dünkü 43700 uzunları ısrarla tutacagım...periyot günlük,kaldıraç düşük...VIX endeksi 34 den döndü..max. alışda.saatlikleride sat olunca ,kanımca panik buraya kadarmış...
Printable View
dünkü 43700 uzunları ısrarla tutacagım...periyot günlük,kaldıraç düşük...VIX endeksi 34 den döndü..max. alışda.saatlikleride sat olunca ,kanımca panik buraya kadarmış...
aşagıda dediğim gibi 43300 var..stopum orası...
şimdilik uzun.. sonrası ne olacagı belli değil......
Tekrar kurtuldu Amerika az önce batmıştı.:D
43575 kısa..aynı yerden uzun......
[QUOTE=mbm;34804]43575 kısa[/QUOTE]
15 dakk tam long olmadı mbm ben 1/2 long 15 dakk long signal gelr ek alcayım yoksa sen dorusun sindi
[QUOTE=hexen;34805]15 dakk tam long olmadı mbm ben 1/2 long 15 dakk long signal gelr ek alcayım yoksa sen dorusun sindi[/QUOTE]
sabah oldu... geri sat vardi..15 dakikalık... şu an satta..
5 daklık açılışla ala geldi..hala alda... o yüzden yön net değil..
bizde mecburen al sata girdik yine...
43300 altı kesin kısa ama...
şimdilik uzunum en son...575 den..........
ama hoşuma gitmemeye başladı......
böyle yonsuz ve volatıl bır ortamda soruma yanıt bulacağımı sanmamakla bırlıkte yıne de sansımı deneyeyım,
rusya da neler olup bıttıgını bılen var mı?
bugun de -6
eyer yatay az poziyon alalım yahut tams system noktasından longs shorts zarar az olr
[QUOTE=mbm;34806]sabah oldu... geri sat vardi..15 dakikalık... şu an satta..
5 daklık açılışla alda... o yüzden yön net değil..
bizde mecburen al sata girdik yine...
43300 altı kesin kısa ama...
şimdilik uzunum en son...575 den..........
ama hoşuma gitmemeye başladı......[/QUOTE]
longa devam bugunde 300 puan arbitraj yaptim .Artik gun ici islemleri minimuma cektim !!! belki bugun bir sat al daha yaparim baskada yok .Deli gibi islem olayi bitti artik !!!
[QUOTE=hexen;34808]eyer yatay az poziyon alalım yahut tams system noktasından longs shorts zarar az olr[/QUOTE]
evet..özetle..
15 daklık satta...
5 daklık alda...
[B]ya 15 al verecek.. yada 5 sat verecek...
yönümüzü ona göre çizecegiz.....[/B]
şimdilik ortada dönüp duruyoruz......
bu yüzden kafa karışık..ve sabit duramıyoruz...kırılmada aynı yönde olmamız lazım....
43575 uzuna devam.....oda şimdilik....
[QUOTE=rcp;34807]böyle yonsuz ve volatıl bır ortamda soruma yanıt bulacağımı sanmamakla bırlıkte yıne de sansımı deneyeyım,
rusya da neler olup bıttıgını bılen var mı?
bugun de -6[/QUOTE]
3 büyük bankaya Rus devleti borç verecekmiş 44 mia USD likiditeyi artırmak için.
Russia Offers Sberbank, VTB, Gazprombank $44 Billion of Loans
By Alex Nicholson
Sept. 17 (Bloomberg) -- Russia's government will loan the country's three biggest banks, OAO Sberbank, VTB Group and OAO Gazprombank, as much as 1.13 trillion rubles ($44 billion) for at least three months to boost liquidity.
[url]http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=aYvpnxCfarAc&refer=home[/url]
bandımız...43300-44000 bandı....
bundan sonra hangi yöne kırılırsa orası öncelik kazanır........
sabah sabah fdow kafa bulandırdı...
44000 üzerinde arkaya yaslanacaktık yoksa...