[quote=okansak;114337]arkadaşlar bız kapanırken dow kaçtı[/quote]
8.564 tü yanılmıyorsam DOW...
japonlar ittire kaktıra + kaldı bugün bakalım yarın ne olacak?
Printable View
[quote=okansak;114337]arkadaşlar bız kapanırken dow kaçtı[/quote]
8.564 tü yanılmıyorsam DOW...
japonlar ittire kaktıra + kaldı bugün bakalım yarın ne olacak?
[quote=SEYYAH;114335]asti lem bütün gün o ağacın tepesinden nereye bakıyorsun aval aval :::
monitörüde ağaca yerleştirsene lem.boynun ağrır lem öyle yan yan bakıyon seans boyunca :p[/quote]
la cahil pampık..koalanın karakteri hareketsizlik ve tembellilktir..ordaki bakış bir enstantane...bir poz yani...vob da benim gibi götür sen de yan gel yat manasında...
ee peki sen ne öyle bakıyon :) trenler ayular için üretilmemiş ki pambık...ayu dediğin vahşi olur hareketli olur, koala dediğin ise yahşi fekat hareketsiz olur...pambııkkk..isminde meymenet yok bi kere..pambıkkkkk.kom
[quote=Astatin;114343]ee peki sen ne öyle bakıyon :) trenler ayular için üretilmemiş ki pambık...ayu dediğin vahşi olur hareketli olur...[/quote]
evet ama ben aşık bir yavrı ayıyım :p
sürüde çok şeker bir dişi yavrı ayı var ona bakıyorum meeel meeel :p
acaba ona bir taze somon versem benimle arhadaş olur mu diyorum kendi kendime :o
mbm bu aralar pek ortalıkda görünmüyo..Dj tahminleride tutuyo..görünmediği vakitlerde DJI ile düşüp kalkıyo herhal...
sen bak oyle melul melul pambık..bak millet ta dj lerle iş pişirip şort yapıyo..sende amma tırsakmıyın ha..ben 2300 points karda olacam ve bugün kapanışta histemle şorta dönmeyecem...la sistem falan tamamda treydır filings diye bişi var dimi :) :)
[QUOTE=VOBiX;114339]Birazdan ifşa edeceğim sisteminin ....[/QUOTE]
... performansını derken ahan da performans. İşlem sayısının az olması güzel.
Zararların düşük olması da güzel. Ulan sisteme uyduk zarar ettik paranoyasından da kurtarır. Fakat sofra düzenini beğenmediğim için 7 veriyorum. .kom
[IMG]http://i39.tinypic.com/34y4aqv.png[/IMG]
[quote=VOBiX;114339]Birazdan ifşa edeceğim sisteminin ....[/quote]
...... derken:..::..::..:
[QUOTE=okansak;114337]arkadaşlar bız kapanırken dow kaçtı[/QUOTE]
8565,33 idi ama asıl önemli olan fdow 8549 imiş
[QUOTE=Astatin;114348]...... derken:..::..::..:[/QUOTE]
detaylarını demek isterdim ama detayları olmadığından performansını demek zorunda kaldım. bu ay züpper gidiyor emma. Sen sen ol sakın denyo olmaya kalkma. Bugün 1 ceza puanı aldın..dng
[quote=Astatin;114346]...ben [B]2300[/B] points karda olacam ve bugün kapanışta histemle şorta dönmeyecem...la sistem falan tamamda treydır filings diye bişi var dimi :) :)[/quote]
2600 points :cool:
Acayip verdiler DOW a. Aşağı gapli açılacağız galiba, ama PY uzunda olduğu için hemen toparlar sanırım...Siz ne dersiniz?
normal şartlarda bir süre yeşil gormememiz gerekiyor ekranı ama PY'nin pozisyonu geregi ne olur bilinmez shortcular sabah için şanslı fdow 8400 altında oldugu surece
[QUOTE=VOBiX;114347]... performansını derken ahan da performans. İşlem sayısının az olması güzel.
Zararların düşük olması da güzel. Ulan sisteme uyduk zarar ettik paranoyasından da kurtarır. Fakat sofra düzenini beğenmediğim için 7 veriyorum. .kom
[IMG]http://i39.tinypic.com/34y4aqv.png[/IMG][/QUOTE]
vobix bu hesaplamayı elde yapmıyorsun sanırım, tahminim excelde yapıyorsun anlatırmısın?
bu kapanış japonda 8900 gösterir gibi....
