-
[quote=cırcır;324753]bu topik ağlama yeri diyil resmen baltalamışsınız. herkesin bi sabrı var.
saraylı üstat sen niye gidiyosun ki??? huzur kaçıranlar gitsin.[/quote]
Insan olmak demek hakaret etmek anlamina da gelmemeli degil mi sevgili circir?
Agir kaybetme psikolojisinde bulunan bir insan dayanamamis, yazmis iste. Ben ve biriki arkadas da yalniz olmadigini hissettirmek istemisiz. Ki bu en fazla bir ya da iki sayfa surer, daha sonra moddan rica eder topik sahibi sildirir.
Burada cok bilimsel ve hayati bilgiler mi paylasiliyor? Tabi ki hayir. Ucan kacan birseyler mi var? Burada uygulanmaya calisilan her ne ise durum zaten ortada! Baskasinin sistemini ya da yazdiklarini dikkate alarak islem yapildigi zaman asil o an kaybetmeye mahkum oldugunu bilmeyecek kadar tecrubesis de olamazsin sen sevgili circir. Ha, senin sarayli ustadina meziyetler yagdirsaydik sayfa sayfa, o zaman baska, bu topik kirlenmesi olmazdi degil mi?
Allah'tan gercek hayatta cevremde bu kadar asabi, sinirli, alingan, ''sen bana ders veremezsin'' diyerek kendi bile farkinda olmadigi guvensizligini bu sekilde beli eden turden insanlar yok!
Bir insana hakaret etmek bu kadar kolay olmamali. Insan once kendini terbiye etmeli!
Neyse, bu topige son yazimdir, simdi sozu ''ustad sen bizim karanliktaki isigimizsin, bizi kor kuyulardan birtek sen cikarabilirsin, herkes dangalak bir sen akillisin ustadim'' seklindeki potansiyel mesajlara birakiyorum...
-
[quote=saraylı;324613]arkadaşlar,
VOB da nasıl başarısız oldum diye bir konu açsanız,
isteyen orda istediği kadar yazsa,:D
ben de dönem dönem gelirim yazarım,:D:D
kimseyi rahatsız etmesek,:cool:
nasıl başarılı olabiliriz araştırmalarını burada baltalamasak,:mad:
haa,orda da söz,bu araştırmaları kesinlikle yapmasak...:D
diyoruuuummm....:D[/quote]
Forum dünyasında gördüğüm en alçakgönüllü, en mütevazı, en babacan adam Saraylı'yı yine üzmüşsünüz.halbuki adam yazmış gidin başka yerde konuşun tartışın demiş.Yazık gerçekten yazık verilen emeklere.
Saraylı üstat Allah razı olsun.Hoşçakalın.
-
[quote=nunu;324808]Insan olmak demek hakaret etmek anlamina da gelmemeli degil mi sevgili circir?
Agir kaybetme psikolojisinde bulunan bir insan dayanamamis, yazmis iste. Ben ve biriki arkadas da yalniz olmadigini hissettirmek istemisiz. Ki bu en fazla bir ya da iki sayfa surer, daha sonra moddan rica eder topik sahibi sildirir.
Burada cok bilimsel ve hayati bilgiler mi paylasiliyor? Tabi ki hayir. Ucan kacan birseyler mi var? Burada uygulanmaya calisilan her ne ise durum zaten ortada! Baskasinin sistemini ya da yazdiklarini dikkate alarak islem yapildigi zaman asil o an kaybetmeye mahkum oldugunu bilmeyecek kadar tecrubesis de olamazsin sen sevgili circir. Ha, senin sarayli ustadina meziyetler yagdirsaydik sayfa sayfa, o zaman baska, bu topik kirlenmesi olmazdi degil mi?
Allah'tan gercek hayatta cevremde bu kadar asabi, sinirli, alingan, ''sen bana ders veremezsin'' diyerek kendi bile farkinda olmadigi guvensizligini bu sekilde beli eden turden insanlar yok!
