Saraylı hocam NK onaylımıydı sinyal uff ya pc ye format attım matriks i kuramaadım hala
Printable View
Saraylı hocam NK onaylımıydı sinyal uff ya pc ye format attım matriks i kuramaadım hala
herkese günaydınlar
Bunlar sanki uzunları kuçakta bırakacak gibi duruyorlar.
Piyasaya para girişi azalmaya başladı.
Sisteme uymakta geç kaldım...::::::
keşke sat sinyali verseydi BRS ... +.+.
neyse verinceye flat kadar bekleriz...:p:p Bu sefer daha çok sayfa yenileyeceğim..:D
:dü::dü:
Akşama kalmaz çakarlar.
[quote=jean_luc_godard;324492]sisteme uymakta geç kaldım...::::::
Keşke sat sinyali verseydi brs ... +.+.
Neyse verinceye flat kadar bekleriz...:p:p bu sefer daha çok sayfa yenileyeceğim..:d
:dü::dü:[/quote]
kaç oldu fiyat
[QUOTE=a.kaya;324494]kaç oldu fiyat[/QUOTE]
84600-84700 arası...:confused:
[quote=V.O.B;324493]Akşama kalmaz çakarlar.[/quote]
Ya elbette cakacaklar - alacaklar bizim işimiz bu arada dümen suyuna girip puan kapmak olmalı diye düşünüyorum
Arkadaşlar yeni bir iş ayarladım, bunların niyeti bozuk dikkatli olun.Saraylı hocam görüşmek üzere bu işten yakın zamanda çıkarılmazsam uzun zaman sonra görüşürüz inşallah.
5 dak. obo asagi kirildi.
[quote=a.kaya;324487]Saraylı hocam NK onaylımıydı sinyal uff ya pc ye format attım matriks i kuramaadım hala[/quote]
şu anda NK ini kullanmıyorum,
ama benim sistemin NK>0 durumunda kaya...:)
[quote=V.O.B;324500]Arkadaşlar yeni bir iş ayarladım, bunların niyeti bozuk dikkatli olun.Saraylı hocam görüşmek üzere bu işten yakın zamanda çıkarılmazsam uzun zaman sonra görüşürüz inşallah.[/quote]
svg. V.O.B ,
işin hem vobda hem de reelde iyi olsun inş....lelele
[quote=V.O.B;324500]Arkadaşlar yeni bir iş ayarladım, bunların niyeti bozuk dikkatli olun.Saraylı hocam görüşmek üzere bu işten yakın zamanda çıkarılmazsam uzun zaman sonra görüşürüz inşallah.[/quote]
Yeni işinde başarılar dilerim İnşallah sürekli olur ve Vob tada başarın devam eder Kolay Gelsin