beyler dax. ve ftse de haftalıkda pozitif uyumsuzluk oluşuyor..birde saatlikler al oldu...43600 ortalamaları 1 aya yakın bekleteceğim...ne sıkıntı nede gap korkusu var...
Printable View
beyler dax. ve ftse de haftalıkda pozitif uyumsuzluk oluşuyor..birde saatlikler al oldu...43600 ortalamaları 1 aya yakın bekleteceğim...ne sıkıntı nede gap korkusu var...
zaten krizler,bu kötü haberler olmazsa hisseler buralara iner miydi...işin doğası budur...ky. hiçbir zaman dipden alış yapmaz...zaten aklı selim sahibi hiç kimse haberleri dinleyince hisse almaz...1 temmuzda 32500 ikende psikoloji böyle idi,gecen senenin dibi olan 17 agustosda 43500 ikende böyle idi...rusya krizi en tepelerde iken 4800 lerde başlamıştı...2 ayda 1850 olduk..oradan döndük...4 ay sonra ise 6.000 olduk...üstelik burada şimdi en kral hisseler yarının altına gelmiş...en kötü ihtimalle 4-6 ay beklersin....ama burada hisse mutlaka endekse tam korale kağıt olmalıdır...
[QUOTE=abka;34863]zaten krizler,bu kötü haberler olmazsa hisseler buralara iner miydi...işin doğası budur...ky. hiçbir zaman dipden alış yapmaz...zaten aklı selim sahibi hiç kimse haberleri dinleyince hisse almaz...1 temmuzda 32500 ikende psikoloji böyle idi,gecen senenin dibi olan 17 agustosda 43500 ikende böyle idi...[/QUOTE]
dün 42550 den uzun abka.....
bugun al satlar oldu ..karın birazı gittide..
oda risk için şarttı... grafikler yönünü bulana kadar.....
[QUOTE=mbm;34865]dün 42550 den uzun abka.....
bugun al satlar oldu ..karın birazı gittide..
oda risk için şarttı... grafikler yönünü bulana kadar.....[/QUOTE]dün gördüm..tebrik ederim...benim ekran karşısında olmamın garantisi olmadığından düşük kaldıraç ve günlük olarak oynuyorum..
spot satta 15 daklık...hala ala gelmedi..
vadeli ala gelmek üzere..sınırda....
spotta ala gelirse iyi olur uzunlar için.........
sıkıntı spotta.. sabahta böyleydi...
Kpatma davası sonrası yukarı gittik ama bu sefer kapanacak dava falan yok, bu uzuncular için bir dezavantaj, haaa, krizi bitirirlerde kapatma davası etkisi yaparmı bilmem, ama çok zor, uzmanlar krizin henüz yeni başladığını söölüyor.
ABD de başladı, ingiltereye sıçradı, şimdi japonyadaki lehman çalışanlarını gösteriyodu sabah tv de, aklım almıyor nasıl batar bu kadar büyük banka diyolar adamlar şokta, inanamıyolar resmen, tasviye başlamış japonya lehmanda, 32 milyar$ borçla japonya lehman ın hesaplar kayyuma devredildi, daha ne olsun, saygılar.
YKBNK'da haber mi var?
tvden kapatma görüntüleri geliyorsa işin çogu gitmiş demektir...
Şimdi küçümsenmesin, o büyük bu küçük diyenler olabilir, sadece tek bir ülkedeki lehman gibi bir banka bizde yok, hesaplamadım ama belkide Türkiyenin gsmh sinden büyüktür global büyüklüğü, boru değil yani.
43475 kısa yine...
maymun ettiler.... :)
spottan tüm bunlar.....
vadeli ala gelmeye niyetliydi ama..spot hiç oralı olmadı.......
Bugünde 43000 yolu göründü, aşağısı için şimdilik konuşmak erken, fakat py bu, gelene verdi şimdi aşağıdan toplama zamanı diyordur, saygılar.
Dolar beyler dolar, yine yukarı doğru dayanamayacak, tutamıyorlar işte ne yapsınlar, para bugün borsaya diye düşündüler belki ama dolara kayıyor anlaşılan, saygılar