Uzun Katliamı beşlayacak gibi
Printable View
Uzun Katliamı beşlayacak gibi
Bu borsa yeni direnç zor geçer bu hacimle.Sanmıyorum.Bundan sonra short zamanı.Benim beynime de şelale sinyalleri geldi.Kabak kafalı maymun öyle diyor.
[quote=SEYYAH;113700]tut ucundan sen kaldır o zaman :::[/quote]
[URL]http://www.izlesene.com/video/muzik-sinan-ozen-senin-agzini-yerim-ben/719012[/URL]
:..:
[quote=GOKHANFINDIK;113704]Bu borsa yeni direnç zor geçer bu hacimle.Sanmıyorum.Bundan sonra short zamanı.Benim beynime de şelale sinyalleri geldi.Kabak kafalı maymun öyle diyor.[/quote]
sanada aynı şarkı GÖkhancımm
[URL]http://www.izlesene.com/video/muzik-sinan-ozen-senin-agzini-yerim-ben/719012[/URL]
[QUOTE=Astatin;113701]acılımı olsun acısız mı:)[/QUOTE]
yine çaktın lafı ha, acısız :::
full flatos, sistem yamultmaca devam bence mayıs sonuna kadar cacık modda gideriz..
arada ufak atraksiyonlar yaparlar ama yön yatay:..:
Cnn haber geçti Thailand istediği turizm performansını sergileyememiş.Worse than expected yani.Fuhuş turizmi kopmuş burada.Kız yanımda avrupalıya internetten thai parasını dolara çevirmeyi öğretiyor.Peh.
[quote=traderx;113707]yine çaktın lafı ha, acısız :::
full flatos, sistem yamultmaca devam bence mayıs sonuna kadar cacık modda gideriz..
arada ufak atraksiyonlar yaparlar ama yön yatay:..:[/quote]
çakmak değil dostum..eğlenelim diye karşılıklı..yoksa bu vob stresi çekilmez..bu arada acılı mı acısız mı olsun kuru:..::..::..::..:
[quote=temese;113635]sn sazan
bu sayım devam ederse bizi en az 50.000 keser değil mi?
saygılar[/quote]
Sn Temese, ending diagonal 2. dalgada isek,En az %100 hedef çizgisine kadar çıkarız. (Max %161). Şu anda bir triangle oluşumu var gibi, bu nedenler %61 of A çizgisi üstünde kapatmadığımız sürece, %38 geri alma hedefine gitmemiz daha muhtemel. (Bu durumda gelişmekte olduğunu sandığım triangle B dalgası olur ve C ile %38'e gideriz). Bu da ending diag. 2. dalgasını 3 dalgalı bitirir. (Zigzag). Diğer açıdan Triangle bitiminde %61 of A üstüne çıkarsak Bir double three düzeltme görmüş oluruz. (Zigzag ve triangle). Ancak beklentim %61 of A üstüne çıkmadığımız sürece , %38 geri alma seviyelerine gidiş. (38.5 civarı)
Öğrendiğim en önemli şey.İkinci buralara geliş de momentum zayıf.Bu hacimle direnç kırılmaz.Sert düşer buralar.Geceye 825 ten kel kafalı maymun hatrına shortum.
çökecek burası durmaz :)...ya hiç rahat değilim..şu tatil olayı midemi bulandırıyor..bakalım pozu taşıyacakmızyız..
dow un bu açılış performansına burada 42 bin yanmalıydı en azından..
kısa periyotta aldayız ve 41450 altına sarkmadan aşağı oynamak belirsizlik..
ancak geçen haftaki ve öncesindeki yukarı iştahta yoktu bugün,giderek azalıyorda diyebiliriz..
[QUOTE=Astatin;113712]çökecek burası durmaz :)...ya hiç rahat değilim..şu tatil olayı midemi bulandırıyor..bakalım pozu taşıyacakmızyız..[/QUOTE]
ben bugun 500 puvan zararnan flatlaycam senki
[QUOTE=sazan;113710]Sn Temese, ending diagonal 2. dalgada isek,En az %100 hedef çizgisine kadar çıkarız. (Max %161). Şu anda bir triangle oluşumu var gibi, bu nedenler %61 of A çizgisi üstünde kapatmadığımız sürece, %38 geri alma hedefine gitmemiz daha muhtemel. (Bu durumda gelişmekte olduğunu sandığım triangle B dalgası olur ve C ile %38'e gideriz). Bu da ending diag. 2. dalgasını 3 dalgalı bitirir. (Zigzag). Diğer açıdan Triangle bitiminde %61 of A üstüne çıkarsak Bir double three düzeltme görmüş oluruz. (Zigzag ve triangle). Ancak beklentim %61 of A üstüne çıkmadığımız sürece , %38 geri alma seviyelerine gidiş. (38.5 civarı)[/QUOTE]
teşekkür ederim
mbm nerdesin???
