-
[quote=chn69;114023]sayın cırcır
demekki siz çok iyi beceriyorsunuz
yorumlarınızı yazsanızda faydalansak o zaman[/quote]
Vallahi yorumlarını yazıp da milletin onun bunun yazısı ile para kazanmaya çalışıyorsanız boşuna uğraşmasın kimse.Burada öyle armudu ağzına daldan düşürmüyorlar.Herkes stilini bulacak ve yapacak kendi tekniğini o kadarrrrrrr.
-
:D,,, Yorum yok,,,,,,,,
-
[quote=follow;114034]aynen katiliyorum
dax,dow da tutturup bizim vadelide yaniliyosak demekki bir yerde bir capanoglu var[/quote]
Ben uzun vadeli fonum imkb 30 hisselerinden Türkiyeye yatırım yapmak istiyorum.En çok satıcı avrupa abd düşerken olmazmı.Ben de giderim onlar düşerken alırım.Bu kadar basit.Bunu algılamak zormu.Çapan oğlu demek sadece kendini adapte edememek marketa.Dow düşerken kaç kere daxın düşmediğini izlemiyormuyuz?Yada düşüyor dow artmıyor mu bazen?Bunlar da her hangi bir bozukluk sorun yok.
-
Aslında Gökhan ne yapıyorsa birebir aynı işlemi yapmak gerekiyor ...
Gökhan sen bugün birara fullsrt dedin ama neye göre dedin merak ediyorum sen bunu yapmazdın Ve de eminim geceye full longsun***
-
[quote=chn69;114039]şu 14 uzlaşmasını geçsekte ne olacağına daha bi rahat baksak[/quote]
14 uzlaşması ne birisi açıklasa.Birisi ip atıyor kuyuya.O öyle kalıyor.Daha margin call saatini bilmiyorsunuz.ONdan sonra niye battık.Kumar analiz falan.Oldu oldu geliyor para kapınnn.Havada.Kaç yıldır vobtasınız.Hissenette bir kere battığınızı yazmışsınız.Hala hiçbir gelişme yok.Mevzuattan bile haberiniz yok.14 uzlaşması dediğiniz 14 30 margin calu.O da çok az varsa vardır yani.Böyle tam sınır da 200 300 puan kalmışlar margin call yemiştir.Çünkü cumaya göre pazartesi 300 puan arttık.Ben şimdi size geçmiş olsun mu diyim.Hakettiniz mi diyim batmayı.Geçmiş olsun.Bu şekilde daha çok devam eder böyle.
-
[quote=delinda78;114258]Aslında Gökhan ne yapıyorsa birebir aynı işlemi yapmak gerekiyor ...
Gökhan sen bugün birara fullsrt dedin ama neye göre dedin merak ediyorum sen bunu yapmazdın Ve de eminim geceye full longsun***[/quote]
Boşuna emin olma geceye 44175 ten full shortum son işlemim o.Ben short yazdım.İnternet websitelerini açmadı ama vob programlarım çalıştı.Ben de restart yapsam düzelcekti.Seans sonuna kadar bekledim.Sonra yazmaya başladım.Foruma yazacam makinemi kapatacak değilim.
-
[quote=GOKHANFINDIK;114259]14 uzlaşması ne birisi açıklasa.Birisi ip atıyor kuyuya.O öyle kalıyor.Daha margin call saatini bilmiyorsunuz.ONdan sonra niye battık.Kumar analiz falan.Oldu oldu geliyor para kapınnn.Havada.Kaç yıldır vobtasınız.Hissenette bir kere battığınızı yazmışsınız.Hala hiçbir gelişme yok.Mevzuattan bile haberiniz yok.14 uzlaşması dediğiniz 14 30 margin calu.O da çok az varsa vardır yani.Böyle tam sınır da 200 300 puan kalmışlar margin call yemiştir.Çünkü cumaya göre pazartesi 300 puan arttık.Ben şimdi size geçmiş olsun mu diyim.Hakettiniz mi diyim batmayı.Geçmiş olsun.Bu şekilde daha çok devam eder böyle.[/quote]
çok acımasızsın gökhan sen olmuşsun artık :)
-
Bence dow dax dahil hepsi eksi kapayacak.
