benim tahminim ... yarın +1000 puan gap var ..güniçi gel git falan ... kapanış + 1500 olur ..
Printable View
benim tahminim ... yarın +1000 puan gap var ..güniçi gel git falan ... kapanış + 1500 olur ..
güzelim çıkışı tatile getirdiler... bize mama yok yani... yatayda devam edecekmiyiz düşecekmiyiz daha çıkacakmıyız...gap olacakmı...zor iş valla..
[QUOTE=selçuklu;113833]benim tahminim ... yarın +1000 puan gap var ..güniçi gel git falan ... kapanış + 1500 olur ..[/QUOTE]
tahmin için erken selçuklum...gün olur devran döner...sen yinede çal kavalı..:p
[QUOTE=QUEEN;113835]tahmin için erken selçuklum...gün olur devran döner...sen yinede çal kavalı..:p[/QUOTE]
kaval çalmıyorum... shortta olan arkadaşlar var ayıp olmasın diye ... kaval çalarsam tavandan açarız .. hahahahhahahha :D :D :D
dolara bakmak lazım olası eksi açılışta dolar 155xxler altıdaysa yine borsalar yukarı döner..
[quote=VOBiX;113823]Tühh sana yazıklar olsun. .dng Forumda koala görünümlü yılan beslemişiz de haberimiz yokmuş. Demek parayı bulur bulmaz bizi satma peşindesin..boks.[/quote]
aynen:..::..:
dow bu akşam süpriz yapacak gibi duruyor
[quote=okansak;113839]dow bu akşam süpriz yapacak gibi duruyor[/quote]
derken??? 83xx mi 87xx mi
[QUOTE=Astatin;113841]derken??? 83xx mi 87xx mi[/QUOTE]
dow kapanış tahminim 8675.75 kayıtlara geçsin .. üüüüüüğğüüüüüüğğüüüü
[quote=Astatin;113841]derken??? 83xx mi 87xx mi[/quote]
bayram delılığı yaptım ve kısa gırdım o yuzde taraflı değılım
dunu denegeleyelım yeter
yoksa cezamız neyse odeyeceğız
Kavalı fülütü bilmem ben.Borsa herşey olur.Birşey anlatıyım size.Bugün bbc world kanalı tüm dünyaya bizi geçti.Türkiyede işsizlik yüzde 15 miş.Bir kadın türk çıkmış 15 gündür elektriğimiz kesik diyor.Bunu tercüman twenty days dedi.Yani 20 gün şeklinde tercüme etti.Aslında İstanbul always(daima)pahalı imiş.Herkes İstanbuldan kaçıp evine dönüyormuş.Aynı olay İzmirde de gerçekleşmeye başlamışmış.İnsanlar kiralarını bile ödeyemez hale gelmişmiş.Bütün dünyaya duyurdular bugün.Her saat başı.Sanırım Newyork bankerleri ve İngiliz bankerleri Rockfeller falan bizi iyice köşeye sıkıştırmak istiyor.Çok kurnaz oyunlar oynanıyor.Bugün bizi üçüncü sınıf ülke gibi gariban semtlerin yerlerini çekerek gösterdiler dünyaya.Çok dikkatli olmalıyız bu köpeklere karşı.
DOW dada DAX dada tepede kolbastı var..ya pis dönecek ya pis gidecek...dow kapanış tahminim 8399.99 kayıtlara geçsin
[quote=Astatin;113845]DOW dada DAX dada tepede kolbastı var..ya pis dönecek ya pis gidecek...dow kapanış tahminim 8399.99 kayıtlara geçsin[/quote]
LONG stopları patlatıyorlar önemli bişey deeel :p
yarında bizimkini patlatmasınlarda :::
bugün açık olacaktık tam da DAX ta 5.000 yanışı bizim açık olduğumuz saate denk gelecekti.ne güzelde LONG cover yapardık.ah ah bizde şans yok :o
doğruyu söylemek gerekirse bende az eksi açılacağımızı tekrar yukarı gideceğimizi düşünüyorum.Kurban bayramıydı sanırım ben kısa girmiştim borsalar 3-4 gün acayip ralli yapmıştı forumlarda tavan açılır yazıyorlardı çok sıkılmıştım ama son gün dow düştü ben 200 puan alarak kısayı kapamıştım ordan roketlemişti yukarı..ama şimdi bir fark var sistemler sat idi şimdi alda..