[quote=VOBiX;114347]... performansını derken ahan da performans. İşlem sayısının az olması güzel.
[IMG]http://i39.tinypic.com/34y4aqv.png[/IMG][/quote]
waşş VOBIX ben sen bunu kıskan deyu atmıştım sana..niye yapıştırdın foruma.dng
10 üzerinden 7 ha :) seni gidi şam şeytanı...hadi bana bi sistem bul karlı işlem sayısı/zararlı işlem sayısı = 27/16 olurken, aynı anda ortalama kar/ortalama zarar = 3.59 olsun (kaldıraçsız hemide!!!)...max zarar 1250 puanken, onca hain dalgalara rağmen 6000 küsür puanlık yükselişi çatır çatır tutsun... zuhehehehe
sen bana baklava getir bakem..yanında koyu bi çay
mbmyı dj tahmınlerınde tek geçerım
[QUOTE=Astatin;114357]waşş VOBIX ben sen bunu kıskan deyu atmıştım sana..niye yapıştırdın foruma.dng
10 üzerinden 7 ha :) seni gidi şam şeytanı...hadi bana bi sistem bul karlı işlem sayısı/zararlı işlem sayısı = 27/16 olurken, aynı anda ortalama kar/ortalama zarar = 3.59 olsun (kaldıraçsız hemide!!!)...max zarar 1250 puanken, onca hain dalgalara rağmen 6000 küsür puanlık yükselişi çatır çatır tutsun... zuhehehehe
sen bana baklava getir bakem..yanında koyu bi çay[/QUOTE]
Bana geldiğinde bu hadeydi. Yemeklerim lezzetli deyip tabldotta sunarsan kırarım 3 puanını. Tarihlerin bile biri hanyada diğeri konyada. Gerçi MTXin suçu ama olsun.
[IMG]http://i40.tinypic.com/33bzt6e.png[/IMG]
biz kapanırken [COLOR=black]FDOW[/COLOR] [B][COLOR=blue]8.549[/COLOR][/B]...sabah aradaki farka göre +/- ayarı verirler bizimkiler.
normal şartlarda şu haliyle kalırsa -500/600 falan GAP gelmeli.gelir mi? bilemeyom....
[quote=VOBiX;114359]Bana geldiğinde bu hadeydi. Yemeklerim lezzetli deyip tabldotta sunarsan kırarım 3 puanını. Tarihlerin bile biri hanyada diğeri konyada. Gerçi MTXin suçu ama olsun.
[IMG]http://i40.tinypic.com/33bzt6e.png[/IMG][/quote]
walla dediğin gibi mtx in zurnalığı... :)
[QUOTE=traderx;114355]vobix bu hesaplamayı elde yapmıyorsun sanırım, tahminim excelde yapıyorsun anlatırmısın?[/QUOTE]
anlatamam gibi geldi [url]http://uploading.com/files/C17M9U4C/Astatinin Sistem Performansı Hesaplama Tablosu.xls.html [/url] dosya buarda formülelre bakarsınız.
Tıklayınca Dosyayı indire basın. Açılan sayfada para isteyecek o sayfanın altına gelin. Premium Download yazsının yanıondaki Wait for xx seconds yazısı bitene kadar bekleyin. Bitince Free Download yazsııs çıakcak ona tıklayınca iniyor.
Sayın HelLiM .doc ve .pdf uzantılarının yanına bir de .xls desteği ekleyebilir miyiz mesajlara.
[QUOTE=booth;114353]Acayip verdiler DOW a. Aşağı gapli açılacağız galiba, ama PY uzunda olduğu için hemen toparlar sanırım...Siz ne dersiniz?[/QUOTE]
hep öyle olacak diye kural yok..stoplu olmak gerek..
Asti bu kadar süper bir sitemin var ve uymuyorsan ben de sana daha hiçbirşey demiyorum...
