[quote=YAVUZHAN;113575]41650 üstüne attığımız an bende şip şak 42 bin bekliyorum.
kısa periyotlu 2 sistem birden al konumda..[/quote]
Şu an için şipşak bir durum yok yatayda takılır.:)))
Printable View
[quote=YAVUZHAN;113575]41650 üstüne attığımız an bende şip şak 42 bin bekliyorum.
kısa periyotlu 2 sistem birden al konumda..[/quote]
Şu an için şipşak bir durum yok yatayda takılır.:)))
cuma 41600 den beri full kısa ...no işlem..
[quote=Larossıan;113577]Şu an için şipşak bir durum yok yatayda takılır.:)))[/quote]
sn Larossian, kısaları korkutmak gibi olmasın ama bence belli olmaz.
41.600 seviyesinin cuma kapanış seviyesi olmasının yanında benim baktığım parametrelerce çok önemli başka bir özelliği daha var.
o yüzden orayı geçer de üzerinde bir süre kalırsa, 42'ye nasıl ulaştığımızı anlamayabiliriz bile. :)
[URL="http://img198.imageshack.us/my.php?image=screenhunter2o.jpg]"][URL=http://img198.imageshack.us/my.php?image=screenhunter2o.jpg][/URL][IMG]http://img198.imageshack.us/img198/9969/screenhunter2o.jpg[/IMG][/URL]
yukarı ralli için alt çizginin kırmızıya değmesi lazım yoksa zor.
[QUOTE=SEYYAH;113568]hiç tadı yok vadelinin.dertleri ne bunların acaba?[/QUOTE]
Bugün biz iki günlük mesai yapacağımız için anlamsız harejketler olması normal.
[quote=Astatin;113576][B]550 [/B]den kısa ama [B]stop çok yakın yerede[/B][/quote]
nerede?
552 de mi 553 te mi? lem hasta etme adamı sende :::
[quote=SEYYAH;113583]nerede?
552 de mi 553 te mi? lem hasta etme adamı sende :::[/quote]
550.01 de.dng..700 yeresi pambık...
way be ben şortladıktan sonra dax baya geriledi burda tık yok..sanki burası hiç düşmeeycek gibi :) genelde hiç düşmeyecek gibiyken göçer diyerek avutalım kendümüzü
[quote=hilm;113549]Sn sazan sizin diğer forumdaki topiğnizden ve sn T. Sengöz'ün blogundaki sayımlarından Dow için yukarı olma olasılığı daha yüksek olarak gördüm.
Bu durumda çarşamba bizim piyasa açıldığında dowun bugüne göre yukarıda olması daha olası.
Bu şartlar altında akşama sisteminiz kısa yönünde ise bayram tatiline kısa olarak girermisiniz ?[/quote]
Sn Hilm,
3 adet sistem, 1 adet EW hesabı ile oynuyorum. Sistem hesaplarında sistem ne derse onu yaparım. EW ise gerçekten Elliott'a göre oynar. Dolayısıyla Sistem SAT'ta ise sistem hesaplarında kısa girerim.
EW HEsabında ise full Long'da olabilirim. Önümüzden 2 hafta içinde VOB'da da yukarı hareketin devamını umuyorum. EW Açısından. Ancak bu hareketi bir ending diagonal beklediğimden, sistemler açısından hiç hoş bir zaman olmayacaktır. (Eğer özellikle yatay piyasalar için tasarlanmamışlarsa)
Bu güne kadar gördüğüm, Triangle ve Diagonallerde tüm sistemler çarpılır.
fdow da güzel ayar çekiyor...sabah japonları yamulttular sonra bizi,daxı şimdide hiçbişey olmamış gibi başa döndü...
yatay düzeltme yapıyor yine dow atak yapabilirse yeni yüksekler olabilir..
Bu piyasa 50000 yolcusu full long.600 geçiliyor.Bundan sonra kriz mriz yok.50 000 olacak vob.
Çok güçlü alış baskısı seziyorum.Ciddi bir baskı.42000 üstünde kapayacaz ve bu uzun aradan sonra ilk olacak.
dax kararsız.. yaralı kuşş..
çaktırmadan ayrışıyoruz yine dowdan daxtan. %0.5, %0.2 yavaş yavaş yukarı çekiyorlar çıtayı
[quote=sazan;113587]....Önümüzden 2 hafta içinde VOB'da da yukarı hareketin devamını umuyorum. EW Açısından. Ancak bu hareketi bir [B]ending diagonal[/B] beklediğimden, sistemler açısından hiç hoş bir zaman olmayacaktır. (Eğer özellikle yatay piyasalar için tasarlanmamışlarsa)
Bu güne kadar gördüğüm, Triangle ve Diagonallerde tüm sistemler çarpılır.[/quote]
ED ise 36.625-43.875 alt dereceli 1. dalgayı yaptı.şimdi 2.dalga yapılıyor olmalı.hmmm tamda %50 geri alışta bekliyoruk.ilginç olabilir...
o zaman 2 yukarı 1 aşağı hareket daha var....