[quote=QUEEN;113847]doğruyu söylemek gerekirse bende az eksi açılacağımızı tekrar yukarı gideceğimizi düşünüyorum.Kurban bayramıydı sanırım ben kısa girmiştim borsalar 3-4 gün acayip ralli yapmıştı forumlarda tavan açılır yazıyorlardı çok sıkılmıştım ama son gün dow düştü ben 200 puan alarak kısayı kapamıştım ordan roketlemişti yukarı..[/quote]
Hayır 41600 üstünde kapattığımız için burası yeni yüksek yer istiyor anlamına geliyor.Bence açılış 42300 42500 arası olacak.Ondan sonra 50000 görecez.Kriz sanırım herkes tepki dedikçe bitiyor.Bunu böyle anlamamız lazım artık.Korku salınmış çoğuna.Bundan sonra geceleri long zamanı.Eksi açmayız eksi de kapatmayız tahminim bu.Hem vob 1000 altta.Fark 600 e düşüyor düşerken spot.42300 500 diyorum.Yüksek ihtimal böyle olacak.Düşük ihtimal 42000.Ama 41500 falan bence imkansıza yakın.Teknik öyle diyor.Dow eksi bile olsa artı açacaz.42300 diyorum.Ama 41600 altı her kapanışta geceye short kalırım.Üstünde de long kalacağım diye söz vermiştim öyle yaptım.41400 41700 arasında oluşan hacim tam bakmadım ama 2 gün de sanırım 500 milyon tl falan vardır.Yüksek hacim oluşan bölge geçildi ve üstünde kapandı.Long zamanı artık.Ben yarın yolda olacam gibi seansa yakın.I am going to PATTAYA
......Bugünden başlayarak, zaman hedefimize doğru yaklaşık 2 ila 3 hafta daha var. Bu süreyi bir boğa bayramı olarak geçirme ihtimalimiz kuvvetlendi. Boğa bayramı bitiş tarihini ise [B]31 Mayıs-12 Haziran[/B] kritik zaman bölgesi olarak tahminlerimize ekliyoruz.
[URL]http://blog.borsanaliz.com/[/URL]
en son 8600 ü denediğinde dow 9000 olacak, biz 50.000 olacağız naraları atılmıştı.. sonra n'oldu..:) ve yine aynı tablo..:..: 1 ay gibi kısa bir sürede bankalar ikiye üçe katlamış, endeks hiç düzeltmesiz 15.000 puan çıkmış... hee 50.000 olacağız, hatta 50 kesmez 80-100 olacağız..:..::..:
[quote=VOBiX;113820][IMG]http://i44.tinypic.com/3346l4y.jpg[/IMG][/quote]
bak bak bende birşeyler ekledim :::
[IMG]http://i42.tinypic.com/2rfgaag.png[/IMG]
[URL]http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=Turkiye__AB_ticareti_coktu&tarih=19.05.2009&Newsid=239129&Categoryid=2[/URL]
bayram arasına güvenemedik ama dow duble yapacak gibi..
sabah 42250 çanağı açılış gabiyle kapanır bu gidişle.
pazartesi günkü isteksizlik yarın devam edermi onuda günün 2.yarısı görebiliriz ancak..
Arkadaşlar herkese merhaba, son yazılanları okudum da ben de görüşlerimi ileteyim. Biz ne kadar kabul etmesek de yabancıların özellikle batının gözünde biz 3. dünya ülkesiyiz. Çünkü burada insan verilen değer sıfır. Her konuda insanımız hakkını arayamıyor. Ama onlarda ne kadar eleştirsek de insana değe veriliyor, birey herşeyin önünde. Haksızlığa uğrayan insan şirketleri dava edip milyon dolarlarca tazminat kazanabiliyor. Biz de ise dava açmaya bile üşeniyorsunuz, yıllarca sürecek ve sonunda şaka gibi miktarlar kazanacağınız davaları açmak gereksiz olacaktır. Şirketlerimiz tüketicilere değer vermiyor, çalışanlara değer vermiyor. Trafikte birbirimize değer vermiyoruz sonra da millet bize değer versin diye bekliyoruz. 2 yıllık karına özelliştirilen telekom, özelleştirilene kadar her yıl karının %30 unu yatırıma aktarırken özelliştirildikten sonra karının %7 sini yatırıma aktarmaya başladı. Hani özellişterme verimlilik yaratırdı?
