-
kısa periyotta ortalamalar fiyata doğru hızla yükseliyor..
ya fiyatı daha yukarı doğru itecekler yada fiyat ortalamaların altına sarkıp kısa periyotlu grafiklerde over bölgelere ulaşan göstergelerin bi miktar rahatlamasını sağlayacak.
olası realizede 42100 - 42550 aralığında destek bulabiliriz..
-
[quote=follow;114007]bu isin civisi cikmistir artik eskiden kumardi dogru ancak su anda bu is dolandiriciliga vardi bence sebepmi
spot tamamen vadelideki pozisyonlara gore hareket ediyor dunyada tersi olur
spotta alici bulamayinca vadelide yogun islem yapan ky i dolandirmak icin islemler yapilmaya baslandi
ky vadeliye daha istekli yaklasiyor sebep az para cok kazanc beklentisi
simdi dikkat edin SAAT 14 DEKI MARGIN CALL A KADAR MUMKUN OLDUGU KADAR YUKARIDA TUTACAKLAR SHORTCULARA YUKARIDAN KAPATTIRACAKLAR HATTA VE HATTA DAX 0.50 GEVSEDI VADELIDE TIN YOK
aslinda bu canavari kendimiz yarattik belki birkac arkadas zengin oldu ancak ky komple nakavt oldu bence
PARA HERIFLERDE SEN ISTEDIGIN KADAR ANALIZ YAP KAFA PATLAT BOSS[/quote]
aslında aylardır anlatmak ıstedıgım bu ıdı tercuman oldun sap doner hesap doner bir gun keser bize gecer sermaye olsun yeter
-
BIZIM PIPASALAR SANDIGIMIZDAN KAT BE KAT DAHA SIG
cozum nedir??
kesinlikle ve kesinlikle yabanci piyasalarda islem yapmak
butun gun takip ediyorum bu piyasa o kadar sig ki herifler istemeden 100 puan bile gevsemiyor
hatirlarsiniz
noel bayraminda bizim vob acikti 100 puan islem araliginda hareket etmistik en guzel gosterge ancak biz akillanmiyoruz
yurtdisi piyasalarda islem sart !!
-
bakin su an dax 0.30 arti sabah % 1 di
bagira bagira iddia ediyorum
dax saat 14 e kadar eksiye bile gecse bizim vadeli 100 puandan fazla gevsemez
tamamen tezgah var
-
[quote=Astatin;114006][B]hay takashi[/B] yaw...ne dax ne djı hikaye..hepsinin kendi tekniği var..[/quote]
[B]heiken takashi[/B] var indikatör MS te :::
birde ichimoku kinko hiyo var :p
-
[quote=follow;114010]BIZIM PIPASALAR SANDIGIMIZDAN KAT BE KAT DAHA SIG
cozum nedir??
butun gun takip ediyorum bu piyasa o kadar sig ki herifler istemeden 100 puan bile gevsemiyor
hatirlarsiniz
noel bayraminda bizim vob acikti 100 puan islem araliginda hareket etmistik en guzel gosterge ancak biz akillanmiyoruz
yurtdisi piyasalarda islem sart !![/quote]
dax yada dow da işlem yapmak IMKB işlem yapmaktan bin kat daha kolay bundada haklısın dostum dindiklerı dalı kesıyorlar ..
-
[QUOTE=selçuklu;113998]bugün çarşamba bull ... pazartesileri borsalar yükselir .. salı günleri genelde düşer .. bu genelde böyle oluyor ... garantisi yok ama .. hahahahhahahha :D:D:D[/QUOTE]
Çok fena günleri şaşırmışım Selçuklu:o, Allah şaşırtmasın kimseyi, kafa kalmamış hala analiz yapıcam diye uğraşıyorum, en iyisi ben ekrandan uzaklaşayım, cehennemin dibine kadar yolu var bu üçkağıtçıların, bugün piyasayı alsınlar başlarına giysinler:mad:, tatilde bilem kafayı toplayamaz olmuşuz beee, ben en iyisi bu hafta sonu tatile çıkayım, havalar süper ısındı, artık gezip tozmanın tam zamanı diyorum, yaz tatilini erken yapmak adetimdir:..::..:....saygılar...
-
[QUOTE=follow;114010]BIZIM PIPASALAR SANDIGIMIZDAN KAT BE KAT DAHA SIG
cozum nedir??
hatirlarsiniz
yurtdisi piyasalarda islem sart !![/QUOTE]
bundan dolayı 31marttan beri genele forex bazende yurtdışı endekslerde işlem yapıyorum cok şükür kar bıraktı vobta bırakmadıgı kadar hemde..
