-
Dünkü "bizim ülkede bireye değer verilmiyor" yazıma ek;
[URL="http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=11661541&yazarid=82&tarih=2009-05-16"]http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=11661541&yazarid=82&tarih=2009-05-16[/URL]
Gerçekten yazık...
-
[quote=Astatin;113967][B]1 lot uzasana[/B]...eğer 39000 a gelirse sonra zararını telafi eder üstüne de 1 kontrat veririm :) ama [B]pambık seni vurmak için adam tutabilir [/B]:)[/quote]
1 lot kısalsın yohsam topuğuna sıktırırım :::
pazartesiden kalma antika LONG larım duruyor .kom
-
selam bol kazançlar .... 0 işlem uzun devam .... haftaya falan kısa poz açıp uzlaşacam ama ... haziran vadede ... projeksyon belli ... hahahhahahha :D:D:D
[QUOTE=selçuklu;113441]projeksyonu değiştirdim .. yeni tepe görecez bence ... oradan çöküş başlayacak daha şelale başlamadı yani ...
ahanda graf .. hala yükseliş kanalı içindeyiz... :D:D:D ..
[URL=http://img30.imageshack.us/my.php?image=adszluz.jpg][IMG]http://img30.imageshack.us/img30/65/adszluz.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
-
[quote=SEYYAH;113969]1 lot kısalsın yohsam topuğuna sıktırırım :::
pazartesiden kalma antika LONG larım duruyor .kom[/quote]
725 1 lot uzun kaldı 800 kımıldamaz artık yerınden dusuş garantı olmadı 42bın oda olmadı 41 bın ama 39 bin garanti
-
[B]Konuyu Toplam 121 Üye okuyor. (63 Kayıtlı üye ve 58 Misafir)[/B]
Üye kadar misafir de okuyor topiği, bence bu arkadaşlar da üye olsunlar. Arada bir selam versinler o da yeter...
-
925 kısalar 800 den filat histemli
-
[quote=selçuklu;113970]selam bol kazançlar .... 0 işlem uzun devam .... haftaya falan kısa poz açıp uzlaşacam ama ... haziran vadede ... projeksyon belli ... hahahhahahha :D:D:D[/quote]
selcukludan acahip şuphelenıyorum SelçukLu=IMKB mi acaba .kom
-
daz dow spot gevşedi biraz vadeli hala atak yapıyor. Var bi enayilik bu işte
-
43000 de 66 kontrat işlem görmüş
tepede az işlem yapmışşa fiyat geri çeklir diye bi kural var mı
-
-
[quote=truva;113976]43000 de 66 kontrat işlem görmüş
tepede az işlem yapmışşa fiyat geri çeklir diye bi kural var mı[/quote]
aksine, yeni tepeler görülme olasılığı yüksektir diye bi kural var.
-
marbaş kapatılmıştır haberi geçseler benden çok sevinecek kişi var mı merak ediyorum...
-
Gökhan bugün nerede acaba, dünyanın hangi uzak ucundan bize merhaba diyecek merak ediyorum... :)
-
Ah ANNA
[IMG]http://i41.tinypic.com/11rgdhg.png[/IMG]
-
Bugün düşüş olacaksada MC lar yapıldıktan sonra olacaktır...
-
[quote=enorton;113980]Gökhan bugün nerede acaba, dünyanın hangi uzak ucundan bize merhaba diyecek merak ediyorum... :)[/quote]
enerton profil resmi çok hoş olmuş
-
[quote=hilm;113982]Bugün düşüş olacaksada MC lar yapıldıktan sonra olacaktır...[/quote]
bir gün tüm canlılar (şortlar) ölümü tadacaktır der gibi dedin
-
yaw sistem falan da hikaye ha..benim diğer forumlarda çok sağlam iki ters indikatörüm var..onlarda kısa girmişti ptesi akşamı :( ona bilem uymadık yaww
-
garan isctr de yukselişe katılıyor
ralli ralli
-
DSI-CITI-EFG alış tarafında
diğer alış-satış farkı 2000 kontrat civarı satıcı fazla...
-
[QUOTE=hilm;113982]Bugün düşüş olacaksada MC lar yapıldıktan sonra olacaktır...[/QUOTE]
bence düşüş olmayacak .. günün en yükseğinden kapatacaz .. garantisi yok sorumluluk kabul etmem ... ...
ralli ralli ralli .... :D:D:D
bu araba iyiymiş bununla ralli yapalım ... hahahahhah :D
[URL=http://img194.imageshack.us/my.php?image=nascar6968.gif][IMG]http://img194.imageshack.us/img194/5594/nascar6968.gif[/IMG][/URL]
-
yavaş çıkması iyi uzunlar için sağlam gidiyor..
-
Olmaz zorlandı:) tekrar kısalarıma kavuştum, 42700 altı şelale olur....saygılar....
