bu sistemin yanına ekürü arıyorum var mı sistemini açıkca yazabilecek?
Printable View
bu sistemin yanına ekürü arıyorum var mı sistemini açıkca yazabilecek?
yani sen aralıkta 11.000 puan kazanmışsan eküriyi niye ariinki abla???
abla sen bu kadar işlemi anca 1 dakkalıkta dene bence... orda 4 değil 8 tane bile işlem yaptırır o namıssız!!!!!.lelele.lelele.lelele
[quote=banu25;325236]bu sistemin yanına ekürü arıyorum var mı sistemini açıkca yazabilecek?[/quote]
Çok uzun süreler çalışılmış bir sürü emek verilerek hazırlanmış bir sistemi, ayda 11000 puan kazandığını iddia eden ve yanına eküri arıyan birine kimsenin vereceğini sanmıyorum...
Bir sistemi ne kadar çok kişi kullanırsa yada fazla kontrat basılırsa o sistem getirisi kadar para kazanamaz...
Ben aylık 4000-5000 hedefiyle çalışıyorum 11000 in neyini beğenmiyorsunuz anlamadım ? Ayrıca iki ho kesişmesiyle o puanlar çıkmaz...
iki ho kesişmesindeki barın en düşük enyüksek seviyelerinden -175 +175 = aralık 11000 getirmiş işte canım yalan mı söylüyoruz ,kontrat sayısı 10 şimdilik getirisine zarar vermez,ben şimdi tek tek yazamam vallahi hesapla bak sadece buradaki tecrübeli arkadaşlardan bir eküri istedik kimsede çıkıp bir sistem atmadı benim gibi alenen kimse yazmadı ,
hem öyle bir sistemi ne kadar çok kişi kullanırsa okdar getirisi azalır olayıda matematiksel olarakda istatiksel olarakta yanlış bir sistemi ............x......2x bir sistemi x noktasını geçene kadarki kullanım sistemi olumlu etkiler x den 2x e kadar olan noktada alıcı satıcı dengesi değişip alıcı yada satıcıların karşısında yeni alıcı yada satıcı bulamayacağın için olumsuz etkiler bütün forumlardaki küçük yatırımcıları toplasan birinci noktaya zor ulaşırsın bu piyasanın büyüklüğüne dair bir bilgidir umarım
[quote=banu25;325242]hem öyle bir sistemi ne kadar çok kişi kullanırsa okdar getirisi azalır olayıda matematiksel olarakda istatiksel olarakta yanlış bir sistemi ............x......2x bir sistemi x noktasını geçene kadarki kullanım sistemi olumlu etkiler x den 2x e kadar olan noktada alıcı satıcı dengesi değişip alıcı yada satıcıların karşısında yeni alıcı yada satıcı bulamayacağın için olumsuz etkiler bütün forumlardaki küçük yatırımcıları toplasan birinci noktaya zor ulaşırsın bu piyasanın büyüklüğüne dair bir bilgidir umarım[/quote]
Ablam yanlışsın sen.... ben farklı bi bakış açısı ile sana bişey hatırlatayım ve bu konu da benim çok kafamı karıştırmıştır vakti saatinde. Düşünelim şimdi gayet başarılı bi sistem var 50 kişi aynı sistemi kullanıyor diyelim. Yani farzedelim öyle oldu. Ve bu 50 kişi artık tam bıçkın hale geldi ve duygusuz işlemler yapıyor. İnanılmaz bir performans gösterip kontrat sayılarını da arttırdılar diyelim. (İyi bi komplo teorisi yapacam şimdi ama olmaz olmaz dememek lazım çünkü bu işlerde her geçen yıl bizim insanımız gayet başarılı ve iyi sonuçlar alan sistemler üretmeye başladı) Neyse bu 50 şahıs 10 kontratla başladıkları maceralı yolculukta 4 ay sonra 100 kontrata çıkardı bu her bir cengaver. EEE... şimdi sen düşün aynı sistem ve aynı dakikada sinyal geldiğinde aynı fiyattan bi saldırı olacak değil mi?????? Hücummmmmmmmmmmmmm........ fiyat ta o an atıyorum 84150... peki ablacım 5000 kontrat 84150 den aşağı basacan ama 84150 kademesinde ancak 300 kontrat alıcı var. Ne yapacaz peki şimdi söyle ??? Yallah aşağı kademelere doğru bi yolculuk haliyle olacak. Peki bu işte maliyet ne olacak yani, sinyal fiyatını nası bulacaz de bana!!!!!!!!!!!!!!!!!!.lelele.lelele.lelele
