-
Ooooofff,oooooofff....
Nelerle uğraşıyoruz,nelere takılıyoruz,neyi konuşuyoruz,eninde sonunda hepimize pamuğu tıkamayacaklar mı ?
Kavanoz dipli dünyadaaa !!!
K.. g..... rahvan gitsin,yatıp uyuyalım...
Yarın yeni gün,yeni ümitler...
Hepinize gamsız,kedersiz günler...
Nasıl olacaksa ?
Oooofff,ooooofffffff...
-
Allah Allah.
Çaktırmadan birbirimize düşmanmı oluyoruz bu sitede ya.
Bu trade bir mücadele herkesin gün boyu stresi had safhada.
Biraz anlayış biraz hoşgörü bu anlamsız ve gereksiz çatışmayı önlerdi bence.
Burada esasında suçlu falanda yok yani. Kelimeler maksadı aşmış anlaşmazlık olmuş.
Evet Saraylı Abi gitmemelisin.
Senden öğreneceğimiz çok şey var.
Sadece trade değil öğreneceğimiz.
Jelibon.
-
Her ne şekilde olursa olsun ,bu işe girmiş profesyonel ve amatör arkadaşlar şunu bilmelidir ki..Bu iş dünyanın enzor işidir..Çünkü emeğin karşılığının garantisi legal olarak yoktur...O yüzdendir ki vaadedilen kazanç çok fazla olduğu gibi,kayıp da çok fazladır.
Bu piyasada gerçekten iy, niyetli olarak bildiklerini gösteren,az da olsa yatırımcılara ışık tutan kimselere tepki değil saygı gösterilmelidir.Çünkü bu insanlar gerçekten maddi bir beklenti olmadan bu işin hem teknik hem de psikolojik tarafından olurunu gösteriyorlar..
Bu iyiniyetle ilgili yapılabilecek en kötü şey maximum susmaktır.Çünkü kimsenin kimseden hak iddia etmek gibi bir lüksü yoktur..Çünkü bir taahhüt söz konusu değildir..
Ha taahhüt almak isteyen ve buna bağlı olarak da hesap sormak isteyen ya da tepki göstermek isteyen yatırımcılar varsa,ben şu anda %30 kar payı almak koşuluyla bunu profesyonel olarak yapan insanlar biliyorum..
Sn. Saraylı;yatırımcıların yıllarını vererek ve 100lerce kitap makale okuyarak elde edebileceği bilgi ve donanımı burda rafine edilmiş şekilde eşzamanlı yorum ve işlemlerle veriyor...ve verdiği onca teknik bilgiye rağmen ,Bu işin asıl anahtarının psikoloji olduğunu defalarca dile getiriyor..Uzun zamandır da piyasanın içinde olduğu bilindiğine göre,bu şekilde hayat kazanılabiliniyor ve bu sektörde başarılı olunabiliniyor...
O yüzden bu güzide topik,bir tepki yeri olarak değil, kanımca çok güzel bir sistem topiği ve başarılı bir traderın güncesi olarak izlenmeli, saygı ve güzel katılımlarla takip edilmelidir...
-
[IMG]http://www.twoe.info/wp-content/uploads/2010/08/japanese-garden-house-lake.jpg[/IMG]
-
81*** lere gelirse günlkte güzel TOBO Oluşur tabi altına sarkmadığı takdirde :..:
-
...brs sat geçmiştir şimdi ..... ali baba ..... çay içiyodur .. ahh saraylı abim ahhhh .......:o:o:o:o
-
bol pointler önerebileceğiniz günde ortalama 3-4 sinyal veren 5 dak vb önerebileceğiniz bir sistem yada benimkullandığım 5 dak ema 5-8 e filitre koyabileceğim gösterge varmı
-
[quote=jelibon;324843]Allah Allah.
Çaktırmadan birbirimize düşmanmı oluyoruz bu sitede ya.
Bu trade bir mücadele herkesin gün boyu stresi had safhada.
Biraz anlayış biraz hoşgörü bu anlamsız ve gereksiz çatışmayı önlerdi bence.
Burada esasında suçlu falanda yok yani. Kelimeler maksadı aşmış anlaşmazlık olmuş.
Evet Saraylı Abi gitmemelisin.
Senden öğreneceğimiz çok şey var.
Sadece trade değil öğreneceğimiz.
Jelibon.[/quote]
.brv.brv.brv
[I]svg...jelibon söylenecek ne varsa söylemiş....[/I]
[I]daha iyisini yazamadım......yukardaki yazıya imza atıyorum...[/I]
-
[quote=banu25;325067]bol pointler önerebileceğiniz günde ortalama 3-4 sinyal veren 5 dak vb önerebileceğiniz bir sistem yada benimkullandığım 5 dak ema 5-8 e filitre koyabileceğim gösterge varmı[/quote]
var...
-
NK den dolayı flatladım 875 den tekrar pozitif olursa şortlarım 1100 puan yerine 600 puan alabilidik buna da şükür
-
[QUOTE=banu25;325067]bol pointler önerebileceğiniz günde ortalama 3-4 sinyal veren 5 dak vb önerebileceğiniz bir sistem yada benimkullandığım 5 dak ema 5-8 e filitre koyabileceğim gösterge varmı[/QUOTE]
Günde 3-4 işlemle sistemcilik olmaz. Her işlemde 25 puan kaydırsan 4 işlemde 100 puan, 100 de tersten 200 puan. 21 iş günü olsa ayda 4200 puan sadece kaymaya gider. Artı komisyon da var, düz hesap 5000 diyelim... Bu sistem ayda kaç bin puan kazanacak ki, 5000 puanı kayma ve komisyona gitsin :)
-
kaymaya o kadar gitmez ben bir sistem yazıyım misal ema 5-8 5 dak da keşistiklernde kesiştiği 5 dak barın en küçük değerinden + - 175 puanda al -sat a girilirse misal 83400 den kesişti 5 dak barda sat verdi o barın endüşüğü 83175 ,83175-175 = 83000 e şarta bağlı emir yazılacak şarta bağlı bölümüne 83000 fiyat bölümüne yine 83000 yani 83000 gördüğünde 83000 den beklemeden sat bu sistemin aralık getirisi 11000 puan günde ortalama 4 işlem yaptırıyor