geceye fit-flat son kalan LONG larıda 44.150 den yığdım PY nin kafasına :::
SHORT mu? yoh yapmadım...SAT gelmeden yapmam...
Printable View
geceye fit-flat son kalan LONG larıda 44.150 den yığdım PY nin kafasına :::
SHORT mu? yoh yapmadım...SAT gelmeden yapmam...
[quote=VOBiX;114205][B]Çift yönlüişlem yapıldığı için emrin çift yönlü düzeltilmesi iptal edilemez[/B] fakat silme olayına kısmen de olsa bir sınırlama getirildi zaten.[/quote]
bu kısmı anlamadım?
[QUOTE=Astatin;114051]öylede; sistemlerin getirisinin hesbında o gaplerde var...sonuçta full kaldıraç gömülmediği sürece yine sistem kazandırır..gap olayına gelince, ben genelde -flatsem- gapten sonraki ilk sinyale değil ikinci sinyale uyarım..eğer gap e doğru pozda yakalandıysam genelde karı cebe korum..ters pozda yakalandıysam işi histeme bırakırım :)..
ama her durumda gap sistemi batırmaz sadece kaybettirir..ha akp kapatma davsı gibi gap in %10 lara yaklaşdığı durumlar içinse yapcek bişi yok..nere is turkey[/QUOTE]
Acemi olanalrın ya da sistmini disipli kullanmak siteyenlerin kontrat baına en az 1000TL nakit bulundurmaları ebnce sistemli çalışma için yeterlidir. Daha sonra tecrübeye göre bu miktar ayarlanabilir.
s0n 5 dakikada yaptığım kısalarla 44100 den kısaldım..sistemler net al da..ama dow un ve nıkkeının düşmesini bekliyorum..sistem dışı olduğundan limitli kısayım...
Evet günü en yuksekten kapattık, bugun sıfır işlem. 2400 puan kar, Allah bin bereket versin. zararda olanlara da sabır versin. Sistemlere bağlı kalmanın ve gereksiz macera aramanın ne kadar yersiz olduğunu gösteren bir gündü. En basit sistemler bile pazartesiden AL vermiştir. Bizi dışarıdan izleyen misafirlere ya da burada sinyal bekleyenlere bir tavsiyem var haddim olmayarak. En basitinde de olsa mutlaka bir sisteminiz olsun. Hiçbişey bilmiyorsanız açın saatlik grafiği iki tane HO ekleyin. Mesela 5 ve 15 saatlik HO. 5 15liği yukarı keserse AL, aşağı keserse SAt. Bunu bile uzun vadede uygularsanız müthiş kar edersiniz. Py napmış, dow nolmuş düşünmek zorunda kalmazsınız...
[quote=SEYYAH;114214]geceye fit-flat son kalan LONG larıda 44.150 den yığdım PY nin kafasına :::
SHORT mu? yoh yapmadım...SAT gelmeden yapmam...[/quote]
alanda kazansın tabi,iyi olmuş 2 tik alttan verdiğin :)
[QUOTE=VOBiX;114216]Acemi olanalrın ya da sistmini disipli kullanmak siteyenlerin kontrat baına en az 1000TL nakit bulundurmaları ebnce sistemli çalışma için yeterlidir. Daha sonra tecrübeye göre bu miktar ayarlanabilir.[/QUOTE]
benim full olduğum zaman yaptığım bu..50 milyar varsa 50 kontrat oynuyorum...zarar etsemde 50 kontrata devam..taki 51 milyar oluncaya kadar...
[QUOTE=Astatin;114067]evet bir sistem cezası daha yedik...41225 al sinyaline uyup 2 günde 2200 points götürmek varken, histeme uyup 600 puan içeri girdik...sistem pis ceza kesiyor :( böylece portfoy cumaya göre %7 erimiş oldu....sistemi olup uyayanlara ibret olsun deyu yazıyorum...üstelik bu sabah sistemin 42400 de verdiği al teyidine bile uysak yine cillop karda olacaktık..al sana karakan[/QUOTE]
Bay Sazana danışsan da sana da bir biyomekanik sistemci bulsanız iyi olacak gibi.