-
[quote=VOBiX;114254]Üstel? Ağırlıklı? Basit?
89un etrafında çok işlem yaptırır ama.[/quote]
AL:
Cross[if(mov(ln(e-superscript(kucukperiyot))>mov(ln(e-superscirpt(buyuk periyot), log-subscript(kucuk periyot)(kucuk periyot),0),1)
alsana karakan VOBIX :) ne mtx ne ms... :)
-
[quote=SaNCaKTaR;114261]çok acımasızsın gökhan sen olmuşsun artık :)[/quote]
Vallahi kusura bakma abi.Acınacak adama acırım ben.Cebinde 1 lirası yoktur.Ekmek alamaz.Sen öyle konuşma istersen bilip bilmeden.Bu yazıştığımız mevzular taaa 5 sene öncesine dayanıyor.Bu gerçekten böyle.O yüzden izle sadece istersen.Hiç de gaddar olduğumu sanmıyorum.Kimse benim aileme baktığım bir mekanı gelip de karalamamalı.Hele sallıyorsa o hep ayrı konu.
-
[quote=GOKHANFINDIK;114264]Vallahi kusura bakma abi.Acınacak adama acırım ben.Cebinde 1 lirası yoktur.Ekmek alamaz.Sen öyle konuşma istersen bilip bilmeden.Bu yazıştığımız mevzular taaa 5 sene öncesine dayanıyor.Bu gerçekten böyle.O yüzden izle sadece istersen.Hiç de gaddar olduğumu sanmıyorum.Kimse benim aileme baktığım bir mekanı gelip de karalamamalı.Hele sallıyorsa o hep ayrı konu.[/quote]
burda olmuşsun anadolu tabırıdır dostum yani piyasayı çok iyi ögrenmişsin ustalaşmışsın acımasız olmakta bunların bi parçası :(
-
dow kapanış tahminim 8550-8600 arası,,, dolayısyla artı :D
-
[QUOTE=Astatin;114263]AL:
Cross[if(mov(ln(e-superscript(kucukperiyot))>mov(ln(e-[COLOR="Red"][B]superscirpt[/B][/COLOR](buyuk periyot), log-subscript(kucuk periyot)(kucuk periyot),0),1)
alsana karakan VOBIX :) ne mtx ne ms... :)[/QUOTE]
Bu çalışmaz ama .kom
-
Ha yazamadım unuttum.Bugün açılışta pazartesi den longları 42500 lere çıktı vermedim.275 e düştü ben verdim short oldum.Bir daha da 42275 görmedik.Günü 700 puan artı ile açıp.800 puan eksi ile kapattım.Bu kadar basit.Şimdi bunlar eğleniyorlar kafalarına göre.Ben burada 2 3 ay içinde 1e20 alacam.Bu böyle olmalı.Hedefim bu.Bunlar şimdi öyle 500 al 300 ver 800 al.Haziran temmuz ağustos hedefim 80 90000 puan.Öyle ayda 1500 2000 puana burada boşuna misket oynanmaz.Hedefi büyük tutun ki 2000 3000 puan banko olsun.Hedef öyle 1500 2000 puan olursa zor para kazanılır.Çünkü kimse hedefe kolayla ulaşamaz.Ben de biliyorum 90 000 puan alamayacam ama 9000 alsam da yeter.1e3 eder en az adet de artınca.Zaten 90 000 puanı da adet artınca en dipteki portföye göre söylüyorum.100 000 80 000 arası alayım yeter bu kadar puan bana bereket versin.Üstünü başkası alsın.
-
[quote=SaNCaKTaR;114265]burda olmuşsun anadolu tabırıdır dostum yani piyasayı çok iyi ögrenmişsin ustalaşmışsın acımasız olmakta bunların bi parçası :([/quote]
Biliyorum abi.Olgunlaşmış mevye tabiri.Ama ben sadece eskileri anlatıyım dedim biraz.Thanks:::
-
alın size sistem değil ama indikatör bu indikatör tüm önemli indikatörlerin çorbası
ve histemle trade ederken çok faydasını gördüm.
