-
[quote=saraylı;324646]burada üç-beş kişiye birşeyler verebiliriz derken ,
paylaşım yaparız derken,
her türlü hıyar,dangalak,başı kabak,
densiz,terbiyesiz,
maganda,kro,
kendini bilmez,
insan bozuntusu ile uğraşmaktan zaten haddinden fazla bıkmış durumdayım...:mad:
herkesin sabrının da bir sonu gayet tabi vardır....
bu kadar.[/quote]
bak bu da yakismadi!ben seni hosgorulu bilirdim, sen burda icini dokmek isteyen birini ve ona yardimci olmak isteyenleri dangalak yapmissin. uyardin, biz de dikkate aldik, hatta sen uyarmadan kusura bakma dedik,yazmayi kestik, ne bu sinir, bu hiddet? Hey Allah'im ya!
-
Sn maykey
Sarayli Abinin [U]topiği takip edenlerin geneline[/U] son derece nazik ve normal bir uyarısına hiçyere alınganlık gosterip topiğin huzurunu kacırdınız.Lütfen her uyarı yazısına bu kadar alınganlık gostermeyin.
-
[quote=Kanaatkar;324650]Sn maykey
Sarayli Abinin topiği takip edenlere son derece nazik ve normal bir uyarısına hiçyere alınganlık gosterip topiğin huzurunu kacırdınız.Lütfen her uyarı yazısına bu kadar alınganlık gostermeyin.[/quote]
iskendere destek olmak için onun kendini yanlız hissetmemesi adına bi yazı yazdım suçum buysa kabul ederim ama forumun huzurunu kaçırdığım gibi bi suçlamayı asla kabul etmiyorum
-
bırak maykey ya... ne diye savunma yapıyorsun.. yukarıda hakaret iceren yazıda ben kastediliyorsam... 10 katını yazana iade ederim...
-
[COLOR="Blue"] [FONT="Comic Sans MS"] SARAYLININ bu Topiğini şuanda [COLOR="Red"]sessiz çoğunluk [/COLOR]130 üye izlemekte ve faydalanmaktadır..
bir kaç hazımsız çekemeyen parazitler ... huzur bozup..topiği sabote etmeye çalışmaktadır..
amaçlarına ulaşayacaklardır...
KARŞILIKSIZ PAYLAŞIMLARINIZ İÇİN ALLAH RAZI OLSUN...SAYIN SARAYLI...
....................KERVAN YÜRÜR..YOLA DEVAM... [/FONT]
[/COLOR]
Konuyu Toplam 130 Üye okuyor. (34 Kayıtlı üye ve 96 Misafir)
Biocan, Pancamo, Kanaatkar, akillipara, özdenil, , temese, men, saraylı, perfectt, atakir, raymonda, Adrianinho, barbarosk, aerdogan11, bülent, kertenkele99, tutku, last trader, teoberg, Leblebi, uufuk, ASLAN98, izberk, n.ozgur, dmnokia, izmirli, onal, maverickf9, MALUDA, mur@t, RedLine
-
[quote=Biocan;324672][COLOR=blue] [FONT=Comic Sans MS]SARAYLININ bu Topiğini şuanda [COLOR=red]sessiz çoğunluk [/COLOR]130 üye izlemekte ve faydalanmaktadır..[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]bir kaç hazımsız çekemeyen parazitler ... huzur bozup..topiği sabote etmeye çalışmaktadır..[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]amaçlarına ulaşayacaklardır...[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]KARŞILIKSIZ PAYLAŞIMLARINIZ İÇİN ALLAH RAZI OLSUN...SAYIN SARAYLI... [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]....................KERVAN YÜRÜR..YOLA DEVAM... [/FONT]
[/COLOR]
Konuyu Toplam 130 Üye okuyor. (34 Kayıtlı üye ve 96 Misafir)
Biocan, Pancamo, Kanaatkar, akillipara, özdenil, , temese, men, saraylı, perfectt, atakir, raymonda, Adrianinho, barbarosk, aerdogan11, bülent, kertenkele99, tutku, last trader, teoberg, Leblebi, uufuk, ASLAN98, izberk, n.ozgur, dmnokia, izmirli, onal, maverickf9, MALUDA, mur@t, RedLine[/quote]arkadaşlar bu anlamsız suçlamalar niye bir türlü anlamıyorum iskenderin nunu nun benim yazdıklarımın neyi sabotaj ne söylenmiş birisi yanlış yapıyor onun yüzünden bunun yüzünden zarar ettik siz bu işi bilmiyorsunuz mu denmiş kim hakaret etmiş kim ağzını bozup bişeyler söylemiş hiç bir şey yok kaldıki sn saraylıyı herkez takdir etmiş ben bi arkadaşıma destek olmuşum nunu aynı şekilde ne var bunda bu forumda ınsanlar değişik zamanlarda konudan farklı şeyler yazmışlar ozamandamı olaylar buraya bu noktaya gelmiş hayır neden bi kaç kişinin yazdığı dışındaki kişilerin yazdıkları hep sorun oluyor bu forumda asıl sıkıntı burada galiba
-
ufff bugün iyiki pc bozukmuş yoksa dayanamaz açardım gene sistem sinyallerine göre NK siz açardım hemde , ancak bakıyorum şimdi de gelen tüm sinyaller dünden itibaren 5 sinyalin hepside çarpılmış ve NK nin de teyidi yok.
