bugunde eski 300 pıvan (-300) :::
Printable View
bugunde eski 300 pıvan (-300) :::
[QUOTE=selçuklu;114435]... sistemi bekleyemem .... :D 44325 long cover ve kısa .... stoploss .günün en yükseğinin 2 tik yukarısı yani 44.425 ora yansın stop olacağım ... dolar graf yönü belli ediyor .. şelale şelale şelale ... hahahahhha :D:D:D eksi kapatacak bence vob bugün ...[/QUOTE]
43800 den tamlamıştım uzunları.. yarısını verdim yine 44250 den..
yeter bu kadar... yarısı sat verene kadar uzun.......
hani bi lafınız vardı... nasıl çıkasa borsa öyle düşer diye....:D:D..yada buna benzer bişe...neydi o laf..
yarım uzunla çıktıgı yere kadar giderim...
inişi kanlı olur bunların...
[QUOTE=selçuklu;114435]... sistemi bekleyemem .... :D 44325 long cover ve kısa .... stoploss .günün en yükseğinin 2 tik yukarısı yani 44.425 ora yansın stop olacağım ... dolar graf yönü belli ediyor .. şelale şelale şelale ... hahahahhha :D:D:D eksi kapatacak bence vob bugün ...[/QUOTE]
aynen katılıyorum bugün en geç yarın
sell in may and walk away başlayacak şunun şurasında hazirana ne kaldı:D:D:D
[QUOTE=mbm;114437]43800 den tamlamıştım uzunları.. yarısını verdim yine 44250 den..
yeter bu kadar... yarısı sat verene kadar uzun.......
hani bi lafınız vardı... nasıl çıkasa borsa öyle düşer diye....:D:D..yada buna benzer bişe...neydi o laf..
yarım uzunla çıktıgı yere kadar giderim...
inişi kanlı olur bunların...[/QUOTE]
he...... __k gibi çıkarsa s__ gibi düşer ... hahahhahahahhaha :D:D:D
piyasanın altı dolu dovda da bu gece direnç kırılacak sanki uzuna devam.
dönecek elbet aşağı az sabır :::
çok afedersiniz ama hakikaten moku çıktı işin.izleyelim bakalım 45-46-47-48-49-50 diye saydıracaklar mı bize.
ama helal olsun.hiçkimsenin beklemediği seviyelere hiçkimsenin beklemediği kadar kısa sürede geldiler.inişleride bey olur mu acep? :::
yılanlar torbaya girdi demek selçuklu :)
ben uzlaşırsın diyodum :)
Sn seyyah sanırım bu Sn sazan ın iii dalgası içindeyiz. Size göre bunun max. noktası neresi olabilir.
[QUOTE=YAVUZHAN;114442]yılanlar torbaya girdi demek selçuklu :)
ben uzlaşırsın diyodum :)[/QUOTE]
he abi ... yılanlara aşağı gitmeleri için telkinde bulunuyorum ... çok ürkütmemek lazım hayvanları .. tehlikeli iş ... ses etmeyin fazla .. hahahahhahahahahha :D:D:D
[quote=yavuzhan;114410]halil reçber 2009 zirveleri görüldü bundan sonra daha yüksek seviyeler göremeyiz diyor..[/quote]
gene tutturamadı halil...
dolar graf hazırladım size ... .. wolfewave var bu grafta temelleri atılıyor ... ralli olur dolarda ... gurt taburu yerelerine gelmiş dolar ..
[URL=http://img196.imageshack.us/my.php?image=adszuyv.jpg][IMG]http://img196.imageshack.us/img196/2150/adszuyv.jpg[/IMG][/URL]
[quote=hilm;114443]Sn seyyah sanırım bu Sn sazan ın iii dalgası içindeyiz. Size göre bunun max. noktası neresi olabilir.[/quote]
iii derken ED nin iii ü olabilir.eğer trendline yakınsayacaksa 7.000 puandan kısa olmalı yükseliş. i nolu dalga yaklaşık 7.000 puan çünkü.şu ana kadar 4.350 puan yaptı bu dalga...40.050 den başladı sayıyorum...
alımlar genele yayılmıyor, spot30 kağıtlarını hacime göre sıralayıp bakıyorum
garan işc artı diğerleri eksi yada nötr, garanla tutup diğerlerine mal veriyorlar gibi geldi
44 ün altına geldik, hala 45000 öngörünüz var mı? ne yapalım
yazarken çizmişler 43850 uzun cover
aynı yereden kısa.
stop 43675 e çekildi,ilave uzun !
43775 short...
[quote=YAVUZHAN;114451]stop 43675 e çekildi,ilave uzun ![/quote]
işte bu kadar :)
artık kısa,hemde geceyede..
sell in may and walk away başladı:D
[QUOTE=selçuklu;114439]he...... s..k gibi çıkarsa s..k gibi düşer ... hahahhahahahhaha :D:D:D[/QUOTE]
he bende bunu diyordum...
öyle çıktı.. öyle iniyor....+.+.+.
kanlı olur derken bunu kastetmiştim...
