900 şort..way canına bakalım kaç tur etcek
Printable View
900 şort..way canına bakalım kaç tur etcek
[QUOTE=Astatin;114173]900 şort..way canına bakalım kaç tur etcek[/QUOTE]
komişın... koymişın ? ozaman eyi :::
saatlik spot boll görüntüsü iyi.... açıldı boll . .. ayrıca dow iki kez denediği bir direnci üçüncü kez deneyecek .. iki kez denenen bir direnç üçüncü kez denenirse o direnç yerle bir olur ...geceye uzun devam ... garantisi yok.. herkes kendi riskini ayarlasın ...
[QUOTE=fXci;114172]Ya kapalamsa :::[/QUOTE]
kapalar kapalar....::::::
[QUOTE=mbm;114167]geceye 43950 den kısa.. yarım uzunuda verdim burdan.......
normal şartlarda dowun eksi kapatması lazım.....
kayıtlara geçsin lütfen...:):)[/QUOTE]
dow kapanış tahminim 9000.01 kayıtlara geçsin .. :D:D:D
[quote=fXci;114169]maaşallah pambık . dualarımız senle+.[/quote]
ALLAH razı olsun ağbey...sizde olsanız bu trende eyi olurdu.neyse inşallah bi dahaki turu cümcür cemaat atarık...
ben biliyom seni asti yoldan çıkardı.:::
onun gennine faydası yok koala bozuntusu :::
bi hamle daha gelebilir yukarı
geceye 900 den şort....:) bizi ance ters gap gurtarır:)
44 bin geçilemiyor havası yaratılıyor..
bugünden yarına short çu lazım galiba :)
[QUOTE=selçuklu;114175]saatlik spot boll görüntüsü iyi.... açıldı boll . .. ayrıca dow iki kez denediği bir direnci üçüncü kez deneyecek .. iki kez denenen bir direnç üçüncü kez denenirse o direnç yerle bir olur ...geceye uzun devam ... garantisi yok.. herkes kendi riskini ayarlasın ...[/QUOTE]
buranın tepe olması lazım bugün dowda....
şelale şelale.... .lelele.lelele.lelele.lelele.boks..boks.
Evet dow da bizim gibi tepeleri geçecek beklentisindeyim ben, biz öncüyüz, işareti verdik:) daha öncede hep böyle oldu, şimdi dow hedef olarak 8800 üzerine gideceğinin işaretini bu akşam verecek diyorum, ama kapanışı nasıl yapar bilmem, yükselirde tepeyi aşar ve hafif düşerek kaparsa bilmem, o zaman dow f gece uzakdoğuyu uyutmak için düşer, sonra sabah biz açılınca artıya geçer, sonuç ralli olur diyorum, saygılar....
[QUOTE=selçuklu;114177]dow kapanış tahminim 9000.01 kayıtlara geçsin .. :D:D:D[/QUOTE]
8350... kayıtlara beraber geçsin........:::
[QUOTE=mbm;114183]buranın tepe olması lazım bugün dowda....
şelale şelale.... .lelele.lelele.lelele.lelele.boks..boks.[/QUOTE]
öyle tepemi olur abi ya ..... bide mendil sallıyon ... ayıp ediyon valla ... :D:D
[QUOTE=delinda78;113927]sistemi olanlar sinyal gediğinde anlık formada haber verirseniz ....
burdakilerede yön bulmada yardım edersiniz[/QUOTE]
Ssitmeini anlık ve tüm sinyalleriyle yazmayacaksa bence hiç yazmasınalr. Farzı misal Cuam günü gelen ALsinyalini yazmayı unutsa ve sizde o sinyallere göre işlem yapıyor olsanız bugün 2000 puanda tersteydiniz ve "XXXX nerdesiiin AL gelmedi miii" diye mesajlar yazıyor olurdunuz. Sistem kurmak zor bir şey değil en basitinden hareketli ortlamalarla bile başlasanız olumlu sonuçlar alırsınız.
[QUOTE=Astatin;113985]yaw sistem falan da hikaye ha..benim diğer forumlarda çok sağlam iki ters indikatörüm var..onlarda kısa girmişti ptesi akşamı :( ona bilem uymadık yaww[/QUOTE]Asti sen kapanışa yakın bu ters indikatörleri yazabilrisin sakıncası yok .dng
[QUOTE=Astatin;114181]geceye 900 den şort....:) bizi ance ters gap gurtarır:)[/QUOTE]
Asti PM bildirimi.
ters inhibatör olayına ne deycen acil cevap ? halen ultrason sonuclarını bekleyorum
[QUOTE=unlimitted;113979]marbaş kapatılmıştır haberi geçseler benden çok sevinecek kişi var mı merak ediyorum...[/QUOTE]
VOB Trader avatarında tabanca ile seni vurur o zaman .boks.
