Ne spotta, ne dış borsalarda, ne paritelerde, nede altında dönüş işareti yoktur. Risk iştahı devam etmektedir.
Borsalar elbet birgün düşecektir fakat geri dönüşü görmeden kısa yapmak risklidir. Stop can simididir...
Printable View
Ne spotta, ne dış borsalarda, ne paritelerde, nede altında dönüş işareti yoktur. Risk iştahı devam etmektedir.
Borsalar elbet birgün düşecektir fakat geri dönüşü görmeden kısa yapmak risklidir. Stop can simididir...
42.950 altına sarkarsa longlar dikkat etmeli.
ilk durak 42.800 gibi görünse de o destek zayıf, tutacağını sanmam. 42.500 olasılığı güçlenir.
[quote=hilm;114048]......[B]Spotlar[/B] can simididir...[/quote]
STOP lar demek istedik değil mi? :)))
[quote=follow;114042]dogru yakalıyor ancak o olaydada soyle bır sıkıntı var
8 dogru ıslemle parayı yapıyosun 2 hatada kazanc gıdıyor
dıyeceksınkı stoploss
ondada haklısında
1000 puan gap e neyın stopunu koyacaksın ??
zaten gıden gıtmıs oluyor yanlısmı??
daxda gap yesen dahı ıllakı o gap doluyor ınceleyın gorun
bızım pıyasa bul karayı al parayı gectı cunku orada %50 sansın var
aslında dax dıye bır topık acıp orada gun ıcı dax ıslemlerını yorumlasak bu rezaletten ıyıdır dıye dusunuyorum.[/quote]
öylede; sistemlerin getirisinin hesbında o gaplerde var...sonuçta full kaldıraç gömülmediği sürece yine sistem kazandırır..gap olayına gelince, ben genelde -flatsem- gapten sonraki ilk sinyale değil ikinci sinyale uyarım..eğer gap e doğru pozda yakalandıysam genelde karı cebe korum..ters pozda yakalandıysam işi histeme bırakırım :)..
ama her durumda gap sistemi batırmaz sadece kaybettirir..ha akp kapatma davsı gibi gap in %10 lara yaklaşdığı durumlar içinse yapcek bişi yok..nere is turkey
şırrrr.. dediğim an iki kademe alıolar..way canına
[QUOTE=Astatin;114052]şırrrr[/QUOTE]
vınnnnnnnnn............. :D:D
yanlış anlaşılmasın ben şimdi longum ama .. özümde ayıyım .... haziran vadede kısada uzlaşacam ....30.000 altında falan uzlaşacağım ...ağustos veya ekimdede 20.000 altında uzlaşırım ... borsalar yeni dip görecek bence .... hahahhaha :D:D:D
30 dk macd ınceleyen oldumu hıc genelde gecelere dogru yonde gırmıs gıbı geldı bana
(daha once burda ısmını hatırlayamadıgım bır arkadas dıle getırmıstı benımde oyle aklımda kalmıs)
[quote=selçuklu;114053]vınnnnnnnnn............. :D:D
yanlış anlaşılmasın ben şimdi longum ama .. özümde ayıyım .... haziran vadede kısada uzlaşacam ....30.000 altında falan uzlaşacağım ...ağustos veya ekimdede 20.000 altında uzlaşırım ... borsalar yeni dip görecek bence .... hahahhaha :D:D:D[/quote]
sendeki yılanlar gibi bi de köstebek salarsın ortaya, yeni dipler de görülür, yıkılır da buralar.
inanırım. benim 1 haftadır neredeyse nokta vuruş yaptığım yorumlarımın içine etti senin o yılan.