1>3>5 şeklinde düşünürsek yani alt üst trendline ların yakınsayacağını varsayıyorum 47.000/50.000 aralığına falan gider (olası 1 nolu dalgası 7.000 puan civarı çünkü).vay canına :eek:
pambık 550o den flatingo
[QUOTE=Astatin;113595]pambık 550o den flatingo[/QUOTE]
aste yeni başlayoduk yuhav 40600den realize edecen sandımdı ben seni ::: hetta ve hetta 41650 yeni cort emirlerin var sandımdı .. yaslancan sandımıd arkana
[quote=Astatin;113595]pambık 550o den [B]flatingo[/B][/quote]
babafingo olacağına flatingo ol daha iyi asti :(
[quote=fXci;113596]aste yeni başlayoduk yuhav 40600den realize edecen sandımdı ben seni ::: hetta ve hetta 650 yeni cort emirlerin var sandımdı .. yaslancan sandımıd arkana[/quote]
biraz da sen başla biz izleyelim:D
[QUOTE=Astatin;113598]biraz da sen başla biz izleyelim:D[/QUOTE]
::: sandıklarımın hepsii yaptım. geriye sandıkları doldurmak kaldı:::
dikkat et çıra yapmasınlar kasaları :) bu efg danası ndanherşey beklenir
dax taban olmadan kısaya ekmek yok süsü veriyolar
Dipler yükseliyor.Burası 42000 43000 45000 geçecek.
Sevgili Seyyah,
VOB 60 Dk'lık takip ettiğim sayım.
[U][COLOR=#ff4400][URL="http://img30.imageshack.us/my.php?image=vob60c.png"][IMG]http://img30.imageshack.us/img30/5039/vob60c.png[/IMG][/URL][/COLOR][/U]
oy anam oy...biz burada 40 takla atalım BJKAS 8.70 TAVAN olsun...
5 ayda 1,16 dan 8,70 neredeyse %800...e bari buraya kadar gelmişken tam 10 kat yapın %1000 olsun...
buna KARTAL uçuşu diyorlar :eek:
[QUOTE=SEYYAH;113608]oy anam oy...biz burada 40 takla atalım BJKAS 8.70 TAVAN olsun...
5 ayda 1,16 dan 8,70 neredeyse %800...e bari buraya kadar gelmişken tam 10 kat yapın %1000 olsun...
buna KARTAL uçuşu diyorlar :eek:[/QUOTE]
bu nasıl bir çıkıştır yhaw..::: spottan nefret etmemin nedeni işte bu hareketler.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;113604]Dipler yükseliyor.Burası 42000 43000 45000 geçecek.[/QUOTE]
herkese selam
gecsin bakalim
[quote=fXci;113609]bu nasıl bir çıkıştır yhaw..::: spottan nefret etmemin nedeni işte bu hareketler.[/quote]
spekten başka kimsede mal yoktur muhtemelen.yani alanlarda çıkış yolunda patır patır silkelenmiştir.herkes benim DYHOL lerime sarıldığım gibi sıkı sıkı malına sarılmaz :::
[quote=fXci;113609]bu nasıl bir çıkıştır yhaw..::: spottan nefret etmemin nedeni işte bu hareketler.[/quote]
aynen.
özellikle seni 5 sene aynı noktada beklettikten sonra bıkıp satmanın ardından 2 haftada %200'ler %300ler...
bırak allasen, uğraşamam spotun lot saymaktan başka işi olmayan spekülatörleri ile.
foreks ve VOB bana yeter. :..:
follow is back :)
pambik..575 den az ciğer kısa
500 den kelle paça kısa az daha...negatif ayrışsak çok süper olacak
shortcular el kaldirsinlar,taniyalim
500 den kısaya devam..bi kazan etli pilav oldu... 1/2 kısayım...
[quote=Astatin;113617]500 den kısaya devam..bi kazan etli pilav oldu... 1/2 kısayım...[/quote]
yafu koala hayvanları bu kadar yirmiymiş arhadaş?lem ordu kazanı dolusu etli pilavı yedin asti:::
hormonlu koala seni :::
bu ne ya daha negatif ayrışcaktık :)
VOB Sistem.
41.550'den açılan shortlar, 41.575'deki Flat Sinyali ile kapatılır. Flat.
[URL=http://img30.imageshack.us/my.php?image=sistemvob30b.png][IMG]http://img30.imageshack.us/img30/6502/sistemvob30b.png[/IMG][/URL]
uzuna devam..
650 üstünde şip şak formasyonu bekliyorum :)
stop 41400 !
diş problemim devam ediyor,otomatik pilota bağlanıp çıkıcam bu gidişle..
Pambık,
Sen BAY SAZAN ın ev yada iş adresini biliyormuydun? şu sistem içeren laptopa bir operasyon yapsal diyorum :)...onları bilmiyosan IP adresi de olur :)
bu arada 575 stop..fil-at