Short devam...42300 menzilde eğer 43000 yukarı geçilmezse...
Printable View
Short devam...42300 menzilde eğer 43000 yukarı geçilmezse...
[QUOTE=BULUT;34880]Organ Mafyası, Orman Mafyası.. Yeni bir mafya doğru
Vob mafyası. Adamlar yurt dışına göre istedikleri imajı spottaki bir kaç senede alıp vererek yaptırıyorlar. Acaip organize iş yapıyorlar. Bu gün AKBNK ile Vob Pozisyonları arasında bariz bir organik bağ var. Birlikte yapılıyor..Yabancı fon mal verse bu şekilde vermez. sürekli kademeleri aşağı çekerek vobda ceplerini doldurmak istiyorlar. Hileli kumar oyunu çeviriyorlar.
Bilmiyorum bu mafyayı kim ne zaman ortaya çıkarıp temizleyecek...[/QUOTE]
biz bunlari o kadar cok yazdikki o kadar gerekli mercilere sikayet ettikki maalesef it iti isirmiyor ! batan bankalar vs vs abede de adamlar %4 dusuyor biz %24 dusuyoruz kan eme eme bitiremediler.
Spotun 40 bin altındaki önceki dip seviyesi görülmeden dönüşler gerçekçi değil.
En son 43300 aşağı kırdı sat oldu hala al vermedi, şimdi 15:30 datası var bakalım, iyi gelirse 43300 üzeri al olur, olmazsa zaten 42000 ve belki adaha fazlası, saygılar.
BIMAS'a dikkat edin, son 3 gündür keskin satışlar olurken bir yandan da yabancı alışı vardı. Nakitçilerle portföycülerin kapışması yani... Kapatma davasında bile sınırlı gerilemiş olan bu kale gibi kağıt nasıl da yıkılmıştı son 3-4 günde... Dün elim gitti gitti geldi 38 liradan almadım... Bugün 37.75 açtı, şimdi agresif alışlar var. Tam portföy kağıdı... Düşünüyorum; deli gibi BIMAS satanların ardından -piyasa düşecekse eğer- bu BIMAS alışları neden? Sonuç; kısa vadeli düşünmeyen her zaman kazanır...
Biliyorum burası VOB topiği ama bazı özel kağıtların hareketlerini anlayabilirsek, piyasayı daha iyi analiz ederiz diye düşünüyorum...
Merhumları nası bilirdiniz:)
yönün net olmadıgı ve zamanlarda ve 5in ala gelip 15 in satta oldugu durunlarda ister istemez al sat yapmak zorundasınız...
benim yönüm bu deyip beklemek bana göre değil...
kırılma aşagı oldu..ve 43250 den al ve 43250 den satı saymazsak 43475 den kısayız en son...
dediğim gibi önemli olan kırılmada aynı yönde olmak........
Birazda Cuma günkü harekete benziyor, yoksa aynen yarın gaplı düşerek mi açılacağız? :)
işte bugünün yükseğinden 2000 pua aşağıya geldik neredeyse, 1900 olmuş şua anda, spot eksiye geçti, saygılar.
42425 flat oldu shortlar.
spotta saatlikler al da...eger 33359 un hemen altından dönersek,aynı 1-3 temmuz gibi olacak ..uyumsuzlukla birlikte...ben den bu kadar...daha aşşağısıyla ilgili fikrim yok..
Bu FDOW niye kıvranıp duruyor? İşte AIG kamulaştı Amerikan ekonomisi kurtuldu ya...:D:D