Dunyanın en pahalı ve en yavaş internetini kullanıyoruz. Sonra hızı 8Mps ye çıkardık diye kampanya yapıyorlar ve bizim salak basın da ustune atlıyor. Parantez içinde 15 GB lık adil kullanım diyorlar. Ya bunlar bizi gerçekten keriz sanıyor. O doany midir nedir onun da ona bunu peşkeş çekenlerin de yatacak yeri yok. Millet figer optik kablolarla bizim 1000 katımız hızında veri çekiyor. Avrupada sokak lambalarına wireless bağlanıyor, biz de Telekom wi-fi tarifesi çıkararak wirelesi de ücretlendirme peşine düşüyor. Biz daha çok ağlarız. Malesef bütün çürümüşlüğün altından da siyaset çıkıyor. Şahsi fikrim bu siyaset temizlenmedikçe bizi bir 50 yıl daha AB rüyası ile
uyuturlar...
[URL="http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=192775&interstitial=true"]http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=192775&interstitial=true[/URL]
[URL="http://www.ttnet.com.tr/web/123-455-1-1/tr/evde_ttnet/ucretler/ttnet_adsl_ucretleri"]http://www.ttnet.com.tr/web/123-455-1-1/tr/evde_ttnet/ucretler/ttnet_adsl_ucretleri[/URL]
Söylenecek bır şey yok
bu saatten sonra olağanüstü bır değişklik olacağını beklemek yersız
yarın kısacılar ıçın kotu bır gun olacak %90
dow 9000 nı gormeden rahalamayacağız
bakalım ne kadar ceza kesecekler
dowa vermeleri gerke artık
[quote=okansak;113859]Söylenecek bır şey yok
bu saatten sonra olağanüstü bır değişklik olacağını beklemek yersız
yarın kısacılar ıçın kotu bır gun olacak %90
dow 9000 nı gormeden rahalamayacağız
bakalım ne kadar ceza kesecekler[/quote]
gab e karşı antrenmanlı değilsin galiba hemşerim :)
en fazla 650 gab yersin 42500 den başlar işlemler.
enseyi karartma sabaha çok var..
[quote=enorton;113856]Arkadaşlar herkese merhaba, son yazılanları okudum da ben de görüşlerimi ileteyim. Biz ne kadar kabul etmesek de yabancıların özellikle batının gözünde biz 3. dünya ülkesiyiz. Çünkü burada insan verilen değer sıfır. Her konuda insanımız hakkını arayamıyor. Ama onlarda ne kadar eleştirsek de insana değe veriliyor, birey herşeyin önünde. Haksızlığa uğrayan insan şirketleri dava edip milyon dolarlarca tazminat kazanabiliyor. Biz de ise dava açmaya bile üşeniyorsunuz, yıllarca sürecek ve sonunda şaka gibi miktarlar kazanacağınız davaları açmak gereksiz olacaktır. Şirketlerimiz tüketicilere değer vermiyor, çalışanlara değer vermiyor. Trafikte birbirimize değer vermiyoruz sonra da millet bize değer versin diye bekliyoruz. 2 yıllık karına özelliştirilen telekom, özelleştirilene kadar her yıl karının %30 unu yatırıma aktarırken özelliştirildikten sonra karının %7 sini yatırıma aktarmaya başladı. Hani özellişterme verimlilik yaratırdı?