[quote=enorton;114329]Valla 70 yaşında adamın bir barda kızlarla oynaşmasıyla AB nin geleceği hakkında nasıl bağlantı kurdun anlamadım. Türkiyede de ne paralar saçılıyor eğlencede, ikitellide Lacoste un outlet mağazasında millet 80 tl ye tişört alabilmek için birbirni parçalıyor. Bunları gören de Türkiyeyi dünyanın en zengini sanır. AB nin geleceği hakkında bir sürü insanın endişesi var ama bunun nedeni senin sandığın gibi AB yi oluşturan çekirdek ülkelerin ekonomik olarak batması değil. Başka şeyler...[/quote]
Nasıl kurdum biliyormusun.Onlar asyalılara geçmişte de geçiriyorlardı.Şimdi de geçiriyor bu kadar basit.
fdov da yeşillenmeye başladı japonlar oyun oynamaz ise.iyi geceler tüm forumdaşlara.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;114365]Nasıl kurdum biliyormusun.Onlar asyalılara geçmişte de geçiriyorlardı.Şimdi de geçiriyor bu kadar basit.[/QUOTE]
“Allah aklını kullanmayanların üstüne pislik yığar.” (Yûnus, 10/100)
Malesef öyle... Ama asya yı da artık tek düşünmemek lazım, özellikle çin batıya geçirmeye başladı bile... Ama düzen değişmez kolay kolay...
[quote=booth;114353]Acayip verdiler DOW a. Aşağı gapli açılacağız galiba, ama PY uzunda olduğu için hemen toparlar sanırım...Siz ne dersiniz?[/quote]
Kusura bakma ama nahh toplarlar derim.Py diye birşey yok.Onun longu yada shortu da yok.Piyasa var ve madem py akıllı idi ise neden 44200 den shortu basmasın herkese.Bulamamış mı yoksa alıcı.Piyasa vardır ve bana 44175 ten eşşek gibi short yaptırıyor.Bu kadar basit.Sanırım aşağı dönecez.Bu 8500 ağır geliyor dowa.
[quote=furkan;114354]normal şartlarda bir süre yeşil gormememiz gerekiyor ekranı ama PY'nin pozisyonu geregi ne olur bilinmez shortcular sabah için şanslı fdow 8400 altında oldugu surece[/quote]
Yine mi py.Yav bir bulsam şu keratayı öpecem.İlle arıyorsanız 43900 de satış yapan kurumlardır py kavramı.Orada baskı kuran mal verendir.Bunun için garanı 88 e kadar alan da onlardır.
altın da 933 usd dırenc kırıldı
parıte desteklı yukarı hareket başladı gıbı
bakalım nereye kadar gıdecek
ama tl de değer kaybı
altında kar bırakmıyor
[QUOTE=GOKHANFINDIK;114369]Yine mi py.Yav bir bulsam şu keratayı öpecem.İlle arıyorsanız 43900 de satış yapan kurumlardır py kavramı.Orada baskı kuran mal verendir.Bunun için garanı 88 e kadar alan da onlardır.[/QUOTE]
PY derken 1kişiden flnmı bahsettigimi sanıyorsun ? piyasada agırabilerin toplamına PY diyorum ister kurumde,ister fon,istersen başka bişey..
[QUOTE=enorton;114329]Valla 70 yaşında adamın bir barda kızlarla oynaşmasıyla AB nin geleceği hakkında nasıl bağlantı kurdun anlamadım. Türkiyede de ne paralar saçılıyor eğlencede, ikitellide Lacoste un outlet mağazasında millet 80 tl ye tişört alabilmek için birbirni parçalıyor. Bunları gören de Türkiyeyi dünyanın en zengini sanır. AB nin geleceği hakkında bir sürü insanın endişesi var ama bunun nedeni senin sandığın gibi AB yi oluşturan çekirdek ülkelerin ekonomik olarak batması değil. Başka şeyler...[/QUOTE]
Lacoste tshirtü ömrüm boyunca almayacağım
bir Tshirte bir bez parçasına farklı anlamlar yükleyen sosyete parçaları yüzünden
yahu her malın ederi var
bir bez parcası 80 tl etmez yurtdısında Amerikada gördüm 50 dolardı outlette almadım almam da
o parayı haketmiyor. normal magazada 79 dolar +vergi californiada... turkiyede normal magazada 200 tl.