(Stoch(5,3)*1+RSI(20)*50+MFI(14)*3+Mo(12)*6+(PDI(1 4)-MDI(14))*8+(Mov(Typical(),11,E)-Mov(Typical(),26,W))/4):2000:4000
-
sayın gökhan fındık bugün dow eksi kapatsın,büyük adamsın vessalam diyecem,geceye short kaldım ama senin kadar rahat değilim,yarın kafaya 1000 puan yersek akşama kadar uğraş çıkaracam diye....
pattaya nasıl bende haziranda gitmeyi planlıyorum?
-
aha buradan döner, aha şuradan döner derken, aha döndü tamam derken:).. akşama kadar short-stop, short-stop bir baktım gün sonunda 1500 puan içeri girmişim..:..:
-
[quote=jerfin;114272]aha buradan döner, aha şuradan döner derken, aha döndü tamam derken:).. akşama kadar short-stop, short-stop bir baktım gün sonunda 1500 puan içeri girmişim..:..:[/quote]
eheh, bikaç yüz sayfa geride benim 36-38 aralığında aynı şeyleri yapmama demediğin laf kalmamıştı.
ne inadımız kaldı ne ters indikatörlüğümüz. :..:
şaka bi yana, geçmiş olsun. çıkarırsın inşallah.:)))
-
ee bu kadar zarardan sonra akıllandın mı derseniz cıııkk akıllanmadım:..:, geceye yine short..:..:
-
[quote=enorton;114145]O lafı söyleyen hürriyet gazetesi değil, zamanın başbakanı çiller. 50 yıldır bu milleti ab ile uyuttunuz yeter. 2020 de gel buraya bak diyosun, şaka mı bu :D Geç hocam bunları neden 2020 ?? nerden çıktı şimdi bu?? bence 2020 de ab diye bişey kalmayacak bu gidişle....[/quote]
Vallahi akşam ayakkabı üreticisi patronu Fransız 70 yaşında adam 22 25 yaşlarında THAI kızları nasıl kucağında hoplatıyordu bir görseydin abi AB kalırmı kalmazmı bir kere daha düşünürdün.Bunlar bu sömürüyü oturtmuş.Bir halt olmaz onlara.Bedava pazar bulmuşlar.3tane kızın dokunmadık yerini bırakmadı.Birini bana ver dedim.Kız diyor senin friendmi bu dayı.Dedim öz amcam.:D:DFiyat teklif ediyor.Dedim amcam verir.Amca dedi sonra biz beraber değiliz.Ne vıncıklıyordu varya kızları namussuz it.
-
[quote=jerfin;114274]ee bu kadar zarardan sonra akıllandın mı derseniz cıııkk akıllanmadım:..:, geceye yine short..:..:[/quote]
Ben de 700 puan kardan 800 puan eksi kapattım shortum ayuyuk kız iyiyiz hadi dow gebermiş.:..::..:
-
[QUOTE=jerfin;114272]aha buradan döner, aha şuradan döner derken, aha döndü tamam derken:).. akşama kadar short-stop, short-stop bir baktım gün sonunda 1500 puan içeri girmişim..:..:[/QUOTE]
bugün bu şekilde olan arkadaşlara gerçekten üzüldüm :confused:
çıkış ilk başladığında bende baya zarar yazmıştım şurdan döner burdançöker diye,
umarım yarın çıkartırsınız.
-
[quote=Astatin;114166]925 yine şorttttt[/quote]
[quote=Astatin;114165]875 filllattttt[/quote]
[quote=Astatin;114164]925 şortttttttttttttttt :)[/quote]
Bakıyom boş buldun forumu.Alırım bak ifadeni.Yazmaya başlamıyım pozisyon..dngüüü:D
-
full kısa devam......:):)
-
[QUOTE=jerfin;114274]ee bu kadar zarardan sonra akıllandın mı derseniz cıııkk akıllanmadım:..:, geceye yine short..:..:[/QUOTE]
geçmiş olsun..... iyi olmuş gece bence....