[URL="http://img196.imageshack.us/my.php?image=screenhunter001.png]"][URL=http://img196.imageshack.us/my.php?image=screenhunter001.png][/URL][IMG]http://img196.imageshack.us/img196/536/screenhunter001.png[/IMG][/URL]
Kapanış
kinayeli ters indiktör sorularına yanıt :)
1) 1 nolu ters indikatör malum vahşi batıdaki bobineri
2) 2 noluyu demeyeyim :) ama bu forumu geçmişte takip edenler iddiaları şiddetinde peşpeşe 2 MC yiyen bir arkadaşımızı bilirler..biri de o... (şu an bu forumda yazmıyor):) gerçi onu 2 haftadır izliyorum hakkını yemeyeyim şimdi..belkide tesadüftür :)
ha 3 numaraya gelince, sisteme uymayaya devam edersem bakarsınız ben olurum :)..indikatörün adı da TAI oluyo..pek bi havalı.. ters astatin indikatörü
Aps değişimi çok güdük kalmış gibi geldi bana:) +568 adet, demekki piyasa iyi korku salmak piyasa yapıcıların işi, 2350 puan artarak kapanan ve son zamanların en yükseğinden kapayan fiyatlara millet mesafeli duruyor, bu mesafe sayesinde rahatça yukarı sürme stratejisini uygulayabilirler, kısadan epey sopa yedik ve nihayetinde geceye en son aldığım uzunlarla girdim:)...saygılar...
Yarın sabaha tahminim spot piyasamız açılırken Vadelide 44700 civarında işlem yapıyor oluruz diyorum, herkese iyi akşamlar....
[quote=VOBiX;114221]Bay Sazana danışsan da sana da bir biyomekanik sistemci bulsanız iyi olacak gibi.[/quote]
danışcek bişi yokki...:) sistem sinyallerini isitisnasız uygulayacak ve borsadan hiç anlamyan biri lazım.. o kadar basit :)
[QUOTE=unlimitted;114078]2 kere açtım, 100 puanı PY'nin elinden zor kurtardım.
yalnız bu tepenin 1.si nerde ben de meraktan soruyorum?[/QUOTE]
43875te idi ama aşıldı.
[QUOTE=Astatin;114082]HR da çift tepe diyosa kesin olmaz o çift tepe :)[/QUOTE]
Olmadı zati.
bu gece fdow'a + makas yaptırırlarsa şaşırmam...
[QUOTE=fXci;114091]ne ettiyse şu imf etti bize allahından ::: dengemi bozdular..... annaya uyayordum hep uyayordum...[/QUOTE]
TCMB piyasadan(sevgilisinden) %12 faiz ile bütçesine bilmeme nesine karıştırmadan rahatlıkla borçlanırken ne etsin IMF ile anlaşmayı(evlenmeyi).
[quote=abka;114217]s0n 5 dakikada yaptığım kısalarla 44100 den kısaldım..sistemler net al da..ama dow un ve nıkkeının düşmesini bekliyorum..sistem dışı olduğundan limitli kısayım...[/quote]
abka sendemi :) şu forumda en çok sistem muhabbeti açan bir kaç kişiden ikisiyiz..ve ikimizde sisteme ters girdik geceye ha :) dur bakalım...DJI %3 çıkıyomuş, sonra IMF anlaşması açıklanıyomuş falan....Borsa tavan biz taban :) arkamızdan derlerki, sistemleri aldaydı ama ayakları toprağa bakıyodu needersin :)
[QUOTE=Astatin;114226]danışcek bişi yokki...:) sistem sinyallerini isitisnasız uygulayacak ve borsadan hiç anlamyan biri lazım.. o kadar basit :)[/QUOTE]
Danışmak lazım çünkü bir süre sonra o da anlamaya başlayacak merak edecek. Ulen ben bi şeyler yapıyorum adam malı götürüyor diyecek. Malı daha çok nasıl götürür diyecek. Bu al oku yukarda kalmış aşağı çekmek için ne yapmalı diyecek.
dow hedefi 8650...astatin sistemini bana var sen nasıl olsa kullanmıyorsun... kullanacaksan kalsın...
Şiş kebap ısmarlarım..