adam alıyor lacoste giyince bir üst sınıfa geciyor sanıyor kendini
[quote=furkan;114371]PY derken 1kişiden flnmı bahsettigimi sanıyorsun ? piyasada agırabilerin toplamına PY diyorum ister kurumde,ister fon,istersen başka bişey..[/quote]
Onun adı piyasa oluyor.Piyasa yapıcı olmuyor.Vobta piyasa yapıcılığı kavramı yok.İmkbde ise piyasa yapıcılığı kavramı zorunlu.O yüzden hiç tartışmayalım.Fon mon dediklerin piyasa yapıcı değil.Zorunlu emir yazmak kota doldurmak zorunda değiller.Ama imkbde zorunlu emir yazmak kota doldurmak zorunda kurumlar.Şimdi daha iyi anlaşılmıştır sanırım.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;114373]Onun adı piyasa oluyor.Piyasa yapıcı olmuyor.Vobta piyasa yapıcılığı kavramı yok.İmkbde ise piyasa yapıcılığı kavramı zorunlu.O yüzden hiç tartışmayalım.Fon mon dediklerin piyasa yapıcı değil.Zorunlu emir yazmak kota doldurmak zorunda değiller.Ama imkbde zorunlu emir yazmak kota doldurmak zorunda kurumlar.Şimdi daha iyi anlaşılmıştır sanırım.[/QUOTE]
piyasa piyasa yapıcı tarafından oluşur..senin benim kontrar biryere kadar ondan sonrasını buyuk fonların yönü belirler sende o yöne göre kürek çekersin..tanımlara takılma "py'ye göre değişir" dediysek büyük resime bak kaç gündür piyasa düşmüyor yurtdışı düşerken bile düşmüyor bunu kast ettim
[QUOTE=GOKHANFINDIK;114288]Abi gözünğ seveyim bir kere de ben ne düşünürsem tersini yorum yapma.Şu paraları kazan da Eskişehirde bize Vobtrader ile bir ŞALE OTEL RESTAURANT çek.[/QUOTE]
Benim derdim sendin iyimi:D:D, vobda paraya para demiyon, yiyon içiyon geziyon ...., kazansam bile seni düşüneceğimi sanmıyom, para kazanamıyo mantığıyla yazıyosan doğrudur, fekat asla onu çek bunu çek diyene tahammülüm olmadı nedense, sen kendin kazan kendine çek, öyle yapki su satarken yapamadığın günlerin acısını çıkar, belki bizede bigün nasip olur, belkide sen istemiyon diye bize hiç nasip olmaz, severim kendi kazanıpda çatır çatır yiyen adamı, öbür dünyaya götürmeyecen nede olsa ye, yede aman başkası sana şunu bunu çekmesin bence:cool:
[QUOTE=VOBiX;114254]Üstel? Ağırlıklı? Basit?
89un etrafında çok işlem yaptırır ama.[/QUOTE]
Ne farkeder hepsini aç alt alta seç beğen istediğini kullan, ama bence hiç ayarlara ellemesen daha iyi:..::..::..: direk grafiğe geç ayarlamaya uğraşma bu üstelmiş ağırlıkmış bunda çok şey farketmez, önemli olan trendi takibetmek değilmi....
[QUOTE=VOBiX;113822][IMG]http://i43.tinypic.com/i6la4j.jpg[/IMG]
Bull senin mavi TOBOya OHAAAA desem kızmazsın inşallah.[/QUOTE]
Bu TOBO ya OHAAAA demeyen Boğa yoktur:D:D:D....
[quote=enorton;114364]Asti bu kadar süper bir sitemin var ve uymuyorsan ben de sana daha hiçbirşey demiyorum...[/quote]
deme üüüüüüüüüüüü;);););)
[QUOTE=enorton;114364]Asti bu kadar süper bir sitemin var ve uymuyorsan ben de sana daha hiçbirşey demiyorum...[/QUOTE]
abi banada öyle desene "bu kadar süper bir sitemin var ve uymuyorsan ben de sana daha hiçbirşey demiyorum" diye :::
herkese iyi geceler
Arkadaşlar sonra fxci uyarmadı aman bilmiyodum demeyin..
USD/TRL iki adet OBOmuz hayırlı olsun:::...Büyük obonun hedefi 1.3 trl gibi gibi
Küçük obo hedefi 1.4 trl gibi gibi
[IMG]http://i44.tinypic.com/1zy8zdt.png[/IMG]
VOB Sistem.
Dün hiç piyasalara bakamadım. Bio-Mechanical person trade etti. Sistemin son durumu 42.55 maliyetle Long.
[URL=http://img30.imageshack.us/my.php?image=sistemvob30e.png][IMG]http://img30.imageshack.us/img30/2782/sistemvob30e.png[/IMG][/URL]
Herkese günaydın. Bol ve bereketli kazançlar.