5-8 Ema nasıl 11 bin kazandırmış anlamadım. Ben şimdi matrikste test yaptım onbinde 2 kom hesaplayarak Aralıkta 6 bin puan kar var evet ama son 4 ayda, -19000 de :::
[quote=SU-TE;325243]Ablam yanlışsın sen.... ben farklı bi bakış açısı ile sana bişey hatırlatayım ve bu konu da benim çok kafamı karıştırmıştır vakti saatinde. Düşünelim şimdi gayet başarılı bi sistem var 50 kişi aynı sistemi kullanıyor diyelim. Yani farzedelim öyle oldu. Ve bu 50 kişi artık tam bıçkın hale geldi ve duygusuz işlemler yapıyor. İnanılmaz bir performans gösterip kontrat sayılarını da arttırdılar diyelim. (İyi bi komplo teorisi yapacam şimdi ama olmaz olmaz dememek lazım çünkü bu işlerde her geçen yıl bizim insanımız gayet başarılı ve iyi sonuçlar alan sistemler üretmeye başladı) Neyse bu 50 şahıs 10 kontratla başladıkları maceralı yolculukta 4 ay sonra 100 kontrata çıkardı bu her bir cengaver. EEE... şimdi sen düşün aynı sistem ve aynı dakikada sinyal geldiğinde aynı fiyattan bi saldırı olacak değil mi?????? Hücummmmmmmmmmmmmm........ fiyat ta o an atıyorum 84150... peki ablacım 5000 kontrat 84150 den aşağı basacan ama 84150 kademesinde ancak 300 kontrat alıcı var. Ne yapacaz peki şimdi söyle ??? Yallah aşağı kademelere doğru bi yolculuk haliyle olacak. Peki bu işte maliyet ne olacak yani, sinyal fiyatını nası bulacaz de bana!!!!!!!!!!!!!!!!!!.lelele.lelele.lelele[/quote]
Komplo teorisininde daha iyi bi komplosu veya versiyonu vardır'dan yola çıkarak bi tane daha patlatim bari....:::::::::
Mesela diyelim!!! Bi gün ol du ya! piyasa dar bir banda sıkıştı. Yani 700 puanlık marjda yataya geçti ve işlem hacmi de oldukça daraldı. Kadere bak ki sen, o gün de bu bizim cengaver mekik (ben artık sistemlere uzay mekiği diyorum) 1 gün içerisinde ardarda 6 sinyal üretti. Ve bizim bıçkın tayfa olan 50 YİĞİT de biliyo ki, o gün çok özel bi gün. Yani burası ya zirvenin zirvesi veya dibin dibidir'in E...k gibi farkında. Ama hacim de yok. Yani kademelerde ne basacak, ne de alacak hacimli lot yok. Eee şimdi napsın bu yiğitler 5000 kontrat basmak için Taaaaaaaaaaaaaaaaa... 1000 puan aşağı kadar bastı. Bu yetmedi ardından bi de AL sinyali geldi mi? Bak sen işe! Haydaaaaaaaaaaaaaa... buyur burdan yak!!! Tekrar almak için başladı tabandan 5000 kontratı almaya. Bu kez başladı mı 1000 puan yukarı kadar kontrat toplama telaşı. (gap gap var) Tamam buraya kadar normal bi durum diyelim şimdilik. Ama dedim ya 1 gün içinde sinyal yerinde durmadı ve 6 kez yandı durdu namıssız... Şimdi sana soruyorum? Bu cengaver tayfa o gün sence daha trend başlamadan kaç puan kaybederek ve yılların emeği olan sermayenin kaçta kaçını kaybederek ve ayrıca hangi psikoloji ile birbirine ana avrat göndermeler yaparak bu trende başlamış olacaktır???????.lelele.lelele.lelele
Yahu ben de çok mu abartılı bi komplo kurdum? Bak şimdi ben de şaşırdım valla!!!!!!!
Doğru haklısın su-te
[quote=banu25;325250]Doğru haklısın su-te[/quote]
Benim derdim haklı olmak falan değil cici ablam. Doğruları bilecez ki karşımızdaki oyuncularla aynı masada hala kalabilelim. Ayağımıza kurşun sıkmanın alemi yok..lelele.lelele.lelele
yabancı 2 ayda 1 milyar dolar sattı..yani 10.000 puan içinde gelgitlerde mal veriyor..
kanımca son günlerdeki sıkışma aşşağı kırılacak...
eger kırılırsa temiz 5-6.000 puanı var..