[QUOTE=bull market;114225]Yarın sabaha tahminim spot piyasamız açılırken Vadelide 44700 civarında işlem yapıyor oluruz diyorum, herkese iyi akşamlar....[/QUOTE]
niyeki......:confused::confused:
43300 de el sıkışalım gel........:D:D
[QUOTE=selçuklu;113988]bence düşüş olmayacak .. [B]günün en yükseğinden kapatacaz .. garantisi yok sorumluluk kabul etmem ... ... [/B]
ralli ralli ralli .... :D:D:D
bu araba iyiymiş bununla ralli yapalım ... hahahahhah :D[/URL][/QUOTE]
ahanda günün en yükseğinden kapandık sayılır üüüüüü.. en yüksek 44.225 .. kapanış 44.200 ..1 kademe aşağıdan kapattı namussuz .. ben alayım dedim gitmedi emir .. vay anasını ... :D
geceye 0 işlem uzun devam ... ben seans içi geyiğe sardım işlem yapmamak için .. emir penceresi bile kapalıydı ... herkese geçmiş olsun zor gündü .....
[quote=enorton;113980]Gökhan bugün nerede acaba, dünyanın hangi uzak ucundan bize merhaba diyecek merak ediyorum... :)[/quote]
Hiç uyumadım abi.Sabaha kadar özbek kavalı dinledim.Bir fahişenin 3 saat hayat hikayesini dinlemek ne kadar zor bir bilseniz.Ama dinlemek zorunda idim.Kötü yola neden düşer insanlar araştırması yapıyorum burada.Sonuç hep aynı ekonomik.Bir diskoda komple bütün kızlar bana bakıyor hepsini kovuyorum masamdan.Yine geliyorlar.Hepsi 5000 baht diyor.150 dolara iş görüyorlar.Lanet biryer burası.Bu arada gece full short.Bundan sonra her gece shortum.Full olandan.Uyumadım hala uyumuyorum uyumayacam.
[QUOTE=bull market;114116]Beşiktaş bu hafta son iki günde dört tavan daha çeker, sonra haftasonu Galatasarayıda yendimi aynen haftaya Pazartesi sali 20 lirayı aşan fiyatıyla dudak uçuklatır, almayan pişman, satan binpişman olur:) saygılar....[/QUOTE]
Şampiyon olursa beklenti gerçekleşti der satrlar olmazsa beklenti kötü çıktı derler satarlar.
[QUOTE=Astatin;114230]abka sendemi :) şu forumda en çok sistem muhabbeti açan bir kaç kişiden ikisiyiz..ve ikimizde sisteme ters girdik geceye ha :) dur bakalım...DJI %3 çıkıyomuş, sonra IMF anlaşması açıklanıyomuş falan....Borsa tavan biz taban :) arkamızdan derlerki, sistemleri aldaydı ama ayakları toprağa bakıyodu needersin :)[/QUOTE] bakıyom bakıyom.kısalara ümit veren birşey arıyom..sonunda ufak bir ışık buldum.brv.dow 8600 aşamazsa acep 2 li tepe olur mu..zaten potansiyel uyumsuzluk var...
valla astiii ne ceza verseler haklarıdır...flat kalsam neyse ..üstelik kısayım..bu adama hertürlü ceza hakdır:)
.
[quote=mbm;114234]niyeki......:confused::confused:
43300 de el sıkışalım gel........:D:D[/quote]
43400 de olur
[quote=abka;114238]bakıyom bakıyom.kısalara ümit veren birşey arıyom..sonunda ufak bir ışık buldum.brv.dow 8600 aşamazsa acep 2 li tepe olur mu..zaten potansiyel uyumsuzluk var...
valla astiii ne ceza verseler haklarıdır...flat kalsam neyse ..üstelik kısayım..bu adama hertürlü ceza hakdır:)
.[/quote]
aman bunu 5 kere yapmayalım..yapsak da söylemeyelim...5 kere yapana denyo diyecez dedim kendi ağzımla..saan demek istemem kendime densin hiç istemem :)
[QUOTE=abka;114132]bjtaş hakkında en büyük risk;[B] spk olaganüstü hareket konusunda inceleme yapıyor[/B],diye bir haber direk taban yaptırır...ona göre..[/QUOTE]
açıklanmamış özel bir durum yoktur derler kaldığı yerden devam eder
her gün ralli ne güzel ya...
