garan 7,60 altında 3 gün kapanışta düşüş trendine girebilir
Printable View
garan 7,60 altında 3 gün kapanışta düşüş trendine girebilir
[quote=V.O.B;324338]Yanılmıyorsam buradan tekrar yukarı yapacaklar.[/quote]
Tabii... Tabii... yaparlar mı yaparlar....:D
illede sistem........
dışarıya bakarak long açanları bitiriyorlar galiba bu nebiçim piyasa oldu artık
vob yokken böyle değildi dax +1,50 olacak döviz böyle düşecek de biz yükselmeyeceğiz öylemi :::
is........................83.900
[quote=a.kaya;324361]dışarıya bakarak long açanları bitiriyorlar galiba bu nebiçim piyasa oldu artık
vob yokken böyle değildi dax +1,50 olacak döviz böyle düşecek de biz yükselmeyeceğiz öylemi :::[/quote]
Bizim borsamiz daha ongerili ,Bugun borsamiz dusuyorsa Yarin Dax duser:::
[quote=Astatin;324289]Patron, dünya üstüne gelse kayatron yüreğinin sesini dinlemekten vazgeçmez.. Bu nedenledir ki, iyi bir eş ve iyi bir baba olduğunu düşünüyorum hayatta:D
Kızına disiplin vermek açısından kızması gerektiği durumlarda, kızmaya içi elvermeyen ve "aman boşver bu kere kızmayayım" diyen ve aslında kızına hiç kızamayan babalar vardır ya..işte kaya öyle bir babadır eminim..:D
histemic trader - good father paradoxu[/quote]
:..::..::..:
[quote=SU-TE;324347]Tabii... Tabii... yaparlar mı yaparlar....:D[/quote]
Sn.SU-TE ben dediysem yapacaklardır iyi takip edin bugün olmasada yarın göreceksiniz.
Pek öyle boş konuşan birisi değilimdir,o aşağı vermeler numaradan mal toplamak için.
abi valla ben bilmem bu işleri.. sisteme havale ettim o bakıyo... o ne derse o...
onun sevdiğim tarafı "sen kafanı yorma" diyo, ben de yormuyorum. bi bildiği vardır.:D:D:D
[quote=SU-TE;324389]abi valla ben bilmem bu işleri.. sisteme havale ettim o bakıyo... o ne derse o...
onun sevdiğim tarafı "sen kafanı yorma" diyo, ben de yormuyorum. bi bildiği vardır.:D:D:D[/quote]
Sistem kullanmam kafamı hiç yormam dediğim yerden yukarı yapmazsa birdaha yazmam,nereden döneceğinide söylerim istersen.
is......................84.025
[quote=saraylı;324395]is......................84.025[/quote]
is......................84.200