-
[QUOTE=unlimitted;114273]eheh, bikaç yüz sayfa geride benim 36-38 aralığında aynı şeyleri yapmama demediğin laf kalmamıştı.
ne inadımız kaldı ne ters indikatörlüğümüz. :..:
şaka bi yana, geçmiş olsun. çıkarırsın inşallah.:)))[/QUOTE]
her fırsatta hatırlatıp kafama kafama taş atıyorsun, kafam yara bere içinde kaldı yeter daaa..:..::).dng
-
[QUOTE=jerfin;114272]aha buradan döner, aha şuradan döner derken, aha döndü tamam derken:).. akşama kadar short-stop, short-stop bir baktım gün sonunda 1500 puan içeri girmişim..:..:[/QUOTE]
bende 600 pıvan üüü eski oldum seans sonunda :::
-
[QUOTE=traderx;114277][COLOR="Red"]bugün bu şekilde olan arkadaşlara gerçekten üzüldüm [/COLOR]:confused:
çıkış ilk başladığında bende baya zarar yazmıştım şurdan döner burdançöker diye,
umarım yarın çıkartırsınız.[/QUOTE]
boşver ben hiç üzülmedim, benim için her yüklü zarar tecrübe haneme bir çizik olarak eklenecek..:)
-
[quote=jerfin;114281]her fırsatta hatırlatıp kafama kafama taş atıyorsun, kafam yara bere içinde kaldı yeter daaa..:..::).dng[/quote]
yok walla şaka.
taş maş yok.
o bişey diil de, bugün shorttan 200 puan kara geçtim bi ara. (sabahki ilk hareket,42.550 short)
dedim lem bi kez de karda oturmayı bileyim, her seferinde ben kapatıyorum, o yönde uçuyor gidiyor piyasa. bu kez kapatma bakiim noolcek.
500 puan yedim kafama.
şaka gibi. :)
-
[QUOTE=fXci;114282]bende 600 pıvan üüü eski oldum seans sonunda :::[/QUOTE]
bugün zarar rekorunu kimse alamaz elimden..:..::p:p
-
[QUOTE=jerfin;114283]boşver ben hiç üzülmedim, benim için her yüklü zarar tecrübe haneme bir çizik olarak eklenecek..:)[/QUOTE]
temam hadi tecrube dedik emma don gölmek kalcaz daa:::
-
-
[quote=bull market;114225]Yarın sabaha tahminim spot piyasamız açılırken Vadelide 44700 civarında işlem yapıyor oluruz diyorum, herkese iyi akşamlar....[/quote]
Abi gözünğ seveyim bir kere de ben ne düşünürsem tersini yorum yapma.Şu paraları kazan da Eskişehirde bize Vobtrader ile bir ŞALE OTEL RESTAURANT çek.
-
[QUOTE=jerfin;114285]bugün zarar rekorunu kimse alamaz elimden..:..::p:p[/QUOTE]
1 kontrata göre hesap edersem zararı geçerim emma ozaman kac kontrat dondugum anlaşılır :::
-
[QUOTE=fXci;114286]temam hadi tecrube dedik emma don gölmek kalcaz daa:::[/QUOTE]
onada talimliyiz daaa:). daha önce 2 kere portföy sıfırlamışlığımız var.:) ama bak hiç MC yemedim..:..::..:
-
[QUOTE=mbm;114279]full kısa devam......:):)[/QUOTE]
abi illa yiyecen helvamı .... ye anasını satayım ... helal olsun .. :D:D:D:D:D
-
[QUOTE=jerfin;114285]bugün zarar rekorunu kimse alamaz elimden..:..::p:p[/QUOTE]
geçmiş olsun jerfin ...üüüüüğüğğüğüğüğüğ
-
samsunlular çıktı meydana yada ben yanılıyorum:D:D:D
bir tanede bende var samsunlu akşama kadar dünyayı tersten gösteriyor bana,
tam emir gireceğim vakitler gelip çöreklenir başıma ne hikmetse:D:D:D
-
[quote=GOKHANFINDIK;114278]Bakıyom boş buldun forumu.Alırım bak ifadeni.Yazmaya başlamıyım pozisyon..dngüüü:D[/quote]
naparsın kegen :) -600 puanı yiyince, derinlik sarhoşluğu hesabı rahat işlemler yaptım eyle 50 ye 100 e...tarz senin tarzdı.. he :)