Vallahi arkadaşlar tecrübelerime göre dow bu gece eksi kapatmalı.Eksi kapatırsa 5000 görür dow.Çünkü yeni dip görecez eğer buradan dönerse.Eksi kaparsa varya 10 000 puan en az düşüşe hazırlanın vobta.Tahminim buradan dönecez.Çünkü imkb artarken önceki zirveye geldik yine ama birşey eksik bu çıkışta.Kesin birşey eksik.Böyle gitmemeliydik.Eksik birşey var beynime o esaslı yükseliş sinyali gelmedi.Bakalım ne olacak.Bakalım hayırlısı.Ben bu ara ayrı hallerdeyim.Hiç dokunmayın.Cumartesi geliyom.
Bende bi sistem sölim dedim, çok basit....
Tek bir hareketli ortalama var, 30 dakikalık grafiğe 89 hareketli ortalamayı fiyatların üzerine ekleyiverin fiyat hareketli ortalamanın altında SHORT poz tutmak, üstündede LONG pozda kalmak yeterli oluyor, hiç flat kalmasanızda oluyor, sadece ekran takibi ve bu ortalamanın altına düştüğü anda LONG lar terse SHORT yapılıyor, üstüne çıktığı andada SHORTLAR terse çevrilip LONG yapılıyor, bar kapanışını beklemenize gerek yok, iyi trend takibeder bu ortalama:) üstelik komisyon masrafıda son derece az:) saygılar....
astatin sana değilde şu koalaya üzülüyorum senin ellerinde boğaların hışmına uğrayacak mındar olacak hayvancağız:D
kısacılara şimdiden sabır diliyorum bu hareket burda bitmez çok net hemde:D
olmazsa benide varsın ters indikatörlere yazsınlar hatta birde beşlik hareketli ortalama çeksinler:D:D:D
[QUOTE=Astatin;114223]kinayeli ters indiktör sorularına yanıt :)
1) 1 nolu ters indikatör malum vahşi batıdaki bobineri
2) 2 noluyu demeyeyim :) ama bu forumu geçmişte takip edenler iddiaları şiddetinde peşpeşe 2 MC yiyen bir arkadaşımızı bilirler..biri de o... (şu an bu forumda yazmıyor):) gerçi onu 2 haftadır izliyorum hakkını yemeyeyim şimdi..belkide tesadüftür :)
ha 3 numaraya gelince, sisteme uymayaya devam edersem bakarsınız ben olurum :)..indikatörün adı da TAI oluyo..pek bi havalı.. ters astatin indikatörü[/QUOTE]
vallah kinaye yoktu :( danıyamamışın beni aseton küstüm saa
[quote=QUEEN;114232]dow hedefi 8650...astatin sistemini bana var sen nasıl olsa kullanmıyorsun... kullanacaksan kalsın...
Şiş kebap ısmarlarım..[/quote]
yaw sorma be kraliçem...sistem bakıyorum para gani gani...overalla bakıyorum karda olsada sistem yanında hayal kırıklığı...
şiş kepap a olmaz..baksana millet dandik dandik sistemleri 18000 e satıyomuş beaaaa..varmı alemde karlı işlem sayısı zararlıdan %50 fazla olan ve ort. kar/ort zarar oranı da aynı anda 3.5 olan... :)...bi kebap olmaz en az 4 porisyon isterim :)
[quote=follow;114007]bu isin civisi cikmistir artik eskiden kumardi dogru ancak su anda bu is dolandiriciliga vardi bence sebepmi
spot tamamen vadelideki pozisyonlara gore hareket ediyor dunyada tersi olur
spotta alici bulamayinca vadelide yogun islem yapan ky i dolandirmak icin islemler yapilmaya baslandi
ky vadeliye daha istekli yaklasiyor sebep az para cok kazanc beklentisi
simdi dikkat edin SAAT 14 DEKI MARGIN CALL A KADAR MUMKUN OLDUGU KADAR YUKARIDA TUTACAKLAR SHORTCULARA YUKARIDAN KAPATTIRACAKLAR HATTA VE HATTA DAX 0.50 GEVSEDI VADELIDE TIN YOK
aslinda bu canavari kendimiz yarattik belki birkac arkadas zengin oldu ancak ky komple nakavt oldu bence
