Gunaydın boL ve BereketLi kazançLar
Printable View
Gunaydın boL ve BereketLi kazançLar
[QUOTE=temese;113880]Herkesin hayatı ayrı bir roman
Allah hiç kimseyi gördüğünden aşağı düşürmesin...[/QUOTE]
Sn.Temese sizi burada görmek çok güzel.Hoşgeldiniz! +.
Bu arada unuttuk yav. Forumun güzel insanları hepinizede günaydın!
Günaydın Arkadaşlar Bol Kazanclar
[QUOTE=AMON RA;113884]Sn.Temese sizi burada görmek çok güzel.Hoşgeldiniz! +.[/QUOTE]
Sağolun teşekkür ederim
bir süredir izlemedeyim
çok fazla katkı yapacak vaktim olmuyor
herkese günaydın
42300 cıvarında bir dengelenme sonrada aşağıya kayma bekliyorum, Günaydınlar...
gut mornik VOBORSA,
açılış beklediğimden iyi oldu...tabii devamı gelecek mi asıl soru bu...izleyelim bakalım...
haftanın geri kalanı güzel geçer inşallah hepimiz adına...
[QUOTE=atlascepkenli;113862][COLOR=blue] [/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=blue][B][I]Bence Türkiye 2020 de AB üyesi olacak[/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[B][I][SIZE=4][COLOR=#0000ff][/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[COLOR=black]Bu yazı burda kalsın,,,, 2020 de bakarım artık... :..::..::..::..:[/COLOR][/QUOTE]
[URL=http://resimyukle.net/showpic-17007/ads__305;z.jpg][IMG]http://resimyukle.net/thumb-17007.jpg[/IMG][/URL]
:D:D:D:D:D:D:D:D
günaydın,hayırlı işler !
mevcut durumda 43000 civarında olmamız lazım sanki
ben mi yanlış hesaplıyorum
[quote=truva;113892]mevcut durumda 43000 civarında olmamız lazım sanki
ben mi yanlış hesaplıyorum[/quote]
en doğru hesap piyasanın yaptığıdır... bu arada 575 den deli kısa yaptım ek olarak..maliyet çıktı 42275 e....pis düşeceğiz istiyorum..şelle şelale..şelale..kahrolsun ralli yaşasın şelale....şelale hakkımız söke söke alırız.. yılanlara ölüm :):..::..:... 7 yılan dili toplayan cennete gider derdik küçükken :)
Bu fiyata bakarak be sadece PY nin kesinlikle long olduğunu düşünüyorum. PY shorta dönmezse biz düşmeyiz bi süre
[quote=Astatin;113893]en doğru hesap piyasanın yaptığıdır... bu arada 575 den deli kısa yaptım ek olarak..maliyet çıktı 42275 e....pis düşeceğiz istiyorum..şelle şelale..şelale..kahrolsun ralli yaşasın şelale....şelale hakkımız söke söke alırız.. yılanlara ölüm :):..::..:... 7 yılan dili toplayan cennete gider derdik küçükken :)[/quote]
,
Bunu sistem demiyor heralde dostum histem lemi takılıyoz artık ?üüü :..:
[URL="http://img269.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1q.jpg]"][URL=http://img269.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1q.jpg][/URL][IMG]http://img269.imageshack.us/img269/8189/screenhunter1q.jpg[/IMG][/URL]
kırmızı ve yeşiller realize ve tekrar çıkış yerlerini gösterir ana trend aşağıdaki mavi çizgi ve oklardır.
bolinger üst banttan taşarak başladık işlemlere..
günün kalanında amerikan future larından,avrupadan ne kadar destek göreceğiz bakalım?
bol ve bereketli günler...lelele
üüüüüü[quote=SaNCaKTaR;113895],
Bunu sistem demiyor heralde dostum histem lemi takılıyoz artık ?üüü :..:[/quote]
özelden soran diğer arkadaşlarada dedim..sistem 41225 de al verdi sonrada bişi vermedi...ama ben histemle kısaladım..histemle girilen lanetten histemle çıkılabilir..yada külliyen ceza ödenir :( üvvvvvvvüüüüüü
fdow burdan dönmeli.
o dönecek de, bizim "ağır" abiler ne yapacaklar bakalım.
astı 42800 gorsun sonra ne istersen yap
42.550 short.
astatin, şu bedduayı bi tazelesek diyorum. :D
[quote=Astatin;113899]üüüüüü
özelden soran diğer arkadaşlarada dedim..sistem 41225 de al verdi sonrada bişi vermedi...ama ben histemle kısaladım..histemle girilen lanetten histemle çıkılabilir..yada külliyen ceza ödenir :( üvvvvvvvüüüüüü[/quote]
aman ödeme ben ödüyorum yeterınce inş bol kazanırsınız..
Herkese günaydın cumadan sonra ilk mesai herkese bol kazançlar.
[quote=unlimitted;113900]fdow burdan dönmeli.
o dönecek de, bizim "ağır" abiler ne yapacaklar bakalım.[/quote]
o ağır abileri bilem ama burdan dönemzse ben baya hafifleyeceğim..42275 ort ile ful şortum...çok zamandır ilk kez ful şortum..neden derseniz, herkes uzayı gösteriyor...dergiler, mb başkanı, bloomberg, analistler, forumlar..hatta krizin bittiğini söyleyenelr de var...her durumda bi düzeltme yap be kardeşim yaw....waşşş.tırmıyor değilim..ama tırsarak yaptığım işlemlerin %80 ninde kat etmişimdir..adamların olayı bu, herkes en rahat işlem yaparken arkadan dolan iki puanı al...tırsss tırssss...kahrolsun yılanlar:D
:..:[quote=unlimitted;113902]42.550 short.
astatin, şu bedduayı bi tazelesek diyorum. :D[/quote]
ayıp ettin....
Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve bir o kadar patavatsız bir düşüş istiyorum VOB da...41500 ün altındaki her kapanış bu tanıma uyar...eüzüüüüü...:..:
[quote=Astatin;113905]o ağır abileri bilem ama burdan dönemzse ben baya hafifleyeceğim..42275 ort ile ful şortum...çok zamandır ilk kez ful şortum..neden derseniz, [B]herkes uzayı gösteriyor...dergiler, mb başkanı, bloomberg, analistler, forumlar..hatta krizin bittiğini söyleyenelr de var[/B]...her durumda bi düzeltme yap be kardeşim yaw....waşşş.tırmıyor değilim..ama tırsarak yaptığım işlemlerin %80 ninde kat etmişimdir..adamların olayı bu, herkes en rahat işlem yaparken arkadan dolan iki puanı al...tırsss tırssss...kahrolsun yılanlar:D[/quote]
daha güzel mal kitleme ortamı bilen beri gelsin... :..:
Piyasaların Kapalı Olduğu Dönem İçerisinde ABD'de Bank Of America'nın Rahatlıkla Borçlanabilmesi ve ABD'li Bankaların TARP Fonlarını Ödeme Planları Piyasalarda Sert Yükselişler Sağladı.
barutu çok erken bitirdiler gibi..?
ters/yüz olursak bugün kısa açanlar paraya para demez :)
heyecan yok ayular...fiyatlar sadece üst boll banda geri geldi..sistemin sat verdiği falan yok...ama mutluyuz....kaptan vob sola mı çekiyor ne..negatif mi ayrışıyor ne
gökan olsaydı full şort baskı var derdi..
[quote=YAVUZHAN;113913]barutu çok erken bitirdiler gibi..?
ters/yüz olursak bugün kısa açanlar [COLOR=red]paraya para demez[/COLOR] :)[/quote]
dimi dimi..torunlarıma anlatırım en yükseğin 1 altından şort yapardık biz zamanında ey gidi eyyy diye :)..yok yok sistem hala sat vermedi..42100 altına gelmedikçede verecek gibi durmuyor..ama bir negatif ayrışma seziyorum dışarıdan..
Ayrışda gel yavuzum hanım :)
42400 üstünde shortlar dikkat etmeli bence
imkb100 için 343xx üstüne atarsak kesinlikle long devam ederim
sabah açılışla 42525 den yarısını verdim uzunların...
kalan yarıyla sistemi bekliyorum... şu an alda...
sat verene kadar devam yarım uzuna......
10 yıllık usd bono yukselmeye başladı
parite iyi
petrol iyi
burdan donerse piyasa asti ne derse yaparım
[quote=Astatin;113916]dimi dimi..torunlarıma anlatırım en yükseğin 1 altından şort yapardık biz zamanında ey gidi eyyy diye :)..yok yok sistem hala sat vermedi..42100 altına gelmedikçede verecek gibi durmuyor..ama bir negatif ayrışma seziyorum dışarıdan..
Ayrışda gel yavuzum hanım :)[/quote]
benim sistem pztesi den beri alda ancak tatil ve dow un kritik seviyelerde olması sebebiyle long kalamadık..
kısa için 41900 altını görmem lazım.ancak pazartesi günü son günlerin aksine bariz bir iştah eksikliği vardı piyasada.genelde dow un iyi kapatacağını önceden fiyatlardı oda olmadı.
izliyoruz bakalım..
Long devam...
[quote=Astatin;113916]dimi dimi..torunlarıma anlatırım en yükseğin 1 altından şort yapardık biz zamanında ey gidi eyyy diye :)..yok yok sistem hala sat vermedi..42100 altına gelmedikçede verecek gibi durmuyor..ama bir negatif ayrışma seziyorum dışarıdan..
Ayrışda gel yavuzum hanım :)[/quote]
buyuk hareketler oncesi hep yapıyolar boyle 300 400 500 asagı verip sonra kaldırıyolar bugunki gibi
Hayranım bu PY ye, göz göre göre mal yediriyorlar. BJKAS ye saldıranlara da anlam veremiyorum, şu aralar tavan tavan gidiyor, mal aldınız diyelim sonra taban taban gitti, elinizde kalır o mallar, isterseniz 2 den isterseniz 4 den almış olun...
42450 üstünde günlük kapanışlar yeni zirve görebiliriz işareti olur..
ancak gab le başlayan günlerden korkarım..
birde dow un ortalamaları çıtayı epey yükseltti son 2 günlük performansıyla.8300 ve 8170 seviyeleri hareketin devamı için mutlak korunmalı..öngörüm dow un 8170 altında kapanışlar yapmadığı sürece bizde 40 bin üzeri seviyelerde kalırız.ne zaman haftalık ortalama aşağı geçilir bizde 40 binlere veda ederiz şeklinde..
sistemi olanlar sinyal gediğinde anlık formada haber verirseniz ....
burdakilerede yön bulmada yardım edersiniz