Hocam brs satta mı?
Printable View
Hocam brs satta mı?
[quote=Astatin;324289]Patron, dünya üstüne gelse kayatron yüreğinin sesini dinlemekten vazgeçmez.. Bu nedenledir ki, iyi bir eş ve iyi bir baba olduğunu düşünüyorum hayatta:D
Kızına disiplin vermek açısından kızması gerektiği durumlarda, kızmaya içi elvermeyen ve "aman boşver bu kere kızmayayım" diyen ve aslında kızına hiç kızamayan babalar vardır ya..işte kaya öyle bir babadır eminim..:D
histemic trader - good father paradoxu[/quote]
.brv.brv.brv iyi tahmin brawooo tebrik ediyorum :..::..::..: olurda bu kadar olur ya Asti senle tanışıyormuyuz yoksa :rolleyes: sanki beni tanıyormuşun gibi bi hi oluştu bende :)))
SARAYLI HOCAM bRS DE DURUM NASIL
[quote=aerdogan11;324401]Hocam brs satta mı?[/quote]
evt..
iyi akşamlar...:)
[SIZE=3][B][I][U][COLOR=#0000ff]Trend Analizi:[/COLOR][/U][/I][/B][/SIZE]
[SIZE=2][B][I]BRS...........84.200...........:dü:[/I][/B][/SIZE]
[SIZE=3][I][COLOR=blue][B][U]Kapanış,Yüksek ,Düşük:[/U][/B][/COLOR][/I][/SIZE]
[I][B]K.........83.875[/B][/I]
[I][B]Y.........84.450[/B][/I]
[I][B]D.........83.100[/B][/I]
[B][I][SIZE=3][COLOR=blue][U]Kırılma Noktaları :[/U][/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[I][B]84.075..................:yü:[/B][/I]
[I][B]83.625...................:dü:[/B][/I]
[I][COLOR=blue][B][I][SIZE=3][U]Pivot ,Destek ve Dirençler:[/U][/SIZE][/I][/B][/COLOR][/I]
[I][B]4.Direnç : 87.850[/B][/I]
[I][B]3.Direnç : 86.500[/B][/I]
[I][B]2.Direnç : 85.150[/B][/I]
[I][B]1.Direnç : 84.500[/B][/I]
[I][B]Pivot : 83.800[/B][/I]
[I][B]1.Destek : 83.150[/B][/I]
[I][B]2.Destek : 82.450[/B][/I]
[I][B]3.Destek : 81.100[/B][/I]
[I][B]4.Destek : 79.750[/B][/I]
[I][B]Haftalık Pivot:84.425[/B][/I]
T..CT..CT..CT..CT..CT..CT..C
Saraylı hocam 20 dk dır geçmiş yazılırınızı okuyorum bulmadım bi türlü NK hakkında yazdığınız 5-6 şıklı NK çalışma şekli yazmıştınız sizden rica etsem yazabilirmisiniz.Ben şu şekilde çalışmayı uygun görüyorum.
1-NK pozitif ise (Ema ların kesişmesi ile desteklenmeli) pozisyon aç.
2-NK negatif ise (Ema ların ters kesişmesi ile)sistem sinyalinin tersi pozisyon aç.(Ters sinyal gelmese bile)
3-NK pozitif Ema larda pozitif ise sinyal Al da iken SAT, SAT da iken AL gelirse tereddütsüz sinyal yönünde pozisyon aç.
4-NK negatif Ema larda negatif iken gelen sinyalleri hiç bir şekilde uygulama.
anlatabilmişimdir umarım.
Saygılar,
[quote=a.kaya;324438]Saraylı hocam 20 dk dır geçmiş yazılırınızı okuyorum bulmadım bi türlü NK hakkında yazdığınız 5-6 şıklı NK çalışma şekli yazmıştınız sizden rica etsem yazabilirmisiniz.Ben şu şekilde çalışmayı uygun görüyorum.
1-NK pozitif ise (Ema ların kesişmesi ile desteklenmeli) pozisyon aç.
2-NK negatif ise (Ema ların ters kesişmesi ile)sistem sinyalinin tersi pozisyon aç.(Ters sinyal gelmese bile)
3-NK pozitif Ema larda pozitif ise sinyal Al da iken SAT, SAT da iken AL gelirse tereddütsüz sinyal yönünde pozisyon aç.
4-NK negatif Ema larda negatif iken gelen sinyalleri hiç bir şekilde uygulama.
anlatabilmişimdir umarım.
Saygılar,[/quote]
kaya geçmişte yazdım ,orayı bulup okumalı,:::
bir daha yazamam.
ben yukarda dediğin gibi uygulamıyorum...
saraylı abi ..... ewyi tüm bıraktınmı abi ...... arasıra ew klüpte sayımlarını görsek kötümü olur abim ...:o:o....ewsel trade etmesende ... bence ew yap abi bırakma ewyi .... zihni açar..... yararları çok .... ::::D:D
[quote=selçuklu;324444]saraylı abi ..... ewyi tüm bıraktınmı abi ...... arasıra ew klüpte sayımlarını görsek kötümü olur abim ...:o:o....ewsel trade etmesende ... bence ew yap abi bırakma ewyi .... zihni açar..... yararları çok .... ::::D:D[/quote]
bırakmadım,
ew i öğrenen birinin bırakması mümkün değil,
irade dışı olarak dalgaları saymaya devam edersin,
ancak 2011 sonuna kadar bu BRS yi uygulamak durumundayım,
ew öngörü ile ilgili bence en önemli yöntemdir,
trading sözkonusu olunca ,sistematik çalışmak şart,
ama madem sen istiyorsun,:)
burada vereyim en son durumu...;)
birazdan..:)))
[IMG]http://img17.imageshack.us/img17/5601/15724351.png[/IMG]
Durum bu.:::
[QUOTE=saraylı;324450][IMG]http://img17.imageshack.us/img17/5601/15724351.png[/IMG]
Durum bu.:::[/QUOTE]
ellerine sağlık abi ....... beni kırmadığın için ..... iyi geceler saraylı abi ....tşk ... .brv