-
çıkmam gerek.... long devam ... kapanışa görüşrüüz .. bol kazançlar herkese ..
-
-
dax 0.30 0.10 a gevsedi vadeli 50 puan dustu
-
[QUOTE=SEYYAH;114012][B]heiken takashi[/B] var indikatör MS te :::
birde ichimoku kinko hiyo var :p[/QUOTE]
hakkinen makası :::
-
ayemfakinfayn makası derim ben buna, eşşoodunları noolcek, kapatıyom artık kapanışa bakarım...saygılar...
-
[quote=SEYYAH;113931]KARTAL uçuşa devam ediyor...yok böyle bişey yaa...VARYO yu da geçti sanırım uçuşta...
1,16 dan 9,60 a...bi kerede 1 e 10 veren senedim olmadı hiç.sizin oldu mu?[/quote]
5 sene önceden kalan bölünmüş altınyunus çeşme var elimde 1 lot bile etmiyor bölündükten sonra kalan kısım.5 yıldır aynı yerde ve daha altında.
-
[quote=follow;114007]bu isin civisi cikmistir artik eskiden kumardi dogru ancak su anda bu is dolandiriciliga vardi bence sebepmi
spotta alici bulamayinca vadelide yogun islem yapan ky i dolandirmak icin islemler yapilmaya baslandi
simdi dikkat edin SAAT 14 DEKI MARGIN CALL A KADAR MUMKUN OLDUGU KADAR YUKARIDA TUTACAKLAR SHORTCULARA YUKARIDAN KAPATTIRACAKLAR HATTA VE HATTA DAX 0.50 GEVSEDI VADELIDE TIN YOK
aslinda bu canavari kendimiz yarattik belki birkac arkadas zengin oldu ancak ky komple nakavt oldu bence
PARA HERIFLERDE SEN ISTEDIGIN KADAR ANALIZ YAP KAFA PATLAT BOSS[/quote]
beceremeyen böyle şikayet eder işte girin bir işe çalışin vob fazla gelir size
-
sayın cırcır
demekki siz çok iyi beceriyorsunuz
yorumlarınızı yazsanızda faydalansak o zaman
-
[QUOTE=cırcır;114022]beceremeyen böyle şikayet eder işte girin bir işe çalışin vob fazla gelir size[/QUOTE]
polemige girmiycem
-
26 saattir uyumuyorum ve sanırım bu 40 saati bulacak ve bugün ne para düşünüyorum ne de başka birşey.Bir tek düşündüğüm şey var.O ve uzun zamandır bu kadar mutlu etmemişti hiç birşey beni.Bu arada msn de temizlik yapıyorum.Bir arkadaşım ne zaman msn de olsa ki her zaman online.Hiç selam yazmaz hep ben yazarım 1 dakikayı bulmadan bazen 30 saniyede merhaba nasılsın der.Bugün de yazdım selam ve tabiki gerekeni yaptım.O artık benim msn de online olamayacak.Ağzıma ne geldi ise aynen aktardım.Üç beş . erkek de var onları da yakındır yolcu olurlar.Eli selam yazmaya gitmeyen adam ..ittirsin gitsin nereye giderse.Benden uzak yazsın biricik arkadaşlarına.Bu kadar basit.Borsamız düşebilir.Çift tepe yapıyor isc gibi.Garanti daha altta.Akbank da daha altta.Borsa da daha altta ama yine de zayıf kalmış akbank ve garanti.Bir isc güçlü.Short düşünüyorum.Hayatımda bu gün 3 farklı hisse 2 şer saat aralıkla yaşadım.Bilmiyorum ama 2 si kötü idi 1isi iyi idi.O ikisini yuttu geçti.İyi olan çok güzeldi.
-
[QUOTE=cırcır;114022]beceremeyen böyle şikayet eder işte girin bir işe çalışin vob fazla gelir size[/QUOTE]
çok ağır yazmışın cırcır yakışmadı saa ayıp :::
-
Uslub biraz ağır olmuş...
-
43.025 üzerine çıkarsa, kısalar dikkatli olmalı.
-
[quote=fXci;114026]çok ağır yazmışın cırcır yakışmadı saa ayıp :::[/quote]
ben kazanıp şikayet eden görmedim burada arkadaş kazanamıyor belli en hayırlısı başka işlerle uğraşması
-
pambııkkk..825 altında 15 dklık bar kapanışı sat getirir..gözün doysun dombili beyaz ayu....sat artık şu 194 kontratonu yawww
-
piyasa varmısınız yokmusunuz diyor :)
-
adamları tebrik etmek lazım piyasayı nasılda tutabiliyorlar
paranın gücü işte bu
-
[quote=YAVUZHAN;114031]piyasa varmısınız yokmusunuz diyor :)[/quote]
varım dedi günlük yeni yüksek yaparak..
