzerinde yeni shortlayanlar dikkatli olmalı.
[quote=Astatin;113512]selçuklu yılanlarının ne zaman ne yapacağı belli olmaz..hatırlarsanız, 2 günde jübile nin eşiğinden, gala nınkralına taşımıştı selçukluyu o yılanlar[/quote]
unutulurmu hiç..
anakonda olarak kaldılar benim aklımda :)
[quote=QUEEN;113511]düşmek istemiyor gibi..[/quote]
düşmek istemiyorsa sorun değil ama ya çıkmak istiyorsa :) kısayızda malum...ya şaka bir yana, düşmek istemiyor veya çıkmak istemiyor süsü veriyolar..sonra kimsenin beklemedği sanyecikler içinde bir patlatıyolarki millet istek görsün...
aşağı gidişler dış borsa kapanışlarına nezaketen eşlik havasında..
yukarı gidişlerde 10 kaplan gücünde piyasa.
gönül isterki yukarı gitsin.daha kolay para kazanılıyor zira..
cumadan bu yana dış borsalar epey bi yara alsada cumaya göre 600 puan geriledik o kadar.az değil tabi ama yukarı giderken seans içinde 2000 puan yaptığı oluyordu piyasanın..
[QUOTE=Astatin;113515]düşmek istemiyorsa sorun değil ama ya çıkmak istiyorsa :) kısayızda malum...ya şaka bir yana, düşmek istemiyor veya çıkmak istemiyor süsü veriyolar..sonra kimsenin beklemedği sanyecikler içinde bir patlatıyolarki millet istek görsün...[/QUOTE]
göstere göstere kısa ya yedirmezler ani oluyor düşüşler..+.
stop..açılışı -150 ile yaptık way canına
[QUOTE=Astatin;113518]stop..açılışı -150 ile yaptık way canına[/QUOTE]
ayu sevmiyorlar bu aralar dikkat halbuki pamıkkk sevilmezmi ne şeker..
[quote=YAVUZHAN;113516]aşağı gidişler dış borsa kapanışlarına nezaketen eşlik havasında..
yukarı gidişlerde 10 kaplan gücünde piyasa.
gönül isterki yukarı gitsin.daha kolay para kazanılıyor zira..
cumadan bu yana dış borsalar epey bi yara alsada cumaya göre 600 puan geriledik o kadar.az değil tabi ama yukarı giderken seans içinde 2000 puan yaptığı oluyordu piyasanın..[/quote]
sn Yavuzhan, 41.600ü yukarı geçerse, 10 kaplan gücü neymiş görür cümle alem.
41.600 üzerine çıkıldığındaki yılan yanında, Selçuklu'nun önceki anakondası, yumurtadan yeni çıkmış görünümünde olabülü. :..:
ama konuşmak için çok erken. daha çiğ taneleri yeni buharlaştı. :D
250 üzeri al olur..
dow kritik seviyerde,günlük ortalama civarında kapanışlar yapmaya başladı..
8260 - 8135 aralığında soluklanıp,güç toplayabilirse ne ala..
bu bandın altına sarktığı an bizimde 40 binli seviyelere veda zamanımız gelmiş olacaktır diye düşünüyorum..
[quote=QUEEN;113520]ayu sevmiyorlar bu aralar dikkat halbuki pamıkkk sevilmezmi ne şeker..[/quote]
boğa da pek sevmiyorlar.neyi sevdiklerini kendileride bilmiyor gibi.bi karar verebilse arkadaşlar ayuda oluruz itinayla boğada...
ama yine aynı film devam ediyor gibi şimdilik inmemde çıkmamda şeklinde...sevdiler bu işi bu aralıkta kucak dansı yaptırıyorlar.
sabah yarısını kapamıştım kısaların,125 -150 den tazeledim tekrar.
stobum çok yakın diye risk alıyorum..
41300 yandığı an flat !
41500 üzerinde long !
fdow toboya istinaden 150 den kalan yarı kısayıda verdim....
az bişe uzunladım...sattayız hala... ala gelirsek fullerim....
selçuklu ralli.......:):)
[URL="http://img268.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1.jpg]"][URL=http://img268.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1.jpg][/URL][IMG]http://img268.imageshack.us/img268/5654/screenhunter1.jpg[/IMG][/URL]
5 ve 15 dklık olarak anatrend daha tam aşağı dönüş yok sadece realize gene çalkalama var galiba dikkatli olmak lazım.
sanki hacim düşük gibi, yani son zamanlardaki seanslara göre
bu aralar stplatmaya bayılıyolar dikkat
stop oldum 41300 den.
flat !
eskiden acemileri çarpmaya çalışırlardı.
şimdi nispeten iyi yorum yapanları çarpmaya uğraşıyorlar.:)
Yarısı kapatılmış shortların kapatılan kısmı tekrar 41.25'den short açılır.
300 den gene şort..az pilav
[QUOTE=sazan;113532]Yarısı kapatılmış shortların kapatılan kısmı tekrar 41.25'den short açılır.[/QUOTE]
bende kısa tekrar 250 den......