Evet kapanış tahminimi yapıyorum, 44200:)
[QUOTE=selçuklu;114186]öyle tepemi olur abi ya ..... bide mendil sallıyon ... ayıp ediyon valla ... :D:D[/QUOTE]
yok halay çekiyorum ben.......lelele.lelele.lelele.lelele.
ula dayanamadım..800 filat.. 100 puan kar iyi :)
spottada vadelidede ilk tepeye göre hacim düşük ama önceki tepeleri geçtik
hacim önceki tepedekini geçip devasa bir yerlere gelseydi kesin kısa kalırdım ama şimdi
zamanı değil , uzun devamm geceyede :)
ahanda 900 yine şort..bakalım amon ra kaç kere sıçrayacak :)
gösterge dinleniyor ama sabahki rekor seviyeden sonra hakkıdır..
[IMG]http://i40.tinypic.com/29o1s1g.gif[/IMG]
[QUOTE=Astatin;114194]ahanda 900 yine şort..bakalım amon ra kaç kere sıçrayacak :)[/QUOTE]
Sn Astatin sisteminize uymuyorsunuz bari sisteme ters işlem yapmasanız...
geceye long...
44000 filat :) veeeeeeee
[QUOTE=clark;113961]anlaşılan makas artıya geçmeden ve 44800 yapmadan dönmeyecek :([/QUOTE]
yarın tepe görünür 44800 düşüş başlar ,öyle göstere göstere 43900 den ikili tepe yapmazlar
[quote=hilm;114196]Sn Astatin sisteminize uymuyorsunuz bari sisteme ters işlem yapmasanız...[/quote]
hilmi kardeş..haklısın ama bunlar mütevazi miktarda fazntazi işlemleri..kapanış kolbastısından 100-200 çarpmak maksatlı..şı an +100 bilem :)
Sanırım Sn mbm uyumsuzluk nedeniyle kısalamıştır.
Bu akşam flat kalmak en iyisi gibi...
veeeeeee 44125 yine şort..bu kez 1/3..... sayın Helim 1 ceza puanı yazabilirsiniz bana..sisteme uymam cezası olarak :) nasılsa 5 e kadar yolu var
Kapanışa kadar ters bir sinyal gelmezse geceye long.
[QUOTE=clark;114199]yarın tepe görünür 44800 düşüş başlar ,öyle göstere göstere 43900 den ikili tepe yapmazlar[/QUOTE]
aynen imzamı atıyorum altına,
ama bu piyasa realizasyonu yatayda yaptı bence bu hareketin devamı gelir daha.
psikolojik deli bu py:D
[QUOTE=unlimitted;114037]gönderilen emrin düzeltilmesi/silinmesi olayı iptal edilmediği sürece, para bu kadar güçlü olacaktır...
bir kademe üste 1.000 kontrat yazılıp milleti satmaya zorlayıp, 200-300 kontrat satıldıktan sonra o emri zart diye silip 5 kademe yukarı süpürmek, olayı bilmek, öngörü, analiz, zart zurt değil, düpedüz hiledir...
düşüncem budur.[/QUOTE]
Çift yönlüişlem yapıldığı için emrin çift yönlü düzeltilmesi iptal edilemez fakat silme olayına kısmen de olsa bir sınırlama getirildi zaten.
Bizim bu yükseliş dalgasında muhtemel hedef Haziran vadeli kontratolarında 48000-49000 seviyeleri çıkıyor, ama bakalım, hankı senaryoynan yuykarı yapacaklar ? saygılar....
[QUOTE=Astatin;114194]ahanda 900 yine şort..bakalım amon ra kaç kere sıçrayacak :)[/QUOTE]
Tam geldim foruma girip baktımki beni sıçratıyosunuz.Yok bende sıçrayacak mecal kalmadı.Uzuuuunnn vadeli yatırımcı oldum gayri! :) Bekliyom burda siz kazanın hele ben sıramı bekliyomm. :..:
vay anasını, geçmişi bırak, bugünün shortçularına bile MC yedirecekler neredeyse...
tekrar eski 600 pıvan :::
Endeks 100 de alımlar genele yayılmış görülüyor... ciddi yukarı yapabilir endeksler...saygılar....
biraz geç oldu emma bu hareketin devamı gelicek herhal :::
[QUOTE=hilm;114201]Sanırım Sn mbm uyumsuzluk nedeniyle kısalamıştır.
Bu akşam flat kalmak en iyisi gibi...[/QUOTE]
benim kriterlerime göre dow düşer bu gece..
yada düşmesi lazım.....
bizimkilere karışmam...
bizimkiler yangından kaçırır gibi mal alıyor....
sabah açılışta elmi yaman beymi yaman görürüz... kimseyi etkilemeyeyim......
son kısamı 44000 den yaptım......
Vay beee, son yarım dakikada 44200 dende işlem gördü ve son işlem 44200 :)
Kapanış tahmini....saygılar....