Bir insana hakaret etmek bu kadar kolay olmamali. Insan once kendini terbiye etmeli!
Neyse, bu topige son yazimdir, simdi sozu ''ustad sen bizim karanliktaki isigimizsin, bizi kor kuyulardan birtek sen cikarabilirsin, herkes dangalak bir sen akillisin ustadim'' seklindeki potansiyel mesajlara birakiyorum...[/quote]
Bir kaç saattir düşünüpte yazmak istediklerimi kısaca özetlemişsin sayın NUNU bu forumda çok yeni sayılırım geçmiş yorumlarıma bakarsanız kimseyi hedef alarak yazdığım bir yazı yoktur bu gün bi arkadaşının yazısını okudum evet onun yazdıkları bana yaşadıklarımı hatırlattı ve ona destek veren bi kaç satırda ben ilave edeyim dedim baktımki olay farklı yerlere gitmiş ben bu gün burada yaşananların olmasını gerektirecek bir uslub bozukluğu görmedim kaldıki bu forumda sadece vob harıcı birşeyler her zaman paylaşılmış ve ben her ne olursa olsun bu forumda yorum yapanların ,,,,,,,,, hıyar,dangalak,başı kabak,
densiz,terbiyesiz,
maganda,kro,
kendini bilmez,
insan bozuntusu kelimelerini hak edecek bir yazı göremedim,CIRCIR YAZMIŞ BURASI AĞLAMA YERİ DEĞİL DİYE ARKADAŞIM KİMSE BURADA AĞLAMADI SADECE BAŞTAN GEÇEN OLAY ANLATILDI BAŞLAYACAK OLAN BAŞLAMASIN DENDİ,,,,CIRCIR EDİLMEDİ YANİ....
-
[quote=nunu;324808]Insan olmak demek hakaret etmek anlamina da gelmemeli degil mi sevgili circir?
Burada cok bilimsel ve hayati bilgiler mi paylasiliyor? Tabi ki hayir. Ucan kacan birseyler mi var? Burada uygulanmaya calisilan her ne ise durum zaten ortada! [B]Baskasinin sistemini ya da yazdiklarini dikkate alarak islem yapildigi zaman asil o an kaybetmeye mahkum oldugunu bilmeyecek kadar tecrubesis de olamazsin sen sevgili circir. [/B]Ha, senin sarayli ustadina meziyetler yagdirsaydik sayfa sayfa, o zaman baska, bu topik kirlenmesi olmazdi degil mi?
Neyse, bu topige son yazimdir, simdi sozu ''ustad sen bizim karanliktaki isigimizsin, bizi kor kuyulardan birtek sen cikarabilirsin, herkes dangalak bir sen akillisin ustadim'' seklindeki potansiyel mesajlara birakiyorum...[/quote]
iyi gidiodun da burda bel altı olmuş biraz, bi nevi asıl öfke kusulmuş olmuş hakaret vesaire bilmem ne o tarz şeylere girmiyorum haklı oldunu düşündüğüm noktalar var...yukardaki bold yazı için yazdıklarınada katılıyorum sadece tartışma konusu olan şeyle alakası yok... aksine sinir olduğun şeyle alakası var... oda bi sistemin sinyallerinin yayınlanması bi müddet öncede kinayeli bi şekilde saraylı ile yazışmıştınız " yok ben almayayım" oda yok illa al tarzında mesajlar atmıştınız... Sevgili nunu asıl sinir olduğun bu... beni şaşırtan ise gerçekten istemediğin benimsemediğin bi topikte ara sırada olsa yazmış olman ve bu yazıların çoğunda imalarda bulunmam, bana göre imaların çokta büyütülecek şeyler [B]değildi [/B]ama her karakterin kaldırmasını bekleyemezsin..... :o
-
evet, mekanik bir sistemle alım-satım yapmak çok da büyütülecek bir yöntem değil. diğer araçlar gibi doğru kullanılmadığında bir işe yaramıyor. bir işe yaraması için bazı iç kurallar gerektiriyor. mesela bunlardan biri de bencil ve yalnız olmak. saraylı abi neden sistem sinyallerini paylaşarak bu kuralı bozuyor bunu bilmiyorum ama topic içerisinde sayısız kez mekanik bir sistemle trade etmenin nasıl olması gerektiğini anlatmaya çalıştı ve bunu benim görebileceğim en mütevazi ama kendine güvenli şekilde yaptı.