[quote=fXci;113714]ben bugun 500 puvan zararnan flatlaycam senki[/quote]
kar-zarar kardeştir.ben hiç zarar etmiyorum diyen kalleştir :::
negatif ayrıştık bu sefer..
[quote=YAVUZHAN;113718]negatif ayrıştık bu sefer..[/quote]
ayrışta gel
pambıkkkkkkk...şu 41300 falan kapayadıya, geceye şort devam ederdik...şincik stresli..djı bu akşam babafingoda yarını kim bilir
kuccuk portfoy ıcın İREZİL bir gündü ::: nezar mezar deydi heral
Geceye atletle short.
yarın tatil olmasa long kalırdım ama yarın bayram.
çarşamba ola hayır ola diyip avantajı cebe koyalım.
flat !
[quote=Astatin;113720]pambıkkkkkkk...şu 41300 falan kapayadıya, geceye şort devam ederdik...şincik stresli..djı bu akşam babafingoda yarını kim bilir[/quote]
bilmiyorum asti son anda pozum neyse ona göre kapatacağım tahtayı :..:
bugün riskli dji babafingo da olabilir bugün olsa bile yarın geri füzefingo moduna girerse bilmiyom yaneee...ya da tam tersi...bugün füzefingo yarın babafingo...netcez bilmiom...
[quote=GOKHANFINDIK;113722]Geceye atletle short.[/quote]
donu taylandlı kıza mı kaptırdın :::
guccuk fortpöy flat gecce 700 yeddiyüz pıvan (-) eski büyü bozuldu 11 gün (+) 12. gün (-) eski
Geceye full longgg değiştirdim kararımı.Spot vob farkı çok oldu.Long time.
bu piaysa çoker dicem çokmedı gider dicem gitmedi demedi demeyın bi cacık olmaz flatingo fulL+fulL
tatile flat.
hiç çekemem yok dow kalktı mı, çöktü mü, çarşamba bizim laleler nereden açar ki buna göre vs streslerini.
caanım bi gece ve akabinde bir gün ve akabinde bir gece daha geçireceğim.
fırsat kaçar, ama fırsat bitmez...
Spot bugün Tcell yüzünden tuhaf kapattı fakat normalde Tcell eksi olmasaydı kapanış daha yüksekten olurdu.
Kısa kalacaklar bir kez daha düşünsünler...
Düşmüyoruz.Dow çoklu dip yapıyor 200 lerde.FUll long..Vob 42200 olabilir.
dolartl çökmüş, parite toparlamış, gold babafingo, şu an pozitif ayrışıyoruz DJ ile...o 3 binlik düşüşün devamı gelmedi gelemedi...şort kalmak sakat ama du bakalım..saat 17:14 de ne olur durum
41600 üstünde kapatıyoruz.Bundan sonra hergece long.Finish kriz.
[quote=hilm;113730]Spot bugün Tcell yüzünden tuhaf kapattı fakat normalde Tcell eksi olmasaydı kapanış daha yüksekten olurdu.
Kısa kalacaklar bir kez daha düşünsünler...[/quote]
TurkceLL eksi değilki +1.33
dji bugun 8400 üstü kapatır
long devam
shortların petroldeki donuşe dikket etmesi lazım
bu yurt dışı göçer demedi demeyin
Show var burada carsamba full long byee.
pambık..bir kısmını kapattım..biraz şortu ise sakladım...çarşola hayrola...
[quote=GOKHANFINDIK;113738]Show var burada carsamba full long byee.[/quote]
bayat bi ekspri ama çarşamba çarşafa dolanır hatırlatırım :..::..:
iyi bayramlar,iyi tatiller !
dow un 2 günlük performansı belirler çarşamba açılışını,bu gece + kapaması yüksek ihtimalde yarın ?
o yüzden uzunları kapayıp flat !
ne demişler fırsat kaçar ama bitmez :)
tuttum bu sözü..
Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın ...yılanların ve kel kafalı maymunun hatrına uzun devam .... ralli ralli ralli ralli ralli (normalde üç defa ralli yazardım şimdi içimden geldi beş defa yazdım demekki sağlam ralli olacak ..:D:D:D hahahhahah ) ...
vay anasını ... :D:D:D hahahahhahah
[QUOTE=selçuklu;113441]projeksyonu değiştirdim .. yeni tepe görecez bence ... oradan çöküş başlayacak daha şelale başlamadı yani ...
ahanda graf .. hala yükseliş kanalı içindeyiz... :D:D:D ..
[URL=http://img30.imageshack.us/my.php?image=adszluz.jpg][IMG]http://img30.imageshack.us/img30/65/adszluz.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
[QUOTE=selçuklu;113628]ralli ralli ralli ... :D:D:D
[URL=http://img30.imageshack.us/my.php?image=adszvus.jpg][IMG]http://img30.imageshack.us/img30/8718/adszvus.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]