Dunyanın en pahalı ve en yavaş internetini kullanıyoruz. Sonra hızı 8Mps ye çıkardık diye kampanya yapıyorlar ve bizim salak basın da ustune atlıyor. Parantez içinde 15 GB lık adil kullanım diyorlar. Ya bunlar bizi gerçekten keriz sanıyor. O doany midir nedir onun da ona bunu peşkeş çekenlerin de yatacak yeri yok. Millet figer optik kablolarla bizim 1000 katımız hızında veri çekiyor. Avrupada sokak lambalarına wireless bağlanıyor, biz de Telekom wi-fi tarifesi çıkararak wirelesi de ücretlendirme peşine düşüyor. Biz daha çok ağlarız. Malesef bütün çürümüşlüğün altından da siyaset çıkıyor. Şahsi fikrim bu siyaset temizlenmedikçe [B]bizi bir 50 yıl daha AB rüyası ile [/B]
[B]uyuturlar...[/B]
[URL]http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=192775&interstitial=true[/URL]
[URL]http://www.ttnet.com.tr/web/123-455-1-1/tr/evde_ttnet/ucretler/ttnet_adsl_ucretleri[/URL][/quote]
[COLOR=blue] [/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=blue][B][I]Bence Türkiye 2020 de AB üyesi olacak[/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[B][I][SIZE=4][COLOR=#0000ff][/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[COLOR=black]Bu yazı burda kalsın,,,, 2020 de bakarım artık... :..::..::..::..:[/COLOR]
[quote=atlascepkenli;113757]bugün fazla uğraşamadım,,, 525 den long,,, 875 den kapatmaya çalıştım olmadı,,,, çarşamba ya ,, long kaldım fulling,,,,,,,,,,, :D
kendimi iyi hissetmek için grafik le uğraştım,,,,, dji nin yeni bir yükseliş trendine girdiğine inandım,,, :D
[URL="http://img190.imageshack.us/my.php?image=cvovob.png"][IMG]http://img190.imageshack.us/img190/428/cvovob.png[/IMG][/URL][/quote]
ewet,,, trend aralığımız iyi çalıştı,,,,,,,,, :D ,,,,,, dow 2 ileri 1 geri yaparak,,,, 8900 lere gider artık,,,,,,, biz de o zaman zirve yaparız,,,, sanırım fibo zaman çizgilerine bakarak bu tarihin aşşa yokarı 26 mayıs olabileceğini kestirebiliriz,,,,,,,,, :rolleyes: ,,,,,,,,, ondan sonra tekrar aşağı ,,, 2 geri 1 ileri :cool: belki de 3 haziran,,,,,, büyük bir gündür,,, ben demiyorum fibonacci diyor,,,,,,,,,,:p
[B]Formula
[COLOR=red]R4[/COLOR] PP + RANGE * 3 C + RANGE * 1.1/2 44617
midpoint 44104
[COLOR=red]R3[/COLOR] PP + RANGE * 2 H + 2 * (PP - L) C + RANGE * 1.1/4 43592
midpoint 43079
[COLOR=red]R2[/COLOR] PP + RANGE C + RANGE * 1.1/6 42567
midpoint 42388
[COLOR=red]R1[/COLOR] 2 * PP - L C + RANGE * 1.1/12 42208
midpoint 41875
[COLOR=blue]PP 41542[/COLOR]
midpoint 41363
[COLOR=red]S1 [/COLOR] 2 * PP - H C - RANGE * 1.1/12 41183
midpoint 40850
[COLOR=red]S2[/COLOR] PP - RANGE C - RANGE * 1.1/6 40517
midpoint 40004
[COLOR=red]S3 [/COLOR] PP - RANGE * 2 L - 2 * (H - PP) C - RANGE * 1.1/4 39492
midpoint 38979
[COLOR=red]S4[/COLOR] PP - RANGE * 3 C - RANGE * 1.1/2 38467
[COLOR=red]20 MAYIS 2009 ÇARŞAMBA İÇİNDİR[/COLOR] [/B]
pivotlara bakınca fdji bozmazsa,,, işi,,,,,, 43075 e gelebiliriz,,,,,,:D, fuçırlar illaki bozacak diye bekliyorum
altın orana ilgi duyanların izlemesini tavsiye ederim.
[url]http://www.vimeo.com/3414223[/url]
biz kapanırken FDOW [B]8.346[/B] imiş...sabah açılışı aradaki farka bakarak yaparlar artık...
LONG lar için bugün kapalı olmamız talihsizlik oldu biraz.hazır DAX 5.000 FDOW 8.550 yapmışken kötü oldu.
[quote=SEYYAH;113868]biz kapanırken FDOW [B]8.346[/B] imiş...sabah açılışı aradaki farka bakarak yaparlar artık...