41-42 aralığı mal yedirme aralığı dedik, öyle de oldu. bi tatil girdi araya, bizim bütün proceksiyonlar terso! :..:
godzilla oldu senin yılan bak kontrolden çıkıyo bugünbana 500 puan yutturdu ona göre iyice hırslandım sapan geliyo heee! :D
Saat 15.30 gibi bir tersyüz hareketi sipariş ediyorum.Geçen günki gibi olsun lütfen, şöyle 2000 puan civarı. Ben sipariş ettim, gelirse ne ala
[URL="http://img43.imageshack.us/my.php?image=screenhunter001.png]"][URL=http://img43.imageshack.us/my.php?image=screenhunter001.png][/URL][IMG]http://img43.imageshack.us/img43/536/screenhunter001.png[/IMG][/URL]
5-15 long devam ediyor daha.
follow doğru diyosun ..ben py ye inanmazdım ama .. son zamanlarda .. hissediyorum ... py var baskı oluşturuyorlar vadeli kontratolarında ... uzun vadede py diye bişey yok ama .. olamaz .. vadelide 1000 puan makas ayarlaması yapabilirler anca .. trendin yönünü kimse değiştiremez .. ... follow.. follow the trend please .. .
çatır çatır çatladık..275 stop
yürüyün koçyiğidin evlatları 44.000 e ne kaldı ki? elinizin kiri anasını satayım.. :D
yakın lem 44.000 i...
teşekkürüm kalmadı maalesef ... kusura bakmayın artık ... üüüüüğüğüğüüüüüüüüü
[quote=selçuklu;114061]teşekkürüm kalmadı maalesef ... kusura bakmayın artık ... üüüüüğüğüğüüüüüüüüü[/quote]
sil bendekileri.helali hoş ola. yılanın hatrına.
ama o zurnanın ucuna ot tıkadığım gün mosmor olur çalan, ona göre. :D
bugün 500 pıvan daha eskidim (-500)
ANNAM
[IMG]http://i43.tinypic.com/vxm9o4.png[/IMG]
[QUOTE=unlimitted;114062]sil bendekileri.helali hoş ola. yılanın hatrına.
ama o zurnanın ucuna ot tıkadığım gün mosmor olur çalan, ona göre. :D[/QUOTE]
patron düşerkende çalacaz kavalı yılanlar aşağıya gidecek ... tıkarsan düşmez bak .. sen bilirsin ama bence tıkama :p .. bu borsa yeni dipler görecek daha .. benim boğalığım ... 2 günlük olmadı 3 günlük oda olmadı 4 günlük en kötü ihtimalle haftaya salı sabahı kısa poz açıp uzlaşacam ... ...:D:D:D:D
[QUOTE=oğuzt;114054]30 dk macd ınceleyen oldumu hıc genelde gecelere dogru yonde gırmıs gıbı geldı bana
(daha once burda ısmını hatırlayamadıgım bır arkadas dıle getırmıstı benımde oyle aklımda kalmıs)[/QUOTE]
o tesbit madein abka dır.:) neredeyse %80 üzeri tutar..
evet bir sistem cezası daha yedik...41225 al sinyaline uyup 2 günde 2200 points götürmek varken, histeme uyup 600 puan içeri girdik...sistem pis ceza kesiyor :( böylece portfoy cumaya göre %7 erimiş oldu....sistemi olup uyayanlara ibret olsun deyu yazıyorum...üstelik bu sabah sistemin 42400 de verdiği al teyidine bile uysak yine cillop karda olacaktık..al sana karakan
bir ibretlikte benim..sistem tam gaz al iken ,dax a güvenip kısalırsan,300 puan zararla stoplarsın...oysaki eskiden beri herkes derki,ne ile ilgileniyorsan ,sadece onun tekniğine bakman lazımdır...
ula izledikçe gideyu bu.