44100 kısa full. devam....
vay anasını 44325 poz açtığımda stopu 44425 e koymuştum ..400 gördü ordan döndü .. şimdi stopu düşürmem lazım ama .. ben yükselttim .. 44500 stoploss kısa devam ..şelale şelale şelale ...
spotu GARAN ayakta tutuyor %3,1 primli...diğerleri hemen hepsi KIRMIZI...
aksama gömerler imkb ve vobu
[QUOTE=SEYYAH;114447]iii derken ED nin iii ü olabilir.eğer trendline yakınsayacaksa 7.000 puandan kısa olmalı yükseliş. i nolu dalga yaklaşık 7.000 puan çünkü.şu ana kadar 4.350 puan yaptı bu dalga...40.050 den başladı sayıyorum...[/QUOTE]
Sn seyyah öğrenmek için soruyorum. Teorik olarak 7 000 den kısa olacağına göre 6 950 + + 40 050 = 47 000 e kadar ED sayımı bozulmaz değilmi ?
Bozulursada başka sayıma geçilir.
Gokhan şu Garantinin ateşini sondur dostum
kapanış 43 bin altında olacak diyorum bugün için..
[quote=hilm;114459]Sn seyyah öğrenmek için soruyorum. Teorik olarak 7 000 den kısa olacağına göre 6 950 + + 40 050 = 47 000 e kadar ED sayımı [B]bozulmaz değilmi[/B] ?
Bozulursada başka sayıma geçilir.[/quote]
bozulmaz...
yanlız şöyle bir durum var çok nadir oluşan expanding ed (buna böyle demek ne kadar doğru bu da ayrı tartışma konusu) var.böyle olursa iii nolu dalga i den uzun olur...pek sık görülen bir kalıp değil ama.
şartlanmayın yaw sakın ED falan diye.herşey olur burada...5 dk da rüzgar terse döner.
[QUOTE=YAVUZHAN;114461]kapanış 43 bin altında olacak diyorum bugün için..[/QUOTE]
bencede ... +.
yahu gönül istiyorki şöyle iyi bi yerden shortlayıp 1-2 hafta hiç bakma ekrana.emme yedirmez namıssızlar.herkes SHORT kovalıyor.azıcık basınca hemen SHORT luyoruz emme sistemli emme histemli.
bu da bu adamların ekmeğine yağ sürüyor.piyasanın yükselmesi için SHORT COVER yetiyor zaten.extra çaba harcamalarına gerek yok.
Saat 14 00 de 45 000 yapamazlarsa Garan ve Isctr ye yi alanların paralarına yazık olacak.
Atlar tepişiyor, arada ezilmeyelim...
şöyle düz mantık bir soru soralım çok basit madem yabancı fonlar mal alıyor,
garandan başka kağıtmı yok alacak 4,04 olmuş garan diğer spot30 kağıtlarının %90 ı eksi
bu kadar salak olmadığına göre bu adamlar var bişeyler.
Global piyasalar cortladı, bizimkiler hala cortlamadı, mal devri bitmedi hala, ama bitincede şenlik başlayacak herhalde
ahanda dax haftalık graf .. uyumsuzluk var ... haftalık graftaki uyumsuzluk önemli ... adı üstünde haftalık .. :D:D:D şelale şelale şelale ...
[URL=http://img194.imageshack.us/my.php?image=adszzgl.jpg][IMG]http://img194.imageshack.us/img194/6327/adszzgl.jpg[/IMG][/URL]
Öğlen saatlerinde bir zıplama bekliyormusunuz? Margin Call dekileri zıplatmak için?
S&P ingilterenin kredi notunun görünümünü negatife çevirmiş.ondan dövüyorlar demekki FTSE yi...
obo var 5m lerde
hedef 43000 civarı olabilir.
[QUOTE=SEYYAH;114472]S&P ingilterenin kredi notunun görünümünü negatife çevirmiş.ondan dövüyorlar demekki FTSE yi...[/QUOTE]
gözünü seveyim S&P'nin dünden beri gpbusd kısalamaktann ve beklemekten bıkmıştım sonunda verdler..
bu graf en önemli graftı benim için ... öne alayım ...AmonRa bilir bu işleri nerdersin patron ...
[QUOTE=selçuklu;114446]dolar graf hazırladım size ... .. wolfewave var bu grafta temelleri atılıyor ... ralli olur dolarda ... gurt taburu yerelerine gelmiş dolar ..
[URL=http://img196.imageshack.us/my.php?image=adszuyv.jpg][IMG]http://img196.imageshack.us/img196/2150/adszuyv.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
[QUOTE=SEYYAH;114472]S&P ingilterenin kredi notunun görünümünü negatife çevirmiş.ondan dövüyorlar demekki FTSE yi...[/QUOTE]
Elleme dövsünler ağzını burnunu kırsınlar! :..:
43925 kapanan barda 15 dklık sistem sat vermiştir..dünden kalan 44xxx şortalara takviye yapılmıştır..babafingolar yoldadır