günaydın bol kazançlar ... gapi yedik .. vay anasını .. hahahhaha :):):)
Printable View
günaydın bol kazançlar ... gapi yedik .. vay anasını .. hahahhaha :):):)
[quote=selçuklu;114393]günaydın bol kazançlar ... gapi yedik .. vay anasını .. hahahhaha :):):)[/quote]
günaydın.
gözün doysun be Selçuklu, onyüzbimilyonbin puan aldın. yiyeceğin 500 puan gözüne battı hee! :..:
Arkadaşlar günaydın hayırlı işler bol kazançlar
uzuna devam.
gut mornik VOBORSA,
piyasa fena açılmadı...bakalım devamı nasıl olacak filmin...
herkeşe bol ve hayırlı kazançlar...hayır getirmeyecek kazanca HAYIR! :::
hepimiz astiyiz hepimiz histemciyiz :::
Herkese günaydın, long devam...
düşmüyor işte düşmüyooor
750 den full kısayı kapa yarım uzun yap oldu....
sata gelene kadar
long devam 5 dk sistem sat verirse kısaya geçecem .. uğraşamam yılan falan .. hahahahha :D:D:D:D
[QUOTE=Fantom;114372]Lacoste tshirtü ömrüm boyunca almayacağım
bir Tshirte bir bez parçasına farklı anlamlar yükleyen sosyete parçaları yüzünden
yahu her malın ederi var
bir bez parcası 80 tl etmez yurtdısında Amerikada gördüm 50 dolardı outlette almadım almam da
o parayı haketmiyor. normal magazada 79 dolar +vergi californiada... turkiyede normal magazada 200 tl.
adam alıyor lacoste giyince bir üst sınıfa geciyor sanıyor kendini[/QUOTE]
Eşek ve altın semer ilişkisi .dng
piyasa dün geceki beklentime paralel açıldı.-500/600 dedik eyle oldu.güçlü gibi görünüyor şindilik.-160 aşağıda FDOW bizim dünkü kapanışa göre emme biz -275 iz...vay vay vay...
dov dün gece düzeltmesini tamamlamış gibi yükselişi bu güne bırakmış.
günaydın dostlar
dünkü dowa rağmen 44000 deyiz
py ye saygılarımı sunarım:)
Piyasa Yapıcı var yok tartışmalarına istinaden bizde de PPT benzeri bir oluşum var gibi geliyor bana. Yoksa borsada Başbakanın her dediği nasıl olacak? Madem bu kadar iyi biliyor geçsin başına trade etsin. Neden uğraşıyor başbakanlıkla, muhalefetle didişiyor.
günaydın,hayırlı işler,kolay gele..
amerikan kapanışlarına rağmen olumlu hava devam ediyor galiba?
aslında paranın borsaya akacağı 21000 lerdeyken ortadaydı bunu sezebilenler çuvalla götürdü parayı,
faiz desen gebermiş çoğu ülkede yıllık%1-2 japonya abd ise para resmen bedava, faiz 0
altın desen tepelerde zaten, küresel anlamda paranın menkul kıymetlere borsalara kayması o kadar normalki, ama yatırımcı psikolojisi yükseliş trendinde daha rahat alım yapıyor,
düşen trendde fiyatlar ucuzken alım yapamıyor her zaman daha kötüsü aklının bir yerinde olduğu için. mesela ben 21000 lere geldiğinde hadi 18000 lere gelsin kesin garantileri alaıp turşusunu kuracam dedim son kararı vrdim ama bir daha 21000 leri göremedik:)
halil reçber 2009 zirveleri görüldü bundan sonra daha yüksek seviyeler göremeyiz diyor..
Herkese hayırlı günler
günaydınlar!
dünkü kısalarla devam(44100 den)...sistem al da. sat verirse güzel olacak.
[URL=http://img195.imageshack.us/my.php?image=abkanf.png][IMG]http://img195.imageshack.us/img195/1314/abkanf.png[/IMG][/URL]
[QUOTE=traderx;114405]günaydın dostlar
dünkü dowa rağmen 44000 deyiz
py ye saygılarımı sunarım:)[/QUOTE]
Ben bildiğim bütün duaları ettim hepsinin ellerinden öptüp.Biz terse yakalansaydık bu gap 1000 den asa olmazdı.