[quote=Astatin;114067]evet bir sistem cezası daha yedik...41225 al sinyaline uyup 2 günde 2200 points götürmek varken, histeme uyup 600 puan içeri girdik...sistem pis ceza kesiyor :( böylece portfoy cumaya göre %7 erimiş oldu....sistemi olup uyayanlara ibret olsun deyu yazıyorum...üstelik bu sabah sistemin 42400 de verdiği al teyidine bile uysak yine cillop karda olacaktık..al sana karakan[/quote]
Sisteme uysana histemle ne işin var hergün herkes bas bas bağırıyor long die.:cool:
[QUOTE=Astatin;114067]evet bir sistem cezası daha yedik...41225 al sinyaline uyup 2 günde 2200 points götürmek varken, histeme uyup 600 puan içeri girdik...sistem pis ceza kesiyor :( böylece portfoy cumaya göre %7 erimiş oldu....sistemi olup uyayanlara ibret olsun deyu yazıyorum...üstelik bu sabah sistemin 42400 de verdiği al teyidine bile uysak yine cillop karda olacaktık..al sana karakan[/QUOTE]
abi napcez böyle uyma uyma niree kadar yuaw ::: Anna her sinyalde 5000 puvan kar yazmadan bırakmayor çhansa bak :::
Arkadaşlar veri varmı acaba bu gün .
asti sabah ne didim...koku alıyorum ralli kokusu dedim mi demedim mi?
türüm türüm geliyor burnuma dedim...sabah açılışta LONG layan +1400 koydu cebe...
44.000 i yakmazsa boyundan posundan utansın bu PY...
povespa %5 yaptı, biz de isteruk diyen kimdi? :..:
1 saat dışarı çıktık 43650 görmüşüz pehh.
yarın 45 bin mi göreceğiz nedir ?
600 pıvan eskideyim (-600) aneuy :::
ikilili tepe
kısa açan var mı
meraktan soruyorum
[quote=truva;114077]ikilili tepe
kısa açan var mı
meraktan soruyorum[/quote]
2 kere açtım, 100 puanı PY'nin elinden zor kurtardım.
yalnız bu tepenin 1.si nerde ben de meraktan soruyorum?
Durmak yok hedef 78000 :..::..::..:Manyadı bunlar artık iyicene tatile nereye gidecekler acaba merak ettim. hahaha:..::..:
[quote=unlimitted;114078]2 kere açtım, 100 puanı PY'nin elinden zor kurtardım.
yalnız bu tepenin 1.si nerde ben de meraktan soruyorum?[/quote]
bence en önemlisi 1 ve 2 değil..3 üncüsü nerde olacak acap
30 ENDEKS HAZIRAN KONTRAT TEKNIK ANALIZI (ANADOLU YATIRIM)
30ENDEKS HAZIRAN TEKNIK YORUM
TEKNIK OLARAK SON SAATLERDE OLUSAN VE ILK YARI SONUNDA YAZDIGIMIZ
RAPORUN NET BIR SEKILDE GERCEKLESTIGINI GORMEKTEYIZ.
HAREKETLILIK 42.000 UZERINDE BEKLEDIGIMIZ GIBI ILK ADIMDA YUKSELIS
SONRASINDA IZE AGRESIF VE DALGALI SEYIR GELISIYOR
SAAT 15:00-16:00 ARASI SERT VE DALGALI GERILEME HER AN GELEBILIR.
42.700 KIRILMASI PANIK SATISLAR GETIREBILIR.
30ENDEKS HAZIRAN KONTRAT
SON YUKSELISLER ILE BERABER CIFT TEPE IHTIMALINI ARTTIRIYOR
7 MAYIS 2009 TARIHINDE OLUSAN TEPENIN IKINCI CIFTI BUGUN OLUSUYOR
43.000 SIMDILIK ARA DIRENC OLMAYA DEVAM EDIYOR.
BUGUN SON TEPENIN OLUSMASI GEREKEN GUNDEYIZ
TREND DONUSUNU GOSTEREN CIF TEPE ICIN KRITIK SAATLERDEYIZ.
BUGUN SAAT 13:30-16:00 SAATLERI ARASI COK HAREKETLI,
DALGALI GELISMESI HALINDE KI BU IHTIMAL HAYLI YUKSEK
VE BU IHTIMALIN GUN ORTASINDAN ITIBAREN GERCEKLESMESI ILE
CIFT TEPE ICIN COK KUVVETLI BIR ISARET OLACAKTIR.
