-
43250 sistem dışı uzun.. hissi...:)
stop 43000
43825 i görüyoruz..475 den satıyoruz..
şimdide sistem al dese yine 500 den al diyecek...
bu sfer böyle bir risk aldım..300 puanlık stopla...
yatay piyasada yoksa daha çok çarpacaklar bizi... komisyondan...
maçın taktiği değişti.. bugünlük rakibe göre..
-
arkadaşlar teo usta ortalıkta yok geçen gün tatsız tartısmadan dolayı küstümü acaba? haberi olan varmı..
-
HBOS YENI BIR ALICI !
LLOYDS dan sonra HBOS ya yeni bir alıcı : HSB
-
[QUOTE=mbm;34872]43475 kısa yine...
maymun ettiler.... :)
spottan tüm bunlar.....
vadeli ala gelmeye niyetliydi ama..spot hiç oralı olmadı.......[/QUOTE]
Vade sonu gibi oldu piyasa...
-
Amerikada batan fonların nakit bulmak adına TR'de pozisyon kapatma işlemleri devam ediyor... Bir süre daha yatay-dalgalı hareket, haberlere bağlı olarak yatayı bozacaktır piyasa...
-
[QUOTE=mbm;34875]43250 sistem dışı uzun.. hissi...:)
stop 43000
43825 i görüyoruz..475 den satıyoruz..
şimdide sistem al dese yine 500 den al diyecek...
bu sfer böyle bir risk aldım..300 puanlık stopla...
yatay piyasada yoksa daha çok çarpacaklar bizi... komisyondan...
maçın taktiği değişti.. bugünlük rakibe göre..[/QUOTE]
Organ Mafyası, Orman Mafyası.. Yeni bir mafya doğru
Vob mafyası. Adamlar yurt dışına göre istedikleri imajı spottaki bir kaç senede alıp vererek yaptırıyorlar. Acaip organize iş yapıyorlar. Bu gün AKBNK ile Vob Pozisyonları arasında bariz bir organik bağ var. Birlikte yapılıyor..Yabancı fon mal verse bu şekilde vermez. sürekli kademeleri aşağı çekerek vobda ceplerini doldurmak istiyorlar. Hileli kumar oyunu çeviriyorlar.
Bilmiyorum bu mafyayı kim ne zaman ortaya çıkarıp temizleyecek...
-
yok verdim 250 den geri... 500 üstüne çıksın alayım tekrar...
bunların sagı solu belli olmaz...
disiplinden ve sistemden kopmamak lazım........
-
[QUOTE=açık-pozisyon;34879]Amerikada batan fonların nakit bulmak adına TR'de pozisyon kapatma işlemleri devam ediyor... Bir süre daha yatay-dalgalı hareket, haberlere bağlı olarak yatayı bozacaktır piyasa...[/QUOTE]
Valla bunların işi zor TR'ye kaldılarsa Sn. açık-pozisyon...
-
[QUOTE=BULUT;34880]Organ Mafyası, Orman Mafyası.. Yeni bir mafya doğru
Vob mafyası. Adamlar yurt dışına göre istedikleri imajı spottaki bir kaç senede alıp vererek yaptırıyorlar. Acaip organize iş yapıyorlar.
Bilmiyorum bu mafyayı kim ne zaman ortaya çıkarıp temizleyecek...[/QUOTE]
evet aynen valla...
tırstım bende...
paşa paşa 5 daklık ların al vermesini bekleyeyim...
bunların sagı solu bellimi olur.....
spot hiç oralı değil..sabah yüzde 4 e yakın artıydı.. nerdeyse eksiyi görecek......
var bi numarada....
sarıldım sistemim sana sıkı sıkı... istersen 500 den aldır.. komisyon feda olsun sana....
-
[quote=sentinus;34882]Valla bunların işi zor TR'ye kaldılarsa Sn. açık-pozisyon...[/quote]
Sadece TR değil nakit bulabilcekleri her yerde satıyorlar, aklınıza ne gelirse, petrol, altın dahil... Ama son yakın, haberleri/gelişmeleri takip etmek şartı ile portföy oluşturmak için bulunmaz fiyatlar bunlar...
-
15 dakikalık sat dedi, soluğu dünkü düşüktende aşağıda alabiliriz, 42000 dedik ama bakalım, saygılar.
-
imkb 100 de ,10 eylül 40000 den sonra ilk kez ,saatlikler al vermiş durumda...dik hareketler sonucunda oluşan bu dönüşler genelde tutar...pasta uzunları sevindirecek görüntü var...ilk5 net 5800 kont. fazla...