bir gözlem: burada birçok arkadaş mekanik sistemlere çok ayar oluyor :) nedenini bilmiyorum ama hoşuma gidiyor bir yandan da, bir şekilde işin özünü anlamadan sistemlere sarılacak bir çok tecrübesiz ama para kaybetmiş arkadaşın belki de daha fazla para kaybetmiş olmasını engellemiş oluyorlar.
yalnız buradaki tartışmaya geri dönecek olursak; saraylı abi abartılı tepkisi hariç haklıdır bence. yine her zamanki sakin bir güçle yerine oturtmuştu omurgayı yerine saraylı abi (bu arada içinde ne fırtınalar koptuğunu sonradan anlıyoruz) ta ki 'bıkmadınız mı geri dön muhabbettinden?'e dek. e bıkmadım, burası da benim topiğim, sen istemiyorsan bana dizilmiş methiyeleri okumayı, okuma o zaman...
'bir de öğreteceğiniz ilk şey'e takıldım ben. ilk şey. çok ağır be. yani tamam siz bir şey öğrenmemiş olabilirsiniz de bir şeyler öğrenmiş birileri vardır yani. ben demiyorum, iletişim teorileri diyor. :)
herkese ama herkese selamlar.
-
maykey ve ben ne anlatmaya calismisiz, arkadaslar da ne yazmislar?:) Alemsiniz arkadaslar.
Son yazim dedim ama mesajlarim alintilanmis.
Forum yoneticisinden ricam var, benim ve mayday'in (izni olursa) tum mesajlarini silebilir misiniz lutfen? sizi yoracagiz ama sistem kendim silmeme izin vermiyor.
De hadi kalin saglicakla!
-
[quote=nunu;324826]maykey ve ben ne anlatmaya calismisiz, arkadaslar da ne yazmislar?:) Alemsiniz arkadaslar.
Son yazim dedim ama mesajlarim alintilanmis.
Forum yoneticisinden ricam var, benim ve mayday'in (izni olursa) tum mesajlarini silebilir misiniz lutfen? sizi yoracagiz ama sistem kendim silmeme izin vermiyor.
De hadi kalin saglicakla![/quote] evet nunu katılıyorum benimde tüm mesajlarım silinsin kimse buradaki mekanik yöntemleri çekemiyor felan değil o kadar yazdım yazdık daha nasıl anlatırım bilemiyorum ama anlatamıyorum anlatamıyoruz o yüzden SN MOD SN YÖNETİM TÜM MESAJLARIMI VE ÜYELİĞİMİ İPTAL EDİN HATTA IP NOM TESPİT EDİLEBİLİYORSA BİR DAHA BAŞKA NİCK LEDE OLSA BU FORUMA GİRMEMEMİ SAĞLAYIN BAŞKA NE DİYEYİM..........
-
[quote=hpy;324821]Forum dünyasında gördüğüm en alçakgönüllü, en mütevazı, en babacan adam Saraylı'yı yine üzmüşsünüz.halbuki adam yazmış gidin başka yerde konuşun tartışın demiş.Yazık gerçekten yazık verilen emeklere.