ILERLEYEN SAATLERDEKI YUKSELISLER CIFT TEPE IHTIMALI ICIN OLACAGI GIBI
42.700 SON SAATLERDE TREND DESTEGI KONUMUNDA.
ILERLEYEN 5 SAATTE DALGALANMANIN ILK ADIMDA YUKARI VE ARDINDAN
ASAGI HAREKETLENMESI ENDEKSTE CIKIS ICIN ILK ISARET OLACAKTIR.
BU GELISMENIN GERCEKLESMESI 9 MART TARIHINDE 28.500 SEVIYESINDE CIFT DIP
FORMASYONU ILE BASLAYAN
VE NET OLARAK ALIS ONERDIGIMIZ KONTRATLARDA ENDEKSIN YUKSELISI ICINDE
BULUNDUGUMUZ IKINCI HAFTADA VE
ICINDE BULUNDUGUMUZ SAATLERDE SON TEPE OLUSUMUNUN BASLAYACAGINI DUSUNMEKTEYIZ.
HALIL RECBER
ANADOLU YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.S.
[URL="http://www.ANADOLUYATIRIM.COM.TR/"]WWW.ANADOLUYATIRIM.COM.TR/[/URL]
***ANALIZE ILISKIN GRAFIK EKTE BULUNMAKTADIR***
* * *
U Y A R I
BURADA YER ALAN YATIRIM BILGI, YORUM VE TAVSIYELERI YATIRIM DANISMANLIGI
KAPSAMINDA DEGILDIR. YATIRIM DANISMANLIGI HIZMETI SERMAYE PIYASASI KURULU
TARAFINDAN YAYIMLANAN SERI:V, NO:52 SAYILI "YATIRIM DANISMANLIGI FAALIYETINE
VE BU FAALIYETTE BULUNACAK KURUMLARA ILISKIN ESASLAR HAKKINDA TEBLIG"
CERCEVESINDE ARACI KURUMLAR, PORTFOY YONETIM SIRKETLERI, MEVDUAT KABUL
ETMEYEN BANKALAR ILE MUSTERI ARASINDA IMZALANACAK YATIRIM DANISMANLIGI
SOZLESMESI CERCEVESINDE SUNULMAKTADIR. BURADA ULASILAN SONUCLAR TERCIH
EDILEN HESAPLAMA YONTEMI VE/VEYA YORUM VE TAVSIYEDE BULUNANLARIN KISISEL
GORUSLERINE DAYANMAKTA OLUP, MALI DURUMUNUZ ILE RISK VE GETIRI
TERCIHLERINIZE UYGUN OLMAYABILECEGINDEN SADECE BURADA YER ALAN BILGILERE
DAYANILARAK YATIRIM KARARI VERILMESI SAGLIKLI SONUCLAR DOGURMAYABILIR.
-MATRIKS-
HR da çift tepe diyosa kesin olmaz o çift tepe :)
[quote=unlimitted;114078]2 kere açtım, 100 puanı PY'nin elinden zor kurtardım.
yalnız bu tepenin 1.si nerde ben de meraktan soruyorum?[/quote]
imkb 100 348xxx
asıl olan grafik imkb 100
Sayın Hellim Gelmiş;
Bir ricamız olabilir belki... Sistemi olup uymayanlara uymadıkları her sinyal için bir ceza puanı yazalım...5 ceza puanına ulaşınca nick namein altına sıfat olarak denyo yazalım :) 10 ceza puanına ulaşınca "zavallı" diyelim...15 ceza puanına ulaşınca bir şey yapmaya gerek yok zaten batmıştır :) :)
Ama bugünden itibren geçerli olsun..geçmiş sayılmaz :)
Bağlantım problemli yine full short en son 43575 ten.
[QUOTE=Astatin;114082]HR da çift tepe diyosa kesin olmaz o çift tepe :)[/QUOTE]
HR da çift tepe diyosa kesin olmaz o çift tepe deriz ve dahanda çıkacak diye düşünürkene kesin
çift tepe olur:::
Sayın Yiğit Bulutun geçilmez kalesi bakalım ne yapacaklar.