-
size birde teknik bilgi vereyim cok isinize yarar bence halil rencberin bahsettigi hep akumulasyon distribusyon ( o hic distribusyon demez hep akumulasyon der ne hikmetse ama )
orani var ya 1 temmuz 2008 noktasina gelmis yani o gun dip yapmistik. onunla ayni hatta daha dusuk.yani dist orani.
-
Sonunda...
Sonunda ne yapacağına karar verdi gibi Dji.İlk durak 10.250 civarları görünüyor.Hiç olmazsa bundan sonraki yükselişlere sadece tepki diyebileceğim.Dilerim bugün de boğalar iyi savaşırlar da 4.cü dalga sonunda(11.000) bırakırlar endeksi.Hiç değilse bize yükseliş senaryolarını çöpe attırdılar.
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img516.imageshack.us/img516/7709/sonnq1.jpg[/IMG][/URL]
Bol şanslar...
-
[QUOTE=nyse-dj;34634]size birde teknik bilgi vereyim cok isinize yarar bence halil rencberin bahsettigi hep akumulasyon distribusyon ( o hic distribusyon demez hep akumulasyon der ne hikmetse ama )
orani var ya 1 temmuz 2008 noktasina gelmis yani o gun dip yapmistik. onunla ayni hatta daha dusuk.yani dist orani.[/QUOTE]
nasıl görebiliriz bu oranı..
yani grafik mi yoksa cebirsel oran mı..
-
Valla dow artıya geçecek neredeyse, uzunda kalmakmı vardı? yarın ne malum düşmeyeceğiz, garantisimi var?
Valla, yarın akşam kapanış 3000 puandan fazla olursa fena köpüreceğim, %+7 den fazlası bana uymaz şimdiden döyliim, kötü şeyler düşünürüm, açılışta olumlu olacaksa mümkünse %+3,5 den fazla açılmasın vob, siparişi verdik py ye:))), iyi akşamlar herkese, dow yazıyı bitirene kadar artı oldu bile nankör şeytan.
-
[QUOTE=nyse-dj;34634]size birde teknik bilgi vereyim cok isinize yarar bence halil rencberin bahsettigi hep akumulasyon distribusyon ( o hic distribusyon demez hep akumulasyon der ne hikmetse ama )
orani var ya 1 temmuz 2008 noktasina gelmis yani o gun dip yapmistik. onunla ayni hatta daha dusuk.yani dist orani.[/QUOTE]
Distrübütör kendi oluyordur belki o bakımdan bahsetmiyor olabilir, yada kendini distrübütör olarak görüyodur artık herneyse .kom
-
yahu beyler merak ettim...şöyle parasını katlayan var mı? ama yalan yok..hani sistem falan diyoruzda ben kırk tane sistem denedim...3 ay mükemmel sonra hop parayı eritiyor...
-
[QUOTE=abka;34636]nasıl görebiliriz bu oranı..
yani grafik mi yoksa cebirsel oran mı..[/QUOTE]
istedigin gibi gorebilirsin acc/dis indicatorunu etkinlestir grafik ustunde yeter en kolay yoldan ms9 da.
-
[QUOTE=bull market;34637]Valla dow artıya geçecek neredeyse, uzunda kalmakmı vardı? yarın ne malum düşmeyeceğiz, garantisimi var?
Valla, yarın akşam kapanış 3000 puandan fazla olursa fena köpüreceğim, %+7 den fazlası bana uymaz şimdiden döyliim, kötü şeyler düşünürüm, açılışta olumlu olacaksa mümkünse %+3,5 den fazla açılmasın vob, siparişi verdik py ye:))), iyi akşamlar herkese, dow yazıyı bitirene kadar artı oldu bile nankör şeytan.[/QUOTE]
kapanış önemli, açılışta onlarda satış yapamıyor direk, sonradan basıyorlar.
-
[QUOTE=abka;34639]yahu beyler merak ettim...şöyle parasını katlayan var mı? ama yalan yok..hani sistem falan diyoruzda ben kırk tane sistem denedim...3 ay mükemmel sonra hop parayı eritiyor...[/QUOTE]
toplamda zarar.
sebep düşündüğünü yapmamak.
suçlu ben.
bas bas bağrıdım 10850 hatta 10750 hedef diye 10000 puan alınırdı yapamadım.
bu işte zamanlamayı ayarlaymıyorsun hiç bir zaman.
sevgiler.
-
ben katlardim ama uymadim uydurulmadim yada bir vesile ile atladik. hep yazdim okumussunuzdur. temel ve teknik analiz olarak yuzde 80 en azinnda dogru idi. "fikirler" de analizlerini bile verdik. ama ama ama. cep delik cepken sonucta. indikator gurultusu yada bozucu gibi sistemi bozan seyler var keske ROBOT olsaydim. sera connors chronicles hesabi :))
-
11.078 üstü beni hem hipermetrop hem de miyop eder.Sakın ha Dji nin Ayı oğlu Ayıları...
-
[QUOTE=jelibon;34641]kapanış önemli, açılışta onlarda satış yapamıyor direk, sonradan basıyorlar.[/QUOTE]
Hımmm evet, o zaman siparişi değiştiriyorum, dow da akşama mümkünsa kırmızısından bir karpuz keselim 10250-10350 lere kadar düşsün