.brv.brv.brv
-
okudum .. üzüldüm ...:o:o:o
-
arkadslar lutfen birbirinizi kirmayin,Dunya son derece kisa..Burda karsiliksiz biseyler paylasmaya calisan kisilere karsi lutfen saygi gosterin...Bu forumu takip ederek islem yapan arkadaslar var..Eger forumun formatini begenmiyorsan cok daha iyisini yapmaya calistigini iddia ediyorsan sen de bir forum ac ...tekrar soyluyorum dunyada hicc bir sey birbirinizi kirmaya degmez..Sarayli ustad vermis oldugun bilgiler icin tesekkur ederim
-
bu topik ağlama yeri diyil resmen baltalamışsınız. herkesin bi sabrı var.
saraylı üstat sen niye gidiyosun ki??? huzur kaçıranlar gitsin.
-
Sayın Saraylı,verdiginiz emekler icin sonsuz tesekkurler
saygılarımla....
-
ben yıllardır forum okurum, yazarım. eskiler bilir. bugüne kadar 1 tek kişinin sistemine, yorumuna kulak asmışlığım yoktur. o zaman niye forum okurum? çünkü borsacı adam, yalnız adamdır...
derdinden anlayacak, RSI dediğinde "her zaman sökmez", MACD dediğinde, "stopları çok ağır kalıyor" yorumunda bulunacak adam yoktur etrafında...
bu yorumu yapabilecek adamlar, burada.
borsa, hele hele kaldıraçlı piyasalara gelen insanın gelme sebebi para kazanmak değildir bana göre. [B]çok çok çok para kazanmaktır.[/B]
çünkü dünyadaki [U]hiçbir, ama hiçbir iş[/U], size bu kadar kısa sürede bu kadar para kazanmayı [U]vaad etmez. [/U]
şimdi, bu kadar kısa süreler içerisinde bu kadar para kazanmayı düşünen ve kazanamayıp, aksine kaybeden arkadaşlar; madalyonun diğer yüzünü göremeyecek kadar saf olduklarını söylüyorlarsa, kimse kusura bakmasın. ben 1'e 10 kaldıraçlı bir piyasada para kazanmaya çalışan, grafik okuyan, sistem oluşturmaya debelenen kimsenin bunu madalyonun diğer yüzünü hiç düşünmediklerine inanmıyorum.
bence pişmanlığını yazan arkadaşlar zaten para kaybettikleri için yazılarına yorumda bulunup da yok öyle değil böyle diye üzerlerine gitmeden önce yazıları iyi okuduğunuzda, kendi içlerinde çeliştiğini göreceksiniz.
[B]"benden başka suçlu yok"[/B] deyip, başkalarına [B]hak helal etmemenin[/B] "kaybetme psikolojisi" ile yazıldığını anlamak için alim olmaya gerek yok. hepimiz o yollardan geçmedik mi? hepimizin çok pis terste kaldığı olmadı mı? bırakın o arkadaşlar da içlerinden geçeni paylaşsınlar. kötü bir gün geçiren adamın üzerine gitmek gereksiz olduğu kadar provokatiftir de...
forum insanların düşüncelerini paylaştığı bir yerdir. katılıp katılmamak başka bir meseledir.
bu işi ek gelir için yapan arkadaşların unuttuğu şey, [B][COLOR=red]karşılarında bulunan[/COLOR][/B] fonları yöneten insanların, bu işten geçindiğidir...
ek gelir başka bir şeydir, geçinmek başka bir şeydir.
karşılarında bulunan kısmını kalın ve kırmızı yazdım özellikle. çünkü kaybeden arkadaşların, bu fonların neden karşılarında bulunduğunu kendilerine sormaları gerekir...
uzun oldu yazı, kusura bakmayın. son dönemde paylaşımları en az olan kişi olabilirim. ama az çok burada olan insanları tanımışlığım, birlikte bi kahvesini içmişliğim vardır. yorum yapan arkadaşların hiçbirisinin bunu kötü niyetle yaptığını düşünmüyorum ben.
unutmayınız. davranıştan önemlisi niyettir. biraz daha dikkat...
herkese selamlar,