LONG lar için bugün kapalı olmamız talihsizlik oldu biraz.hazır DAX 5.000 FDOW 8.550 yapmışken kötü oldu.[/quote]
cık..sadece ona bakmaz..trend.yön olayı...mesela fdow 8399 olsun sabah, bizim burası eksi açar..ancak buralarda olursa tahminim 500-600 gap yapacağı.... ancak herkes de uzayı gösteriyor yawww. herkes son bir çıkış olacak diyor herkes..baksana ben bile demişim farkında olmadan 700 gap falan :)...du bakalım fıçır ola hayrola..fdj 8400 altı olursa, bu kısalar yaşar..
ahada pambık kaldı 44 puancık :)
Çekik gözlüler ne yapacak acaba ben iyi görmüyorum onları haberler kötüydü kodakın karı,bankanın karı vs.
fdji için 8400 kadar problem yok
longlar için
yavaş yavaş çıksın
uçanda kaçanda gözüm yok
düzeltmesini yapsın
long olmayanlara fırsat versin
[QUOTE=truva;113872]fdji için 8400 kadar problem yok
longlar için
yavaş yavaş çıksın
uçanda kaçanda gözüm yok
düzeltmesini yapsın
long olmayanlara fırsat versin[/QUOTE]
Hocam gözünü seveyim 10 haftadır çıkıyoruz yavaşımı kaldı.
pazartesi akşamki bizim vadelinin isteksizliğini (dow hızlıbir şekilde +1 in üzerine atarken bize veriyolardı) de göz önünde tutarsak.. fdow -0,50 ve daha aşağı olursa bence aşaya gap olur... diye düşünüyorum
[QUOTE=GOKHANFINDIK;113805]Seni calistiriyorlardir hakkini aliyorsundur.Ya ben calisip da verdikleri parayi gorse idin
.Hatirlatma bana o gunleri.O yuzden cok calismak guzeldir.hic 150 ytl ye calisan 4 sene once aranizda varmi?Asgari ucret o zaman 300 lira falandi.Hatta patron ben kimseye izin kullandirmadim burada ilk defa sen kullaniyorsun hem de 150 lira aliyorsun dedi.1 gun iznimi cok gordu.Hem de 150 lira da vermemis daha onceden kimseye.Ellerinde 2 tane koca koca damacana ile gezmek eglence vermiyordu.Binalara su goturuyordum.Koca sitenin suyu benim ellerimde idi.Ama 150 lira da olsa hayati ogrenmek gerekli idi ve benim 150 liraya ihtiyacim vardi.O yuzden cok calis ve ogren.Ileride de patronmusun bilmiyorum ama ileride olursan zulm etme isciye.Biz hep zulm gorduk.Yapacak birsey yok.Ama biz yine iyi imisiz orada.Bu taylanttaki zulm daha pislik.Jiplerle gezenler ve sabahlara kadar et parcalayanlar var burada.Bu yuzden dunyaya tapmak isime gelmiyor.Masalllll.Hadi kolay gelsin.[/QUOTE]
şu an belki çok çalışmamın karşılığını alıyorum, ama alamadığım zamanlarda oldu gökhan. askeri ücrete ,sigorta v.s. yok çalıştığım dönemlerde oldu.. ki maddiyat yönünden çok rahat bir çocukluk geçirdim ben.. babamın inşaat şirketi vardı.. evler, arsalar, arabalar v.s. gani... sonra ben lisedeyken işleri bozuldu babamın ve iflas etti.. o kadar mal mülk herşey gitti bir anda, oturduğumuz eve kadar haciz geldi.. babamın sağlığı bozuldu, herşey bir anda tersine dönmüştü.. keşke senin gibi çocukluğumda öğrenseydim hayatın o yüzünü de gençlik yıllarım heba olmasaydı..
ben üniyi kazandığım halde okuyamadım yaşadığımız sıkıntılardan dolayı.. yaz tatillerinde ünide okuyan arkadaşlar geldiğinde bahaneler uydurur gitmezdim yanlarına, çünkü onların üni anılarına tahammül edemiyordum..üüü daha sonra üni sınavlarına tekrar girdim ve binbir zorluklarla bitirdim... saat 4'e kadar işte çalışıyordum.. saat 4'den sonra üniye gidiyordum(2.öğretimdi) ve akşam eve gelmem saat 9'u buluyordu.. o saatten sonra mutfağa girip yemek hazırlıyorum v.s. ve gece 2-3 e kadar ders çalışıyordum.. (ki bu yıllarda sorumlu olduğum yüzlerini birkaç saat görebildiğim, yada göremediğim bir eşim ve bir de oğlum vardı)
o sıkıntılı yılları unutmadım, unutamam.. kimisine fırsatlar altın tepsiyle sunuluyor, kimisi de tırnaklarıyla kazıyarak geliyor biryerlere işte..