PARA HERIFLERDE SEN ISTEDIGIN KADAR ANALIZ YAP KAFA PATLAT BOSS[/quote]
Yav kardeşim bir sallama ya ne zaman margin call oldu bi anlatsana en dipten 1000 puan bile artmadık pazartesi günü?Hem margin call saat 14 e kadar olduğunu kim söyledi.Şu hurafelerle borsada milletin kafasını karıştırmayın ya.Kazanacak adam da kazanamıyor sizin yüzünüzden.Yazıyorum buraya 44000 45000 50000 görür.Gelirsun bakacaz o işlere tarzında bilmiş bilmiş artist artist yazıyorsun.Eee ne oldu 2500 puan aldılar napacaz şimdi.Bir gözünü seveyim kafa sulandırma ya 40 saat zaten sulandım.Senin yazıların özbek kavalından da sıkıcı.Beğenmiyorsan kazanamıyorsan ne kötülüyorsun.Bu dünya üzerinde vobtan iyi ayarlanmış piyasa yok.Kimse iddia edemez.Herşey piyasa.İşinize geliyorsa.Çok alırım çok satarım.Kimse karışamaz.Burada da piyasa var.Kimsenin 10 000 20000 lotu engelleyemez burayı.Bu böyle biline.Ne milyar dolarlar var dünyada siz yok efg almış yok dsı 5000 satıcı fazlaymış yemeyin beni ya.Kazanamıyoruz deyin güle güle diyim size.Kötülemeyin benim ailemin ekmek yediği yeri.Ayrıca kumar hiç demeyin.Eşşek değiliz biz.Kumar mumar değil bu.
[QUOTE=unlimitted;114215]bu kısmı anlamadım?[/QUOTE]
Emri düzeltme işini de kaldırsınlar gibi anladım da olmaz o iş. Emir düzeltme mutlaka kalır. Halen binde bir-iki komisyon alan kurumlar varken emri düzelttrimeyip gerçekleşmeye zorlanırsa vatandaş kısa sürede batar.
[QUOTE=QUEEN;114232]dow hedefi 8650...astatin sistemini bana var sen nasıl olsa kullanmıyorsun... kullanacaksan kalsın...
Şiş kebap ısmarlarım..[/QUOTE]
Trafikte bile belli bir süre sonra ehliyete konuluyor ya. Astinni ceza puanları da belli bir seviyeye ulaşınca sistemine el koysun sayın HeLLiM.
gökhan madem kızları kovalıyorsun masadan,konsa müsaade etmiyorsun diskoya niye gidiyorsunki :)
[QUOTE=abka;114238]bakıyom bakıyom.[COLOR="Red"][B]kısalara ümit veren birşey arıyom..[/B][/COLOR]sonunda ufak bir ışık buldum.brv.dow 8600 aşamazsa acep 2 li tepe olur mu..zaten potansiyel uyumsuzluk var...
.[/QUOTE]
Gösterge tahvile satış geldi bugün.
[quote=VOBiX;114249]Emri düzeltme işini de kaldırsınlar gibi anladım da olmaz o iş. Emir düzeltme mutlaka kalır. Halen binde bir-iki komisyon alan kurumlar varken emri düzelttrimeyip gerçekleşmeye zorlanırsa vatandaş kısa sürede batar.[/quote]
katılmıyorum.
emrin gerçekleşmeye zorlanması vatandaşa değil bahsettiğim hileyi yapan kişilere dokunur.
zaten emin olun vatandaşa dokunacak bişey olsaydı, bugüne kadar o kuralı koymuşlardı...
[QUOTE=bull market;114244]Bende bi sistem sölim dedim, çok basit....
Tek bir hareketli ortalama var, 30 dakikalık grafiğe 89 hareketli ortalamayı fiyatların üzerine ekleyiverin fiyat hareketli ortalamanın altında SHORT poz tutmak, üstündede LONG pozda kalmak yeterli oluyor, hiç flat kalmasanızda oluyor, sadece ekran takibi ve bu ortalamanın altına düştüğü anda LONG lar terse SHORT yapılıyor, üstüne çıktığı andada SHORTLAR terse çevrilip LONG yapılıyor, bar kapanışını beklemenize gerek yok, iyi trend takibeder bu ortalama:) üstelik komisyon masrafıda son derece az:) saygılar....[/QUOTE]
Üstel? Ağırlıklı? Basit?
89un etrafında çok işlem yaptırır ama.