[quote=yavuzhan;114410]halil reçber 2009 zirveleri görüldü bundan sonra daha yüksek seviyeler göremeyiz diyor..[/quote]
dünkü tahmini tutmadı bakalım bu ne olur?
[QUOTE=MMO;114411]Herkese kayırlı günler[/QUOTE]
kayırlı derken ::: iyi bişeymi bari abi ona göre işlem yapalım :::
Sistemler yavaş yavaş sat vermeye başlamıştır herhalde
[QUOTE=misafir;114414]dünkü tahmini tutmadı bakalım bu ne olur?[/QUOTE]
O arkadaş zaten dört beş tahmin yazıyor içlerinden tutanı tekrar tekrar yazıyor hangisi tutarsa
Full long.
buralar 700-725 gibi alım fırsatı bence:)
dünkü amerikan kapanışlarına bu tepkiyi veren piyasa en ufak olumlulukta dünün benzerini yaşatabilir yeniden..
bugün + ayrışma günümüz :)
piyasada bize bişey olmaz,teğet geçer havasında :)
Sistemler alda olsada ufaktan düzeltme sinyali gelmeye başladı.
Full yılannn and maymun karışımı.Bu vob düşmez.45000 yolcusu bu.
[URL="http://img196.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1z.png]"][URL=http://img196.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1z.png][/URL][IMG]http://img196.imageshack.us/img196/8293/screenhunter1z.png[/IMG][/URL]
temkinli olunmalı.
43600 stop taze uzun..
[quote=fXci;114415]kayırlı derken ::: iyi bişeymi bari abi ona göre işlem yapalım :::[/quote]
Bende sonradan fark ettim, allahtanmıdır nedir bilmiyorum ama umarım öyledir
[QUOTE=traderx;114193]spottada vadelidede ilk tepeye göre hacim düşük ama önceki tepeleri geçtik
hacim önceki tepedekini geçip devasa bir yerlere gelseydi kesin kısa kalırdım ama şimdi
zamanı değil , uzun devamm geceyede :)[/QUOTE]
dün söylediğim olay bugün olacak gibi,
20 dakikada 500 milyonu geçik hacim oldu,
bugün yada yarın çöküş başlayacak ahanda buraya yazıyorum:..:
sat verinceye kadar uzun devam ama ilk sat sinyalinde dönüp arkama bile bakmam.
Sabah sabah Isctr yi 3 kademe Garan ı 8 kademe alanlar ya oyun peşinde yada bilmediğimiz birşey var. Üstelikte yurdışına rağmen.
Her iki yönde tehlikeli oldu. Flat beklemek en iyisi...
Ya yavaş yavaş yukarı çekecekler, yada sert aşağı verecekler...
4 er 5e r çizmeye başladılar..
45 binde kesmez bunları..
Burası varya 45000 falan deler bugün.Havada para dağıtıyorlar.Daha ne istiyorsunuz.Sadece yaslanın arkanıza.Ben 725 ten en son long devam.44000 longladım en tepe oldu.775 short 725 pasiften long devam.
BJKAS yine TAVAN...fiyat [B][COLOR=blue]11.30[/COLOR][/B]...
1.16 nire 11.30 nire?
Hep söylüyorum.Fark düşerken 400 e düşüyor.Artarken 800 900 lere çıkıyor.Böyle böyle bitirdiler milleti.Kim demeyin.Pyyyyyyyy:D:D.dng.dngEee işte demekki haberler geldi biryerden.Bunlar bu panik alış baskısı ile daha da çok uçarlar.
[QUOTE=selçuklu;114401]long devam 5 dk sistem sat verirse kısaya geçecem .. uğraşamam yılan falan .. hahahahha :D:D:D:D[/QUOTE]
... sistemi bekleyemem .... :D 44325 long cover ve kısa .... stoploss .günün en yükseğinin 2 tik yukarısı yani 44.425 ora yansın stop olacağım ... dolar graf yönü belli ediyor .. şelale şelale şelale ... hahahahhha :D:D:D eksi kapatacak bence vob bugün ...