Atlas Çenen düşmüş bakıyorum.. :D Deplasmanda fazla takılma derim anladın sen onu ...
[quote=BOSNALI;113877]Atlas Çenen düşmüş bakıyorum.. :D Deplasmanda fazla takılma derim anladın sen onu ...[/quote]
WAY,,, seni buralarda görmek,,,,,,,,, Kırmızı kar mı yağacak ne!!!!! :D:D:D
Yaw napalım,,,,!!!! İznin bitmesine az kaldı,,, zaten,,, ekran izlerken gırgır şamata yapıyorum işte,,,,,,,,, kendi kendime,,,, zaten kafama göre birini bulamadım,,, bi dene tolgam var,,, takılıoz,,,,
Buraya geldim geleli uzun diom ,, kimse sallamıyo zaten,, yazmıcam bi daha ;)
[QUOTE=jerfin;113875]şu an belki çok çalışmamın karşılığını alıyorum, ama alamadığım zamanlarda oldu gökhan. askeri ücrete ,sigorta v.s. yok çalıştığım dönemlerde oldu.. ki maddiyat yönünden çok rahat bir çocukluk geçirdim ben.. babamın inşaat şirketi vardı.. evler, arsalar, arabalar v.s. gani... sonra ben lisedeyken işleri bozuldu babamın ve iflas etti.. o kadar mal mülk herşey gitti bir anda, oturduğumuz eve kadar haciz geldi.. babamın sağlığı bozuldu, herşey bir anda tersine dönmüştü.. keşke senin gibi çocukluğumda öğrenseydim hayatın o yüzünü de gençlik yıllarım heba olmasaydı..
ben üniyi kazandığım halde okuyamadım yaşadığımız sıkıntılardan dolayı.. yaz tatillerinde ünide okuyan arkadaşlar geldiğinde bahaneler uydurur gitmezdim yanlarına, çünkü onların üni anılarına tahammül edemiyordum..üüü daha sonra üni sınavlarına tekrar girdim ve binbir zorluklarla bitirdim... saat 4'e kadar işte çalışıyordum.. saat 4'den sonra üniye gidiyordum(2.öğretimdi) ve akşam eve gelmem saat 9'u buluyordu.. o saatten sonra mutfağa girip yemek hazırlıyorum v.s. ve gece 2-3 e kadar ders çalışıyordum.. (ki bu yıllarda sorumlu olduğum yüzlerini birkaç saat görebildiğim, yada göremediğim bir eşim ve bir de oğlum vardı)
o sıkıntılı yılları unutmadım, unutamam.. kimisine fırsatlar altın tepsiyle sunuluyor, kimisi de tırnaklarıyla kazıyarak geliyor biryerlere işte..[/QUOTE]
Herkesin hayatı ayrı bir roman
Allah hiç kimseyi gördüğünden aşağı düşürmesin...
[quote=jerfin;113850]en son 8600 ü denediğinde dow 9000 olacak, biz 50.000 olacağız naraları atılmıştı.. sonra n'oldu..:) ve yine aynı tablo..:..: 1 ay gibi kısa bir sürede bankalar ikiye üçe katlamış, endeks hiç düzeltmesiz 15.000 puan çıkmış... hee 50.000 olacağız, hatta 50 kesmez 80-100 olacağız..:..::..:[/quote]
o naraları atanlardan biri de sendin diye hatırlıyorum ama... :..:
bu arada çağrımıza kulak verip avatarı "düzelttiğin" için teşekkür ederiz cümletencek. :D
herkese günaydın... marakes nerelerde yaw, yazmıyor bir süredir.
bi sıkıntısı yok inşallah.
Arkadaşlar günaydın hayırlı işler.bol kazançlar