-
her geri çekılmeyi alım fırsatı olarak degerlendırıyorlar çok tehlikeli ler ustelik futursuzca açlar sldırıyorlar her yana
-
Aşağıya basmaya başladılarmı pis çakarlar diyorum, peki niye yukarı çekmiş olabilirler? çünkü yurtdışı aşağı yaparsa 40000 e düşmeye marj yaptılar şu anda, yani bence:) bu durum belli olsun fullerim kısaları... saygılar....
-
yabancılara al sat yapan aracı kurmlar hangileri(EFG'nin dışında) ve de kısaltılmışları nedir??*
-
Şimdi yurtdışı futurlar artısını kaybederse bizim vadeli bugün aynen 41500-42000 aralığına düşer diye düşünüyorum, fazla abartmış olabilirim ama bakalım, bu yükselişi idareli kullanmak isteyebilirlerde:) saygılar....
-
katılım çok az bugün foruma ...kimse teşekkürde etmiyor .. hep ben teşekkür ediyorum .... vay anasını ... üüüüüğüğüğüüüüüüüüüü
-
[quote=bull market;113994]Şimdi yurtdışı futurlar artısını kaybederse bizim vadeli bugün aynen 41500-42000 aralığına düşer diye düşünüyorum, fazla abartmış olabilirim ama bakalım, bu yükselişi idareli kullanmak isteyebilirlerde:) saygılar....[/quote]
şu piyasaya bakarak, hiç sanmıyorum.
korelasyonu uzuncular leyhine çok bozdular. sabah 42.550den shortladığım zaman, fdow buradaydı.
şu anda 43.000 yanıp sönüyor, fdow yine burada.
niyetleri olsa, fdow %0,70 gördüğünde gömerlerdi malları.
stop...
-
Buradan her zaman olduğu gibi üç alternatif yönde fiyatlar oluşabilir, hiçbişey kesin değil, akşama 42000 de oluruz, 44000 de, herşeyi ikinci seans belirleyecek yine:), bu Pazartesileri genelde açıldığı seviyelerde işlem görürdük ama bakalım bugün nası olacakşimdiden günün yükseği düşüğü 1025 puan oldu bile, günlük genelde 1000 veya 1200-1300 normal oluyodu... bakın bugün 42050-43075 :) ....saygılar....
-
bugün çarşamba bull ... pazartesileri borsalar yükselir .. salı günleri genelde düşer .. bu genelde böyle oluyor ... garantisi yok ama .. hahahahhahahha :D:D:D
-
43025 short açtım
ama 200 300 puana hemen kapatırım
42975 altına gelmezse yine kapatırım
-
[QUOTE=truva;113999]43025 short açtım
ama 200 300 puana hemen kapatırım
42975 altına gelmezse yine kapatırım[/QUOTE]
CORT açan herkes aynı düşüncede 200-300 pıvana kapatma peşinde.. hızlı harektler gormek mumkun sankim az yukarı gittimi hemen stoplar çalışıcak gibi:::
zati gitmezse 42000e otururuz
-
43000 den kısa yaptım..dax ın görüntüsü kötü..dönüş ve uyumsuzluk var..30 daklıklarda..birde 2 li tepe olursa...oh be olur.
-
Gökhan neler yaptı bugün bilen var mı??
Nerde çalışıyor??
-
fdow - ye geçtiğinde hala piyasayı tutabileceklermi bakalım
düzenbaz piyasa yapıcılar
-
ben bugünün aynısını hatırlıyorum
dejavu yaşıyorum heralde kısacılar dikkatli olmakta fayda var:)))
-
[QUOTE=delinda78;114002]Gökhan neler yaptı bugün bilen var mı??
Nerde çalışıyor??[/QUOTE]
Gokhi Menkülün müdürü gokan :::
-
hay takashi yaw...ne dax ne djı hikaye..hepsinin kendi tekniği var..
-
bu isin civisi cikmistir artik eskiden kumardi dogru ancak su anda bu is dolandiriciliga vardi bence sebepmi
spot tamamen vadelideki pozisyonlara gore hareket ediyor dunyada tersi olur
spotta alici bulamayinca vadelide yogun islem yapan ky i dolandirmak icin islemler yapilmaya baslandi
ky vadeliye daha istekli yaklasiyor sebep az para cok kazanc beklentisi
simdi dikkat edin SAAT 14 DEKI MARGIN CALL A KADAR MUMKUN OLDUGU KADAR YUKARIDA TUTACAKLAR SHORTCULARA YUKARIDAN KAPATTIRACAKLAR HATTA VE HATTA DAX 0.50 GEVSEDI VADELIDE TIN YOK
aslinda bu canavari kendimiz yarattik belki birkac arkadas zengin oldu ancak ky komple nakavt oldu bence
PARA HERIFLERDE SEN ISTEDIGIN KADAR ANALIZ YAP KAFA PATLAT BOSS