-
[QUOTE=chn69;114032]adamları tebrik etmek lazım piyasayı nasılda tutabiliyorlar
paranın gücü işte bu[/QUOTE]
aynen katiliyorum
dax,dow da tutturup bizim vadelide yaniliyosak demekki bir yerde bir capanoglu var
-
[QUOTE=follow;114007]bu isin civisi cikmistir artik eskiden kumardi dogru ancak su anda bu is dolandiriciliga vardi bence sebepmi
PARA HERIFLERDE SEN ISTEDIGIN KADAR ANALIZ YAP KAFA PATLAT BOSS[/QUOTE]
al arkadas saat 1 de yazmisiz saat oldu 2 tamgaz yukariiii
-
[quote=follow;114034]aynen katiliyorum
dax,dow da tutturup bizim vadelide yaniliyosak demekki bir yerde bir capanoglu var[/quote]
yani doğru dersiniz sevgili arkadaşlar, dümen tezgah gırlada..en basit sistem bile bu trendleri yakalıyor... yani KY nin sorunu, PY değil, disiplinsizlik..en azından benim adıma öyle...
-
[quote=chn69;114032]adamları tebrik etmek lazım piyasayı nasılda tutabiliyorlar
paranın gücü işte bu[/quote]
gönderilen emrin düzeltilmesi/silinmesi olayı iptal edilmediği sürece, para bu kadar güçlü olacaktır...
bir kademe üste 1.000 kontrat yazılıp milleti satmaya zorlayıp, 200-300 kontrat satıldıktan sonra o emri zart diye silip 5 kademe yukarı süpürmek, olayı bilmek, öngörü, analiz, zart zurt değil, düpedüz hiledir...
düşüncem budur.
-
43200 den son kurşunlrı da sıktım kısa olarak...
-
şu 14 uzlaşmasını geçsekte ne olacağına daha bi rahat baksak
-
[quote=Astatin;114030]pambııkkk..825 altında 15 dklık bar kapanışı sat getirir..gözün doysun dombili beyaz ayu....sat artık şu 194 kontratonu yawww[/quote]
ya accık ağzının ayarı olsun be :::
vermem arhadaş SAT gelene kadar vermem :::
klavyenin de mouse un da kablosunu çektim istesemde veremem hehehe :::
-
[quote=Astatin;114036]yani doğru dersiniz sevgili arkadaşlar, dümen tezgah gırlada..en basit sistem bile bu trendleri yakalıyor... yani KY nin sorunu, PY değil, disiplinsizlik..en azından benim adıma öyle...[/quote]
abka da shortladı sistemi sat dediğini sanmam
-
[QUOTE=Astatin;114036]yani doğru dersiniz sevgili arkadaşlar, dümen tezgah gırlada..en basit sistem bile bu trendleri yakalıyor... yani KY nin sorunu, PY değil, disiplinsizlik..en azından benim adıma öyle...[/QUOTE]
dogru yakalıyor ancak o olaydada soyle bır sıkıntı var
8 dogru ıslemle parayı yapıyosun 2 hatada kazanc gıdıyor
dıyeceksınkı stoploss
ondada haklısında
1000 puan gap e neyın stopunu koyacaksın ??
zaten gıden gıtmıs oluyor yanlısmı??
daxda gap yesen dahı ıllakı o gap doluyor ınceleyın gorun
bızım pıyasa bul karayı al parayı gectı cunku orada %50 sansın var
aslında dax dıye bır topık acıp orada gun ıcı dax ıslemlerını yorumlasak bu rezaletten ıyıdır dıye dusunuyorum.
-
[quote=chn69;114023]sayın cırcır
demekki siz çok iyi beceriyorsunuz
yorumlarınızı yazsanızda faydalansak o zaman[/quote]
benimde iyi kötü bir sistemim var ne yorum yapıcam sistemi uygularım gerisine karışmam
-
şimdi burdan sonra ne olacak
gunun sorusu
asagı ve yukarı iyi marj var
ama yonu dogru bilene
-
-
ben piyasa yonunda hareket edecegim
43000 long yazdım
-
[QUOTE=cırcır;114043]benimde iyi kötü bir sistemim var ne yorum yapıcam sistemi uygularım gerisine karışmam[/QUOTE]
annayı sana versem bana uygularmısın gız ::: emma terbiyeni takın follova davrandığın gibin davranma gıza. Kırma gızımı :::