Saraylı üstat Allah razı olsun.Hoşçakalın.[/quote]
sn hpy yazdiklariniza aynen katiliyorum. sn sarayli iyi bir insan, iyi bir dost idi.
sn sarayli eline emegine beynine saglik . hoscakal. dostcakal.
iyiki varsin.
saygilar
T..C
-
pehhh alıntılamadan yazayım, pardon hata ettim nunu nun bi çok fikrine katılmakla beraber yanlış bulduğum bi tavrını izah etmek yalaklık olabilirrrr , çünkü objektif yazılan bi görüş bile kendi düşüncesi doğrultusunda olmadığından bu kalıba rahatlıkla sokulabilir.... sevgili hellim arkadaşların isteklerini yerine getirsen iyi olur, biri üyeliğin iptalini, diğeri de başı anlamlı sonu saçma iletilerinin tamamının silinmesini istiyor, ne yazık ki kendileri yapamıyolar :)
-
ne olmuş bu gün burada, maksat aşılmış, herkes özünde bu deyil dir, bu muhakkak,
üstad la yakın bir arada bulunduk, yakından tanıdık,.....mütevazi saygı değer bir kişilik,...
bir şeyin üstünde çok durdu üstad ve sona da yaklaşmıştı, bir kaç gün önce bu konuda kendini burada desteklemiştim, bunun adı amansız takip, üstad sonunda büyük trendi sistemiyle alacaktı, sistemi kuşkusuz oldukça iyi olmalı, tabiki sabır gösterenler ve takip edenler için de bu böyle olacaktı, bu yinede olanaklı,.....geçmiş deyil....
ancak kendisi bunun üzerinde çokça durdu, sıkaça dile getirdi,....
%0 öngörü;
%100 sistem,
ve sistemin getirdiği kazanç,.....
buna çok yaklaştı üstad, onun için bence takip edenlerinin alacakları ve kazanacakları paradan çok, en çok kazanacağı değer buydu, üstad amansız takipte idi, amansız takip....
o nedenle daha öncede dile getirdiği gibi öngörüsüz olmak ve disiplinle takibi sürdürmek, bunun gölgelenmesini istemedi bu çok doğal, .....
diğer arkadaşlara gelince onlarada içinde bulundukları durum nedeniyle hak vermemek mümkün deyil, ama yeri burası deyildi, topiğin işlediği temayı bilselerdi eminim bundan itina ederlerdi,...
bence bitmemeli devam etmeli,....
-
saraylı bey siz canınızı sıkmayın sizi gercekten anlayan ve karsılıksız verdiginiz bilgileri ogrenmeye calısanlar da var.
-
[B]Agir kaybetme psikolojisinde bulunan bir insan dayanamamis, yazmis iste.[/B] Ben ve biriki arkadas da yalniz olmadigini hissettirmek istemisiz. Ki bu en fazla bir ya da iki sayfa surer, daha sonra moddan rica eder topik sahibi sildirir.
Burada cok bilimsel ve hayati bilgiler mi paylasiliyor? Tabi ki hayir. Ucan kacan birseyler mi var? Burada uygulanmaya calisilan her ne ise durum zaten ortada! [B]Baskasinin sistemini ya da yazdiklarini dikkate alarak islem yapildigi zaman asil o an kaybetmeye mahkum oldugunu bilmeyecek kadar tecrubesis de olamazsin[/B] sen sevgili circir.[COLOR=red][B] Ha, senin sarayli ustadina meziyetler yagdirsaydik sayfa sayfa, o zaman baska, bu topik kirlenmesi olmazdi degil mi?[/B][/COLOR]
Neyse, bu topige son yazimdir, simdi sozu [SIZE=4][COLOR=red][B]''ustad sen bizim karanliktaki isigimizsin, bizi kor kuyulardan birtek sen cikarabilirsin, herkes dangalak bir sen akillisin ustadim''[/B][/COLOR][/SIZE] seklindeki potansiyel mesajlara birakiyorum...[/quote]
çok güzel yazmışsın nunu abla... seni çok eskiden beridir tanırım. catedral ablayla birlikte özü sözü bir, mert ve dürüst bir ablasın olayları iyi analiz etmişsin. benimde artık bu topicte son yazımdır.